Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

I vi ćete pomoći nekome da ponovo veruje u ljubav i otvori svoje srce

Niko ne zna šta nam budućnost donosi, ali jednog dana će se sigurno pojaviti neko koga će vaše prisustvo učiniti najsrećnojom osobom na svetu. Tu osobu nateraćete da ponovo otvori svoje srce i veruje u ljubav.

Možda još uvek niste sreli takvu osobu, ali doći će dan kada ćete zapaliti nečije srce. Bićete osoba koja će nečije srce ispuniti nadom. Osoba koja će komadiće tog slomljenog srca sakupiti i zalepiti. Bez obzira na bol koju nosi to srce, vi ćete biti osoba koja će im pomoći i dati snagu da se kreću. Bićete inspiracija koja uliva energiju i ispunjava njihovu dušu životom. Vi ćete biti motivacija koja će ih ispuniti verom i omogućiti im da rastu, da lete više, da učine više.

veruj u ljubav i otvori svoje srce

Vi ćete biti njihov čuvar u životu, najsjajnija zvezda vodilja... njihov ceo svet, sve što su ikada želeli.

Jednog dana ćete vi biti osoba koja će nekome pomoći da se pomiri sa svojim demonima i da ponovo otvori svoje srce. Bićete osoba pred kojom će neko moći da ogoli svoju dušu i podeli sa vama sve njene mračne delove. Vi ćete biti osoba koja će ih videti sa svim njihovim nesavršenstvima i prihvatiti ih takve, voleti ih onakve kakvi oni zaista jesu.

Pokazaćete nekome da ovaj svet ipak nije toliko surov i okrutan, i zbog toga, vratićete im i nadu i veru. Bićete spasitelj koji će pomoći da se oslobode iz okova koji su sami iskovali. Bićete osoba koja će pružiti ruku i izvući ih iz njihove sumorne i hladne pećine nesigurnosti i pomoći im da vide svetlost. Jednog dana ćete biti neko ko će popraviti nečije slomljeno srce.

Bićete osoba koja će svoju dušu ponuditi kao sklonište i dati nekome sve što mu je ikada trebalo. Bićete osoba koja će svu njihovu bol isprati iz njihovih srca. Za tu osobu uradićete stvari koje drugi nikada ne bi mogli učiniti za njih. Jednog dana vi ćete biti nečije utočište i dom.

Vi ćete biti osoba koja će nekoga upoznati sa lepotama koje ovaj svet nudi. Pokazaćete da ljubav ne treba da bude teška i bolna. Volećete ih više nego bilo šta drugo na svetu. Nekome ćete obrisati suze sa lica, ponuditi pomoć da kroz život ne idu sami sa svojim teškim emocionalnim prtljagom. Vi ćete im pokazati da iako je bol nekada nepodnošljiva, uvek postoji razlog za osmeh.

Jednog dana ćete biti osoba koja će nekome pomoći da se konačno smiri, da otvori oči i shvati zašto nikada do sada nije uspela ni sa kim drugim. Po prvi put u životu shvatiće svoje greške i prvi put će osetiti šta je prava ljubav.

Vi ćete biti osoba koja će jednog dana dokazati nekome da ste uvek bili suđeni jedno drugom. Pomoći ćete im da shvate da ste stvoreni jedno za drugo. Namenjeni da zajedno osetite stvari koje nikada niste iskusili. Jednog dana ćete shvatiti da se sve događa sa razlogom i da ste konačno pronašli svoj mir i dom.