Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

17 znakova koji otkrivaju da li želi ozbiljnu vezu sa vama

Ono što nas najviše muči su pitanja o dugovečnosti veze, posebno kada počnemo da osećamo kao da smo se zaljubili u partnera. Jedno od tih pitanja koje možete postaviti sebi je "da li muškarac sa kojim se viđam, želi ozbiljnu vezu sa mnom".

Mada, iskreno, nekad čak i ne znamo da li nam se ta osoba zaista sviđa ili ne. Međutim, u tim okolnostima uglavnom sve radimo pogrešno, a realno ne postoji apsolutno nikakva potreba da budemo uznemireni.

Da li želi ozbiljnu vezu?

da li zeli ozbiljnu vezu

Evo 17 značajnih znakova koji mogu da vam pokažu da li vas partner zaista voli, tj. da li želi ozbiljnu vezu sa vama.

Transparentnost

Ako vas partner iskreno volii želi biti sa vama, on će biti iskren u komunikaciji sa vama. Iskrena ljubav uvek inspiriše poštenje. A ako ne, onda je to verovatno gubljenje vremena.

Dublja povezanost

Čovek koji razmišlja o dugoročnoj vezi sa vama želi da zna više o vama. Prema tome, on se nikada neće umoriti od razgovora sa vama i želeće da istraži vaše mentalne dubine.

Ekskluzivnost

Muškarac koji vas voli i koji želi ozbiljnu vezu sa vama je kristalno jasan o tome kako vidi odnos između vas dvoje. Nikada vas ne bi ostavio u stanju neizvesnosti. Naprotiv, želeo bi da ima ekskluzivan odnos sa vama.

Držanje obećanja

Brinući o svojim osećanjima, on će uvek držati svoja obećanja koja je dao. Jasno će reći ako misli da je nešto nemoguće, ali vas nikada neće razočarati lažnim obećanjima.

Njegov prioritet ste vi

Sa održanjem obećanja, na neki način dolazi i ovo. Njemu je stalo do vaših osećanja i on voli da bude sa vama i provodi vreme. Dakle, u svom životu on bi vas stavio u položaj iznad većine drugih stvari, ako ne i svih.

Dela, ne reči

Vi ćete zaista znati da su stvari koje vam govori istinite onda kada vidite da se poklapaju sa njegovim postupcima. Ako je čovek iskren u svojoj ljubavi, tada će se sigurno i neizbežno njegove akcije i dela poklapati sa svim njegovim mislima o vama.

Stabilnost

Čovek koji je u svom životu pronašao preko potrebnu stabilnost, verovatno će sličnu stabilnost tražiti u svojim odnosima. Njegov stabilan život pokazuje vam činjenicu da je bio pažljiv sa bitnim stvarima, a to bi isto učinio i vama.

Poštovanje i uvažavanje

On će uvek poštovati činjenicu da ste dovoljno sposobni da imate sopstveno mišljenje o ozbiljnim stvarima. Kao rezultat toga, on bi bio više nego spreman da razmotri vaše viđenje stvari.

Porodica i prijatelji

Muškarac koji se pobrine da imate dobar odnos sa njegovim prijateljima i porodicom je prilično iskren u svojoj ljubavi prema vama. Ne samo da ćete ih znati, već ćete i provoditi vreme sa njima.

Planovi za budućnost

Kada muškarac koji vas voli pravi planove za budućnost, u njima ćete se uvek nalaziti i vi. Njegovi planovi će biti konkretni i motivisani. Neće samo nejasno govoriti o planovima koje želi da uradi.

Srećan je ako ste vi srećni

Osobi koja želi da bude sa vama, važna je vaša sreća. On će uvek pokušavati da radi stvari koje vas čine srećnom, a zauzvrat on će u vašoj sreći pronaći svoju sreću.

Obaveštava vas

Čim je to moguće, on vas obaveštava o svojim planovima. To uključuje ne samo glavne odluke, već i one manje važne, trivijalne.

Vreme je za vas

Muškarac koji vas voli, voli i da provodi vreme sa vama. Zbog toga, on će se truditi da provodi što više vremena sa vama, koliko god je to moguće.

Poštuje vaše granice

Svako od nas ima neke granice koje nikome ne bismo dozvolili da ih naruše. On poštuje vaše granice i nikada ih ne bi prešao.

Sa vama deli sve što najviše voli

Muškarac koji vas iskreno voli i koji želi ozbiljnu vezu sa vama, ne bi oklevao da sa vama podeli svoje najdraže stvari.

Lako mu je

Njegovo ponašanje prema vama lako dolazi od njega i on ne mora da vodi svesne napore o svom ponašanju.

Očigledno je da želi ozbiljnu vezu sa vama

Na kraju krajeva, ako muškarac zaista želi da bude sa vama on to ne može dugo sakriti. Posle malo vremena sa vama to postaje veoma eksplicitno.

Dakle, sada možete da otklonite svoje nesigurnosti i ovo će vam pomoći da imate više ispunjavajuć odnos sa partnerom nego do sada, kao i da pronađete odgovore da li želi ozbiljnu vezu sa vama.