Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Kako izaći na kraj sa muškarcima koji žele sve da znaju pre prvog sastanka?

Online upoznavanje je zanimljivo, kao i prvi sastanak, zbog neizvesnosti i upoznavanja druge osobe. Ne znate gotovo ništa o njemu/njoj i kako otkrivate deo po deo slagalice, polako se skida veo misterije i ostajete pred odlukom da li je taj neko to što tražite ili ne. Ova slatka neizvesnost kod prvog upoznavanja može prerasti u neprijatnu napadnost jer postoje osobe koje su previše znatiželjne i nestrpljive da saznaju sve o drugoj osobi ili jednostavno imaju pogrešan pristup.

radoznali muskarci

Greške koje mogu zaplašiti drugu osobu su prečesto slanje poruka i pitanja koje zadiru u privatan život kao što su posao, porodica, prošlost, lični podaci i adresa. Ukoliko bombardujete ženu ovakvim pitanjima ona će podići gard i biće na oprezu jer niko ne voli kada ih nepoznata osoba ispituje o osetljivim podacima. Budite pažljivi, ne želite da ostavite utisak nekog ko „progoni“ druge ljude i ulazi u njihove živote bez dozvole. Šta jedna žena može učiniti ako je muškarac previše ispituje pre prvog sastanka?

1. Na duhovit način mu kažite da „smanji doživljaj“

Humor nas može izvući iz mnogih neprijatnih situacija. Ukoliko vam se muškarac svideo (koliko je to moguće pri online upoznavanju, u zavisnosti od toga koliko se dopisujete) i ne želite da prekinete kontakt sa njim samo zato što vam deluje kao „čudak“ jer vas non-stop ispituje nešto, budite pametne i na duhovit način mu saopštite da vam se ne dopadaju ta pitanja. Napišite mu nešto poput: „To ćeš saznati kad se vidimo“ i sl. Insinuirajte da vam je sastanak prelomna tačka i da ćete uživo ipak moći da popričate o svemu što ga interesuje. Održavajte tu neizvesnost koliko god možete, jer je poklon najlepši dok se ne otpakuje i dok se nagađa šta je sve unutra.

Prve poruke i šta obavezno izbegavati kod dopisivanja sa novim ljudima

2. Procenite važnost pitanja

Nikako nemojte otkrivati osetljive informacije, bankovne račune, adresu, adresu na kojoj radite i sl. osobama koje ne poznajete lično i osobama kojima ne verujete 100%. Ukoliko vas muškarac ispituje o ovakim stvarima, vreme je da povučete ručnu i da procenite koje su mu namere i zašto vas ispituje o tome. Nemojte mu otvoreno govoriti da ste sumnjičave već jednostavno postepeno smanjite komunikaciju dok je potpuno ne prekinete. Nekada je bolje ne rizikovati upoznavanje nego se upustiti u opasne igre sa nepoznatim ljudima. Nemojte poverovati i nasedati na laskave i slatkorečive strance koji će pokušati da vas kupe kojekakvim slikama, obećanjima i sl. Uvek budite razborite i stavite svoju bezbednost na prvo mesto. Savetujemo vam da pročitate tekst sigurnosni saveti za upoznavanje.

3. Uzvratite istom merom

Kada vas zasipa pitanjima, uzvratite istom merom. Neka oseti na svojoj koži nelagodu koju vi osećate zbog pregršt pitanja na koja i ne želite da odgovorite. Možda njemu i neće smetati da vam napiše sve o sebi, ali pitajte ga, duhovito i odmereno, o čemu ćete razgovarati na prvom sastanku? Dajte mu do znanja da ipak treba ostaviti neke stvari nedorečenim i doreći ih uživo uz kafu ili neko drugo piće. Budite uvek dame i bez grubih reči pokažite da je misterija ipak, najslađi inicijalni deo upoznavanja.

4 interesantna načina da započnete dopisivanje sa novim ljudima