Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Dejvid i Viktorija Bekam - 3 saveta za uspešnu vezu

Pre princa Vilijama i Kejt Midlton, oni su bili Engleski kraljevski par. Spajsica Viktorija Bekam, (tadašnja Adams) i fudbalska zvezda Mančester Junajteda Dejvid Bekam, upoznali su se u novembru 1996. godine i opisali taj susret kao ljubav na prvi pogled.

Danas, dvadeset godina kasnije imaju četvoro dece i još uvek imaju srećan i stabilan brak. Izdržali su mnogo duže od mnogih holivudskih parova, povećali svoje zarade i što je najvažnije, još uvek su srećni i imaju brak za primer. Kako im to uspeva? Šta god mislili o Viktorijinoj muzičkoj ili modnoj karijeri, bili vi obožavatelj fudbala ili ne, ovaj par vas može naučiti o mnogo toga u vezi i braku. Njihova veza se zasnivala na tome da su oboje imali uspešne karijere u onome čime su se bavili i njihove karijere su dalje sve više i više napredovale.

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver, analizirao je ovaj par i evo šta nas Dejvid i Viktorija Bekam mogu naučiti o pronalaženju životnog partnera.

1. Ne oslanjajte se na tuđi uspeh

Viktorija Adams je bila jako popularna 90-tih godina prošlog veka kao Poš Spajs, najinteresantniji član grupe Spice Girls. Imala je svoju karijeru i dobro joj je išlo bez muškarca u životu. Dejvid Bekam je već bio fudbalska zvezda Mančester Junajteda. Oboma je išlo veoma dobro bez partnera i nisu bili finansijski zavisni o nekome.
Znači da su svoju vezu započeli iz ljubavi, a ne iz koristi.

Kakvu pouku možemo izvući iz ovoga?

Ne oslanjajte se na tuđi uspeh, napravite vlastiti život uspešnim radeći ono što volite.

2. Oni i dalje rastu zajedno

Nakon što su započeli vezu, Dejvid Bekam je nastavljao da dominira fudbalskim terenima i bio je najbolji igrač Mančester Junajteda, a Viktorija je pokrenula svoju modnu liniju odeće i ženskih torbi kojoj je stvarno išlo sve bolje i bolje. Oni su nastavili da rastu zajedno i da se razvijaju. Oni su ponosni roditelji četvoro dece koje uče pravim vrednostima u životu.

Šta možemo naučiti iz njihovog braka?

To što ste našli partnera i imate posao sa solidnim primanjima ne znači da trebate odustati od svojih snova i da se ne trebate razvijati dalje.
Kad pronađete idealnog životnog partnera tek tada vas ništa ne može zaustaviti.

3. Ne dozvolite sebi da se fizički zapustite

Iako su Dejvid i Viktorija Bekam par već 20 godina, nijedno od njih dvoje se ne zapušta u fizičkom smislu kako godine prolaze. Dejvidu je bitno da ostane fit zbog posla kojim se bavi, a za Viktoriju možemo slobodno reći da danas izgleda puno bolje i ima više stila nego na početku njihovog braka.

Šta možete naučiti od njih?

Ne dozvolite sebi da se fizički zapustite samo zato što ste dugo sa jednim partnerom.
Radite fizički na sebi da biste uvek bili atraktivni svom partneru i da biste ga uvek zadržali kraj sebe, ali i da bi se sami osećali bolje.

Sviđaju Vam se tekstovi? Mnoge druge interesantne tekstove možete pročitati na našem blogu.