Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ili me voli svaki dan, ili…

Ja nisam od onih žena koja će se zadovoljiti time da ti bude opcija ili rezervni plan ako ti prvi, kojim slučajem propadne. Ja nisam od onih žena koja može da bude sa muškarcem kome znam da nisam jedna i jedina, kome nisam prioritet.

Ne…

Poznajem sebe. Znam ko sam i koliko vredim. Svesna sam šta zaslužujem.

Ali ono što je možda i najvažnije u svoj ovoj priči je da znam kako volim.

A kada volim, volim jako. Volim celim telom.

Potpuno se posvećujem i dajem svom muškarcu. Nesebično se dajem, svoje srce i svoju dušu. On postaje moj prioritet.

To isto očekujem i od tebe.

I ukoliko nisi sposoban za to, da me voliš svakog dana, onda odlazi.

Znam da stvari neće ići uvek glatko. Ljubav nije uvek putovanje, na kome nema izazova.

Znam takođe i da ne postoji idealna veza. Znam i da naša veza, neće biti takva.

Imaćemo naše uspone i padove. Biće dana kada ćemo biti ljuti jedno na drugo. Dana, kada me je voleti, skoro nemoguće. Dana kada ćeš se zapitati da li postoji druga žena koja je “jednostavnija” za voleti i koja bi te možda, volela više. Dana kada ćeš zaboraviti zašto si me zavoleo, uopšte…

Biće i dana kada ćeš sumnjati da li sam ona prava za tebe.

Ali, to neće potrajati dugo. To će biti samo jedan kratak period, jedna faza. To će biti samo jedno poglavlje ljubavne knjige, koju ti i ja, pišemo zajedno.

Neću i ne mogu da ti obećam da ću biti tvoja idealna devojka iz snova, svaki dan. Daleko sam od perfektne žene. Imam svoje mane, navike koje će ti biti iritantne i neke nesigurnosti sa kojima se suočavam svakodnevno. Mogu odjednom da postanem nervozna i uznemirena.

Ali, ako me stvarno voliš, prihvatićeš me kakvu jesam, sa svim svojim vrlinama i manama.

Jer tako, dragi moj, funkcioniše ljubav. Kada iskreno voliš nekog, prihvataš sve u vezi njega. Ne pokušavaš da ih menjaš.

Ljubav je, u suštini, kao i sve ostalo na svetu, stvar ličnog izbora. Izbor da budeš sa nekim, da ga prihvatiš, voliš, i da se boriš za tu osobu, do koje ti je stalo. Ljubav nije samo hemija i strast između dvoje ljudi. Ljubav je mnogo više od toga. Ljubav znači strpljenje, poštovanje, žrtvovanje, vernost, kao i posvećenost.

Ljubav je kao najlepši, mirišljavi cvet, koji mora da se neguje i zaliva svaki dan, jer će u suprotnom - uvenuti.

Ako je tvoja ljubav, dragi moj, iskrena, čista i bezuslovna, ne postoje te prepreke koje ti i ja, nećemo moći preći. Neće postojati ta planina, na koju se nećemo moći popeti. Neće postojati takva oluja, koju nećemo preživeti.

Neće postojati takva bitka, koju mi nećemo dobiti.

To je ono što želim i što želim da ti želiš i hoćeš. Želim da se boriš za mene, do tvog poslednjeg atoma snage. Želim da si pored mene, kada je teško. Želim da se osetim kao najvoljenija i najpoštovanija žena na svetu. Kao da nijedna druga žena, ne postoji.

Da, takav muškarac mi je potreban.

Želim da budem sa nekim ko se neće naljutiti kada mu pišem poruke u sred noći, ili kada ga zovem dok je zauzet, na sastanku sa svojim poslovnim kolegama. Nekoga ko me neće ostaviti samu da skupljam parčad svog srca, kada se slomi i razbije na komade. Nekoga ko će znati šta treba da kaže, pravu reč u pravo vreme, kada mi je loš dan, kad sam tužna ili besna.

Želim da moj muškarac bude spreman da se žrtvuje za našu ljubav, ako bi to bilo potrebno. Neko ko će verovati u nas i koji će se boriti kada dođu teška vremena, i neko ko nikad neće odustati. Neko ko će mi pokazati gde sam u njegovom životu i u čiju ljubav, nikad neću morati da posumnjam. Neko ko će biti ponosan na mene.

Želim da budem sa muškarcem koji će me voleti svakog dana, i koji nikada neće posumnjati u svoju ljubav prema meni.

I zato - ili tako, ili nikako. Ili me voli, ili odlazi…

Voli me svaki dan i daću ti sve što imam - moju dobrotu, saosećanje, razigranost, smeh, prijateljstvo i još mnogo toga.

Voli me svaki dan i učini tako da se osećam sigurno pored tebe.

Voli me, ili me pusti da idem dalje i pronađem nekoga ko će mi biti sve što želim i čemu se nadam. Nekoga ko će želeti da stoji pored mene i prebrodi sve prepreke i probleme, na našem zajedničkom putu. Nekoga, ko će me izabrati, svaki dan, sa oduševljenjem…

voli me