Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 signala da je emocionalni psihopata koja ne smete ignorisati

Da li ste se pitali zašto je psihopata dobar u zavođenju? Odgovor je vrlo jednostavan - oni su pravi umetnici kada je umesnost zavođenja u pitanju, zato što umeju sve da umotaju u predivnu iluziju ljubavi.

Šarm emocionalnog psihopate je toliko očaravajući da mu je jednostavno, teško odoleti. Emocionalni psihopata je majstor obmane. On vas može naterati da poverujete da su oni neverovatne osobe, da vas vole i da se brinu za vas. Ali onoga trenutka kada vas takav žena ili muškarac ima u šaci, počinje druga priča.

emocionalni psihopata

Sigurni signali da je u pitanju emocionalni psihopata

Emocionalni psihopata je izvrstan manipulator koji će vas zlostavljati na način zbog koga nećete biti sigurni šta je stvarno a šta ne. Zbog toga, mnogi ljudi se pitaju kako prepoznati emocionalnog psihopatu a ovo su 4 signala upozorenja koja će vam pomoći da prepoznate takvu osobu, dok stvari nisu otišle predaleko.

Emocionalni psihopata će vas uvek kriviti za sve

Kada je emocionalni psihopata u blizini vas, uvek ćete se osećati krivim, zato što vas on tako prisiljava da se osećate. Kada bilo šta krene naopako, vi ćete biti ta osoba koja će biti kriva. Čak i ako je on učinio nešto loše, on će uvek naći način da vi izgledate i da se osećate kao da ste loša osoba.

ZAŠTO JE TEŠKO OSTAVITI NARCISOIDNE OSOBE?

On će vas izolovati od društva i vaših najbližih

Od kako ste u vezi sa emocionalnim psihopatom, vi ste postali uplašeni, izolovati i usamljeni. On vam ne dozvoljava da se viđate sa bilo kim drugim osim sa njim, čak ni sa vašim bliskim prijateljima ili vašom porodicom. On vam to možda neće reći direktno, ali će to uraditi na neki indirektan način. Na primer, kada želite da izađete napolje i da se družite sa vašim prijateljima, on će postati ljut ili besan zbog toga. Psihopata uvek želi da ima potpunu kontrolu nad osobom sa kojom je u vezi a najbolji način da to postigne je da bude jedina osoba u vašem životu.

Emocionalne psihopate imaju intenzivne promene raspoloženja

Emocionalni psihopata je jednog trenutka srećan, vi se smejete zajedno i on čini sve da se osećate kao najvoljenija osoba na svetu. A već sledećeg trenutka, on je besan, dere se i govori vam da ste potpuno bezvredni. Najteži deo svega toga je da vi nikada ne znate kada će se njegovo raspoloženje promeniti ili šta je to što će ga razjariti. I zbog svega toga, vi ste uvek oprezni i uvek u grču.

Zbog njega se osećate slabim i uplašenim

Sve što emocionalni psihopata čini je da se vi osećate potpuno nemoćnim i uplašenim. Počinjete da se pitate šta biste uopšte radili da ga nema i kako biste bez njega preživeli. I ne samo to, vi ste uplašeni da budete u njegovom društvu i uplašeni ste kada on nije pored vas. Njegova manipulacija u vezi vas je dovela do tog da verujete da ste preslabi da živite bez njega.

Emocionalno zlostavljanje

Zlostavljanje ne mora da uvek bude fizičko. Stvarnost je da emocionalno zlostavljanje može biti mnogo mračnije i uvrnutije od fizičkog. Iako je to često teško prepoznati, emocionalno zlostavljanje je jedna od najštetnijih stvari koje vam neko može učiniti. Ako u vezi sa emocionalnim psihopatom - izađite iz te toksične veze što je pre moguće.

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima kako biste ih na vreme upozoriti na štetu koju emocionalne psihopate mogu naneti njihovim životima.