Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li želi da raskine sa mnom? 9 stvari koje ga sigurno odaju

Nikada ne možemo biti u potpunosti sigurni da li su se nečije emocije prema nama ugasile ili iz bilo kog drugog razloga partner priželjkuje kraj veze dok ne dođemo do momenta gde smo lično suočeni sa time. Ipak, postoje određene stvari koje kod muškaraca (koliko god se oni trudili da ih prikriju) izbijaju na površinu kada razmišljaju da stave tačku na vezu, te vam upravo one mogu aktivirati crvenu zastavicu i otkriti njegove namere, pre nego što vam ih on i sam saopšti. Sledi 9 znakova na koje trebate obratiti pažnju ako se pitate da li želi da raskine vezu sa vama.

da li zeli raskid veze

Izbegava društvena okupljanja

Jedna od najčešćih stvari zbog koje ljude grize savest kada znaju da se spremaju da ostave svog partnera jeste to što zajedno sa njim uglavnom ostavljaju i čitavu grupu ljudi iza sebe, koji su i njima nekada bili bliski i dragi. Biće mu žao, ali će ga takođe pratiti i osećaj krivice, te će pokušavati da izbegne susrete sa vašim prijateljima ili porodicom, jer, teško ih je gledati ih u oči, znajući šta se sprema da uradi.

Iznenada se posvetio svom fizičkom izgledu

Naravno, ovo ne mora nužno označavati skrivene namere. Fizička aktivnost, kao i fizički izgled, nešto su čemu se uvek vredi posvetiti. Ipak, kada muškarac zna da će u bliskoj budućnosti ponovo biti samac na “tržištu”, svestan je da mora da drži do svog fizičkog izgleda, kako bi bio dovoljno atraktivan da privuče novog potencijalnog partnera. Ukoliko posećuje teretanu više nego vašu spavaću sobu, ovo je definitivno uzbuna.

Ne trudi se oko vas

I dalje se rado sećate malih znakova pažnje kojima je umeo da vas iznenadi. Nekada je znao da donese večeru kada se vraca sa posla, iznenadi vas buketom cveća bez ikakvog povoda ili vas samo poljubi u prolazu. Danas, teško ga je naterati čak i da vam učini neku uslugu kada ga zamolite.

Pravi nove planove bez vas

Možda ste ga čuli da krčka ideje poput “Oduvek sam želeo da iznajmim auto i proputujem Evropom” ili “Da li si znala da za preseljenje na Island nije potrebna viza?” U njegovoj glavi, on je već odlutao daleko od vas. Kao paru, trebalo bi da mu bude nezamislivo da napravi bilo kakav ozbiljniji korak u životu bez vas, rame uz rame s njim. Ukoliko ste primetili da njegove želje i budući planovi često ne uključuju vas, ovo nije dobar znak.

Tih je kada se priča o zajedničkoj budućnosti

Ukoliko ste vi ti koji imate inicijativu da isplanirate neku aktivnost koja uključuje i njega u nekoj bližoj budućnosti poput, na primer, odlaska na zajednički put u narednih par meseci, a ne dobijate odgovor, nešto nije u redu. Možda će vas umiriti ponekim “možda” ili “videćemo,” ali činjenica je da primećujete da izbegava konkretan dogovor i nema nameru da se posveti ozbiljnom pravljenju zajedničkih planova. Ovo je upravo možda jer zna da ga tada, u vašem životu - već neće biti.

Izgubio je želju za seksom

Za razliku od vremena kada je jedva čekao da uhvati priliku nasamo sa vama i zavodio vas kada god je stigao, danas je sve samo ne enuzijastičan kada su u pitanju intimni odnosi. Primetili ste da ga često boli glava, ili mu prosto “nije dan”, te da se nižu dani, pa čak i nedelje od kada ste poslednji put delili spavaću sobu, a da nije u pitanju spavanje. Ovo ne znači nužno da pronalazi svoje seksualne potrebe na drugom mestu, ali činjenica da nema želju da deli intimu sa vama jedan je od čestih pokazatelja gubitka interesovanja.

Ne uživa kada je sa vama

Možda i dalje želi da provodi zajedničko vreme sa vama, ali vam uvek deluje distancirano i nezainteresovano. On je taj kojem će se prvom ići kući ili otkazati planove jer je previše umoran, a ne možete ni da se setite kada je poslednji put on inicirao odlazak na piće, večeru ili bilo kakav vid kvalitetno provedenog zajedničkog vremena.

Ne javlja vam se

Naravno da će uvek odgovoriti na vašu poruku ili vam se javiti na telefon, ali primetili ste da ste uvek vi ti koji će se javiti, pokrenuti konverzaciju i pitati ga šta radi, kako je ili kako provodi dan. Ovo je često posledica nezainteresovanosti, ali i indirektan pokušaj distanciranja od vas. Želja za kontaktom trebala bi da bude obostrana.

Distanciran je i rezervisan

Pažnja i naklonost davno su sporedna priča, i imate osećaj kao da nikada nije raspoložen za priču ili druženje sa vama. Kada pokušate da potegnete konverzaciju koja se tiče upravo vaše veze, pokušava da izbegne razgovor i postao je maher u pronalaženju izgovora, a na pitanje šta mu je, uvek ćete dobiti već dobro poznati odgovor: “ Ništa, šta bi bilo?” Promena je i više nego očigledna.

Šta ako osetite i primetite da on želi da raskine sa vama?

Ključna stvar u sprečavanju rastanaka, jeste primećivanje i tumačenje signala koje svesno ili nesvesno, šalje vaš partner, na vreme, dok nije prekasno. Na žensku nesreću, muškarci retko direktno iskazuju svoje emocije ili pričaju o njima, već ih drže u sebi, te nije uvek lako prepoznati da nešto nije u redu. Prethodno nabrojane stavke mogu vam pomoći da primetite da je partneru, nažalost, verovatno već “prekipelo”, ali naravno, cilj je da primetite promenu na vreme, i potrudite se da sprečite da njegovo nezadovoljstvo eskalira do tačke bez povratka.