Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 stvari šta današnje devojke koje su spremne za brak, traže od svojih budućih muževa

Skoro svi muškarci i devojke koje su spremne za brak, žele manje-više iste stvari od svoje jače, odnosno lepše polovine. Ali postoje neke ključne razlike između toga šta je to što svaki pol želi od svog partnera, kako bi bio zadovoljan u vezi.

Šta devojke koje su spremne za brak žele od budućih supruga?

Dragi džentlmeni, ukoliko ste se pitali šta današnje devojke koje su spremne za brak žele od svojih budućih supruga, obratite pažnju na ovaj tekst, jer što više budete imali uspeha u tome da se vaša buduća supruga oseća voljenom i ispunjenijom, šanse su mnogo veće da će i vaše želje, biti ispunjene.

devojke za brak

Devojka koja je spremna za brak, želi da zna da je voljena

Svi žele da znaju da su voljeni a devojka koja je spremna za brak, nikada joj neće dosaditi da čuje one dve magične reči "Volim te", od njenog budućeg muža. Ali, pokazati joj kako se osećate je podjednako bitno koliko i reći joj isto. Znam da zvuči kao kliše, ali dela su ta koja govore mnogo više od reči. U suštini, najbolji način da pokažete voljenoj devojci kako se osećate je i najjednostavniji način je da je držite je za ruku kada god možete i zagrlite je, kada ona to najmanje očekuje.

Devojke koje su spremne za brak, traže razumevanje i oproštaj

Vaša buduća devojka, koja je sremna da uđe u brak sa vama, neće uvek biti podnošljiva i biće dana kada je jednostavno - teško trpeti. Niko, pa ni vi, nije savršen. Ona traži ali i zaslužuje tvoju slobodnu volju da je razumeš i da joj oprostiš. Imajte na umu da nijedna veza a posebno kada je u pitanju brak, ne može da opstane bez opraštanja.

Devojke naročito žele da ih razumete kada dođu "oni dani" i da hormoni itekako utiču na njih i na njihovo raspoloženje. Zbog toga je bitno da ne pravite šale na taj račun i da joj ne govorite da je "luda", kada je u PMS-u, kada je trudna ili možda prolazi kroz menopauzu. Budite saosećajni i puni razumevanja.

Spremne devojke za brak, žele pravu konverzaciju sa svojim budućim suprugom

Nemojte da dozvolite da konverzacija sa vašom devojkom, bude isključivo vezana za vašu decu, za vaše poslove i vremensku prognozu. Ukoliko vam se to bude desilo, to može da bude znak da je vaš brak u opasnosti. Postoji toliko tema za razgovor osim praktičnih i površnih stvari. Za buduće supružnike, od velikog je značaja da često razgovaraju o svojim osećanjima i emocijama. Prava i duboka konverzacija je nešto što će vas dugo održati u braku, kao i intimnost koja je potrebna bračnim parovima.

Ona traži kvalitetno provedeno vreme sa njom (i vašom decom)

Kvalitetno provedeno vreme sa vašom budućom suprugom i decom, nije nešto što se "samo" desi. Za ovo je potreban trud i organizacija, kako bi se ti momenti povezanosti i desili. Provoditi kvalitetno vreme sa osobama do kojih vam je stalo, trebao bi da bude vaš prioritet.

Takođe, bitno je upamtititi da devojke koje su spremne za brak, nisu i neće biti samo majka vašoj deci. Nemojte nikada da prestanete da se trudite da budete koliko je moguće romantični - pokušajte da gledate na sve to, bez obzira koliko dugo bili zajedno, kao da ste skoro upoznali, jer to je između ostalog i razlog, kako ste vas dvoje rasli zajedno. Zajedničke aktivnosti gde su oba partnera umešani, donose lepe uspomene i pomažu da vaš brak, bude još kvalitetniji.

Ona traži da čuje više DA, nego NE

Bez obzira šta je u pitanju, nijedna devojka ne želi da čuje često reči kao što su “ne, samo ne večeras”, jer se na taj način, ona oseća odbačenom. Povremeno odbijanje je jedna stvar i to je sasvim ok jer ne možemo uvek govoriti da, ali česti negativni odgovori njoj i vašoj deci, su potpuno druga stvar i nešto što se uglavnom, ne završava dobro. Stalni negativni odgovori mogu uzrokovati nezadovoljstvo, koje bi vašu buduću ženu i decu, odgurnuli od vas.

