Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Fatalna greška koju morate izbeći ako tražite situiranog, bogatog muškarca

Sve devojčice vole bajke u kojima princezu spašava lepi, mladi princ, vodi je u svoj dvorac i pruža joj sve što može da pomisli. Kada bolje razmislite, zar to nije usađivanje materijalizma od malih nogu? Bilo kako bilo, svi su prihvatili da su bajke sa prinčevima na belom konju i volšebnom dvorcu moralno prihvatljive, tako da je vreme da se prihvati i činjenica da bi svaka dama volela da se nađe u društvu situiranog, da ne kažemo – bogatog momka.

bogat muskarac


Starlete - priča o malim zvezdama u usponu

21. vek je izrodio mnoge nečiste „vrste“ ljudi, ali dama koja želi ozbiljnog, zrelog i finansijski obezbeđenog muškarca nije jedna od tih nečistih. Prirodno je da tražimo onog pored koga ćemo se osećati zbrinuto i sigurno.

Ispovest jedne "sponzoruše" - 6 stvari koje želim da kažem

Ne oslanjajte se na izgled

Kardinalna i fatalna greška jeste oslanjanje na fizički izgled i stavljanje svog uloga na šminku, odeću, plastične hirurge. Jedno pismo koje je objavljeno sa potpisom Generalnog direktora investicione i bankarske institucije J.P. Morgan, a za koje se ne zna da li je izmišljeno ili realno, daje odgovor zašto ne treba igrati na izgled.

Odgovor Vol Strita Barbici sa Menhetna

Jedna mlada Njujorčanka je naime objavila pismo u kom govori o tome kako želi da nađe bogatog (veoma bogatog sa zaradom od 500 miliona $ godišnje) muškarca kome će biti „Barbika“. Ona izgleda savršeno i sa svojih 25 godina bila bi trofej za poželeti, ali jednostavno nikako da upeca bogatuna. Njena poznanica koja je poprilično neugledna u poređenju sa njom uspela je da ostvari vezu sa bogatašem i Barbiku iz Njujorka sada muči pitanje zašto ona nema takvog jednog?

Generalni direktor koji je naleteo na to pismo je osećao potrebu da odgovori na ovo (bilo pismo istinito ili ne, pouka je đavolski dobra). Koristeći se terminima u stilu bankara sa Vol Strita, rekao je devojci da je ona pogrešila pretpostavljajući da milionerima treba 25-godišnja lepotica.

Razmena robe

Reč je o jednostavnom pravilu razmene robe: on ima novac, stabilan godišnji priliv, a ona ima da ponudi, ili da proda, lepotu koja nije nepromenjiva niti stabilna. Devojka će biti zgodna i mlada još 10-ak godina, a šta posle? Njena fizička lepota koju je ponudila polako bledi. Milioni ostaju. Direktor je objasnio da takva razmena ne pije vodu jer se ne razmenjuju dve konstante, dve stabilne vrednosti već se daje nešto za ništa.

Zbog toga devojke koje traže imućne muškarce ne smeju da igraju na faktor svog fizičkog izgleda već moraju imati „Faktor X“ koji će u kombinaciji sa njihovom zanosnom lepotom oboriti svakog muškarca sa nogu.

3 bitna saveta za Lepotice koje su u vezi sa Zverkom

Budite njegova muza i oslonac, a ne trofej

Finansijski imućni ljudi traže snažne i samouverene dame koje će im pomoći da prošire imperiju, a ne da je potroše zato igrajte na kartu unutrašnje lepote koja se nazire u fizičkoj i u toj smrtonosnoj kombinaciji predstavljaju put do srca svakog zrelog i situiranog muškarca. Da, vaša figura boginje će ga sigurno oboriti sa nogu, ali vaš kec u rukavu mora biti nešto prefinjenije od dekoltea, visokih štikli i crvenog karmina. Vaš adut je ono što se ne vidi na prvi pogled.

Lepe, pametne i žene koje znaju šta žele, dobijaju samo najbolje.

6 stvarko je muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom