Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ili se odluči za nju, ili je ostavi na miru

Nemoj da igraš igre i igrice sa ženom. Nemoj to da radiš, samo zato što je ona inteligentna, privlačna, seksi, zabavna i neverovatna žena. Nemoj da budeš i da provodiš vreme sa njom, samo zato što je ona dobar “ulov”. Ako je ne voliš i nisi spreman da to radiš svaki dan - ostavi je na miru.

Ona je žena, ne igračka sa kojom se možeš igrati i odbaciti je nakon što si se zadovoljio.

Nemoj da budeš nezreo muškarac

Da, u svakoj vezi postoji period kada stvari ne idu onako kako želimo i situacije koje nam mogu biti stresne. U čovečijom prirodi je da misle da je trava uvek zelenija sa druge strane ograde i zbog toga ume da počne da zamišlja kako bi mu život izgledao kada bi bio sa drugom ženom, sa ženom sa kojom bi njegov život bio "jednostavniji".

Ukoliko se osećaš i razmišljaš na taj način, ukoliko nisi spreman da ti ona bude prioritet i da budeš zahvalan za sve ono što ti ona daje i čini tvoj život boljim, lepšim i kvalitetnijim - njenu lepotu, osmeh, njen smisao za humor, njenu velikodušnost i oštar um, i ukoliko si samo fokusiran na njene mane, nesigurnosti i strahove, onda molim te - ostavi je na miru i nemoj je povređivati.

Da li si se možda nekada zapitao da li je ljuta i zahtevna, samo zato što si takav, kakav si prema njoj? Da li si se ikada zapitao da su možda njeni strahovi i nesigurnosti, odgovor na tvoje ponašanje?

Jer, kada te žena voli ali se ne oseća sigurnom pored tebe, može da postane ogorčena zato što je ne tretiraš na način na koji ona to zaslužuje.

Nemoj je mučiti, ako nisi spreman da budeš tu, zbog nje...

Kada žena voli, njena duša je krhka i bez obzira koliko je ona jaka žena i ispunjena u životu, ona i dalje želi da se oseti voljenom od strane muškarca kojeg ona voli. One želi da se oseti da je ona izabrana, od onoga kojeg voli.

Ako je to previše za tebe, nemoj biti detinjast i igrati igrice vruće-hladno, sa njom.

Budi muškarac, koji će je ili pustiti na miru ili je činiti srećnom ženom.

odluci se za nju