Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ispovest ljubavnice: otvoreno pismo čoveku koji me je učinio ljubavnicom

Dragi bivši ljubavniče,

da, obraćam se tebi. Čoveku koji je uspeo nemoguće – osvojio me. Tvoj intelekt i duhovitost oborili su me sa nogu, što nije lako sudeći po skoro čitavoj godini udvaranja koliko ti je trebalo za to. Strpljivo si me „vijao“ bezgraničnom hemijom, zadivljujućim viteštvom, neprestanim uveravanjem i neumoljivom ljubavlju. Sve to, dok si u isto vreme podmuklo vodio dvostruki život.

Često sam takve situacije viđala u filmovima i uvek bih pomislila kako je ljubavnica naivna, slepa i pitala se kako ne vidi istinu. Izgleda da moje shvatanje ljubavnica nije uspelo da uzme u obzir sociopatske tendencije narcisoidnih muškaraca poput tebe. Pametna sam, zapravo izuzetno pametna, i to je upravo jedna od stvari koja ti je najviše privukla pažnju. Takođe sam nepoverljiva, analitična, a moj mozak vođen je logikom. Ova kombinacija trebala bi da me učini slabo verovatnim kandidatom za tvoju ljubavnicu. Postoji samo jedan problem sa ovom pretpostavkom – nisam znala da sam ti bila ljubavnica.

ispovest ljubavnice

Možda sam pametna, ali ti si bio pametniji. Stan blizu mog, prevelika „transparentnost“, čitav savršeno ispečen zanat. Pesničke reči za koje sam mislila da nikada neće uticati na nekoga poput mene, na kraju su me oborile i ludo sam se zaljubila u tebe. Možeš zamisliti moje iznenađenje kad me je tvoja žena nazvala da me obavesti da sam tvoja ljubavnica. Pitala sam se kako sam to propuštala godinu i po dana. S našim svakodnevnim viđanjem, ispijanjem kafe i po nekoliko sati i satima neverovatnog seksa, ne mogu da smestim nju u naš život. Kako i kada se uklapala u njega? Postavljajući ova pitanja iznova i iznova, moj logički mozak se probudio iz magle i podsetio me da sam ja ljubavnica, a ne ona, uprkos tome kako se ja osećam.

Treba ti aplaudirati. Uspeo si da izvedeš najdužu prevaru poznatu čoveku. Lagao si do samog kraja, ne priznajući svoje grehe ni jednoj. Svaki deo mog tela molio se da sve to bude samo ružan san. Umesto toga, moja stvarnost je bila da sve što sam mislila da znam, zapravo nisam. Mislila sam da ću ti biti žena, kada nisam bila ništa drugo osim - tvoja ljubavnica. Ovaj zaključak zauvek mi je promenio život i čak me ponekad progoni kao živopisna noćna mora. Iako mi je trebalo vremena da se otresem svih posledica, pišem ti da bih ti rekla da sam dobro bez tebe.

Rana koju si mi naneo sada je samo jedva primetan ožiljak. Sećanje na tebe više me ne proganja kao duh usred dnevne svetlosti, a čak i kada mi prođeš mislima, više ne osećam potrebu da plačem, već osećam sažaljenje prema muškarcu kakav zaista jesi. Znam da te pomisao na to da srećno živim i bez tebe verovatno uznemiri do srži. Možda ćeš jednog dana poželeti da me kontaktiraš, ali molila bih te da se barem jednom u životu suzdržiš. Proterala sam i zakopala tvoj duh u sebi, daleko ispod površine i konačno osećam mir. Kao tvoja bivša, navodna "ljubav tvog života" i tvoja nevoljna ljubavnica, ne želim ti dobro, ali želim ti zbogom.