Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Horoskopski znaci i kakav vam partner odgovora?

Kažu da zvezde znaju kakav nam partner odgovara. Ali, zar ne bi bilo sjajno kada bi nam život bio kao romantična komedija? Upoznate novu osobu na neki zanimljiv i interesantan način, naiđete na par prepreka koje lagano prevaziđete i nakon toga, živite srećno do kraja života.

Međutim, život nije uvek baš lak niti je kao u filmu. Pronaći perfektnog partnera odnosno kompatibilnog partnera, nije uvek lako. Šta više, to može da bude veliki životni izazov.

Kada je neko pravi za nas - osoba sa kojom želimo da provedemo sve naše vreme i neko zbog koga se osećamo zadovoljno, srećno i zdravo - ne možemo uvek znati, pogotovu ne na prvi pogled niti posle prvog sastanka.

Za to je potrebno da provedemo malo vremena sa njima i da ih upoznamo malo bolje i dublje, a ne samo površno. Ali, šta ako nam se odmah neko ne svidi i rešimo da im zbog toga ne damo šansu?

Ponekad, za takve stvari je potrebna mala doza vere i nade i da im pružimo šansu da ih upoznamo i vidimo ko su oni u stvari i vidimo njihove kvalitete koje poseduju.

Ponekad, možda i ne znamo kako naš pravi partner za nas, izgleda. Mislimo da želimo jedno, ali u stvari ono što nam je potrebno je u stvari nešto sasvim drugo. I u tom slučaju, upoznavanje sa osobama koje su van naše “komfor zone”, može da deluje pomalo zastrašujuće.

Ukoliko je iza vas nekoliko veza koje nisu uspele, kako da znate kada je pravo vreme da nastavite dalje sa upoznavanjem novih ljudi? Pretpostavljam da ne želite da budete sa nekim, samo da bi bili sa nekim? Ali opet, i ne želite da budete previše izbirljivi i time rizikujete da nikada ne pronađete nekoga, ko vam odgovara.

horoskop, astrologija, horoskopski znaci i kakav vam partner odgovara

Astrologija, horoskopski znaci i partner koji odgovara vašem znaku

Ali, šta kaže astrologija i horoskopski znaci na sve to?

Izgleda da svi mi imamo mišljenje kakve kvalitete želimo kod partnera, ali opet, to je “samo” naše mišljenje. Ukoliko verujete u horoskop i astrologiju i potreban vam je mali vodič kakav vam partner treba prema vašem horoskopskom znaku, ispod možete saznati više.

Ovan (21. Mart - 19. April)

Vama je potreban neko ko je sličan vama, tj. neko ko je otvoren da radi slične stvari kao i vi i neko ko voli da se takmiči. Ovnu je potreban neko ko će ih naterati da razmisle dobro pre nego što urade nešto i neko ko neće reagovati burno, kada Ovnu naiđe "žuta minuta". Horoskopski znak Ovak traži nekoga ko će ih ohrabriti da polete ali i neko ko će ih podsetiti da su im pre tog leta, dovoljno jaka krila.

Bik (20. April - 20. Maj)

Ukoliko je vaš horoskopski znak Bik, vama je potreban neko ko je sinonim za pouzdanost. Niste od onih osoba koje veruju lako drugim ljudima, veoma ste oprezni i sa nekim stvarima idete sporo, ponekad možda i previše sporo. Zbog toga, horoskopskom znaku Bik je potreban neko ko se kreće bržim tempom, ali opet ima jak osećaj integriteta i moralnih vrednosti.

Biku ne odgovara neko ko besmisleno uzburkuje stvari. Vi želite nekoga ko ima više energije od vas, ali je opet, dovoljno opušten.

Blizanci (21. Maj - 20. Jun)

Ako je vaš horoskopski znak Blizanac, vama je potreban neko ko je odličan u dešifrovanju poruka i neko ko ne zahteva stalno držanje za ruku. Ta osoba neće biti uznemirena ako ih ostavite same na žurci jer će njima biti dobro sa ali i bez vas. Oni ne prihvataju stvari ravnodušno kao što to čini Blizanac i oni su osobe čiji je moto “živi i pusti druge da žive”.

Rak (21. Jun - 22. Jul)

Horoskopski znak Rak - vama je potreban neko ko ima “staru dušu” i neko ko razume šta je to prava romansa, neko čija je životna misija da se postara da Rak bude voljen i da se o njemu brine. Oni će uvek biti tu pored kada je Raku potrebno, pa čak i ako je Rak previše zahtevan, ta osoba će imati dovoljno razumevanja. Raku je potrebna osoba koja ne samo da je ljubazna i koja ne samo da voli sve u vezi njih, već ih i čini da se Rak oseća sigurnim.