To takođe i ne znači da uvek morate da kažete DA. Ali, pokušajte uvek da razmislite pre nego što kažete NE i bićete više nego iznenađeni kako to može da poboljša vašu vezu i vas kao partnera. Neka istraživanja pokazuju da što više odgovarate pozitivno, veće su šanse da će vaš brak biti bolji.

Ona traži od njega da bude dobar slušalac i aktivan sagovornik

Ukoliko je devojka, tačnije buduća supruga, podelila svoje misli i osećanja sa vama, a vi je niste slušali, ona će se osećati tužnom i razočaranom. Devojka koja želi brak, ne želi da je samo slušate sa vašim ušima, već da je saslušate i sa vašim srcem. Osim što je bitno da je saslušate, bitno je i da budete otvoreni prema tome šta ima da kaže, čak i ako se uvek ne slažete sa njom. Dokazano je da muškarci koji poštuju mišljenja svojih devojaka i budućih supruga imaju mnogo srećniji brak.

I pogodite šta: u velikom broju slučajeva - žena bude u pravu.

Devojke za brak traže od svojih budućih supruga da im budu privrženi i ljubazni

Koliko često svojoj devojci i jednoga dana verovatno vašoj budućoj supruzi, kažete reči kao što su “izvini”, “hvala” ili je poljubite iznenada? Veliki broj brakova danas, nažalost, je zaboravio kako je to biti ljubazan i privržen jedno prema drugom, nešto što je od ključnih stvari za uspešan i srećan brak, zato što se time brak “hrani” i čini još jačim. Pogledajte sebe, još dok ste (bili) momak i devojka. Ovakvo ponašanje je bilo često i spontano i ne postoji razlog zašto bi sa time prestal kada uđete u brak i postanete supružnici. Šta više, to je možda i bitnije onoga trenutka kada potpišete papir, jer koliko ste privrženi, toliko ste i zadovoljno u braku.

Današnje devojke za brak žele da kućni poslovi i briga o deci - budu podeljeni

Jedan od glavnih razloga zašto se bračni parovi danas svađaju je zbog toga, ko će šta raditi oko i u kući. Kućni poslovi i briga o deci nisu isključivo obaveze koje pripadaju samo vašoj (budućoj) ženi i ona ne bi trebala, uopšte da vas pita da li možete da joj pomognete oko kućnih poslova. Ukoliko želite da postanete super heroj u njenim očima, pomoćićete joj kada vas bude pitala za to, ili još bolje, vi ćete uraditi neke stvari, bez i da vas to ona pita. Takođe, parovi koji se dobro slažu oko podele kućnih poslova, imaju i kvalitetniji seksualni život.

Slobodan dan za predah, tu i tamo…

Nemojte se nepotrebno zabrinuti ukoliko ona uzme “slobodan dan”, ponekad. To znači da joj je jednostavno potreban kratak odmor i predah od svega što je povezano sa vašom decom, poslovima oko kuće, vašim kućnim ljubimcima, pa i vama. Ona zaslužuje taj mali kratak predah od gomile obaveza, zato što je bitan za njeno fizičko, emotivno i mentalno zdravlje.

Ona će tražiti od njega da vodi više računa o svom zdravlju

Nije strano da mnogi muškarci, ne brinu previše o svom zdravlju. Devojka koja se odlučila za brak sa vama, često će, najverovatnije, morati da vas nagovara da odete kod doktora ili zubara, i to nije nešto što bi ona trebala da radi jer, ona nije vaša majka, nego je vaša (buduća) žena. Jedan od razloga zašto muškarci ne pridaju toliko važnosti svom zdravlju je zbog “uokvirene” ideje o njihovoj muškosti i snazi - većina muškaraca oseća pritisak da uvek budu snažni i izjednačuju bolest ili posetu doktoru, kao njihovu slabost. Međutim, umeti brinuti o sebi, znači i umeti brinuti o svojoj porodici.