Lav (23. Jul - 22. Avgust)

Horoskopski znak Lav - pravi partner za vas je neko ko je isti kao i vi. Ne želite da vaš partner bude u vašoj senci kada ste vi centar pažnje - vi želite da vaš partner bude uvek tu pored i sa vama, da stoji mirno i ponosno. Perfektan partner za sve koji su rođeni u znaku Lava je neko ko je jak, ali opet dovoljno nežan i da znaju kada je Lavu potrebna fizička akcija ili verbalna afirmacija.

Devica (23. Avgust - 22. Septembar)

Horoskopski znak Devica - vi mislite da bi vaš idealni partner bio neko koga zanima istraživanje i neko ko je veoma analitičan, ali tada bi se osećali kao da ste u vezi sami sa sobom. Device, vama je potreban neko ko je više otvoren i društven, u bukvalnom i figurativnom značenju, i neko ko će vas izvući napolje, da upoznajete nove ljude. Perfektan partner za osobe koje su rođene u znaki Device je neko ko će vas ohrabriti da izađete iz vaše ljušture i neko ko će vam pomoći da iskusite život, umesto da o njemu samo čitate i istražujete.

Vaga (23. Septembar - 22. Oktobar)

Horoskopski znak Vaga - vama je potreban neko ko ima jaku ličnost ali ko je umeren. To ne znači da ste vi pokorni, ali vam opet više prija kada je neko dominantniji od vas i neko ko će doneti teške odluke za vas, umesto vas. Vage, vi želite da se oni osećaju apsolutno prijatno sami sa sobom zbog čega ćete imati osećaj da je vaša veza u balansu.

Škorpija (23. Oktobar - 21. Novembar)

Horoskopski znak Škorpija želi nekoga ko je lojalan, od poverenja i jaku osobu, koja ume i zna da kaže istinu. Veza sa horoskopskim znakom Škorpija nije jednostavna i stvari mogu da postanu veoma intenzivne kada ste zabrinuti, a oni moraju da budu u stanju da to i podnesu. Ukoliko je njihova seksualna energija jaka, još bolje. Vi ste strastveni i vašem partner ne može i ne sme da smeta kada stvari postanu intenzivne.

Strelac (22. Novembar - 21. Decembar)

Horoskopski znak Strelac - ukoliko ste rođeni u ovom znaku, vama je potreban neko ko će umeti da ceni vaš prostor i vašu slobodu, i neće, ni pod kakvim okolnostima, pokušati da vam to uskrati. Ako Strelac oseti da neko stvarno želi da se veže i napravi veliki korak, oni imaju tendenciju da nestanu. Strelcu je potreban partner koji je u redu sa tim da zna da umete da se brinete sami o sebi.

Jarac (22. Decembar - 19. Januar)

Horoskopski znak Jarac - ako ste rođeni u ovom periodu, vama je potreban partner koji je orijentisan prema karijeri kao što ste i vi i neko ko ima jak osećaj svoje svrhe. Kada biste mogli, vašeg potencijalnog partnera bi proverili u kreditnom birou. Jarcu je potreban neko ko razume koliko je bitno da mogu da planiraju budućnost kao i da budu oprezni sa finansijama.

Vodolija (20. Januar - 18. Februar)

Ljudi rođeni pod horoskopskim znakom Vodolija, traže partnera ko može da se drži minimalističkog načina života i neko ko nije previše opterećen materijalnim stvarima. Vodoliji odgovara neko ko ima slobodan duh, neko ko je fleksibilan i dovoljno otvoren da uzme i da ode. Vodolijama odgovara neko kome je stalo do Zemlje na kojoj živimo i njihovim stanovnicima, i neko ko će učiniti sve u njihovoj moći da pomognu čovečanstvu.

Riba (19. Februar - 20. Mart)

Horoskopski znak Riba - vama je potreban neko ko će vas prizemljiti, kada se izgubite u vašem svetu fantazija. Ta osoba bi trebala da bude vaša podrška i obožavaoc vašeg posla, bez obzira na to da li je umetnost ili nešto drugo u pitanju. Ribi je potreban neko ko će im dati dovoljno prostora za stvaranje ali i neko ko će im pomoći da održavaju svoju dušu i svoje telo.