Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li Vas je Zverka upoznala sa roditeljima? 4 razloga zašto nije

Upoznali ste se, imali ste nekoliko uspešnih sastanaka i od tada je divan prema vama. Vodio vas je u najbolje restorane, obasipao vas poklonima, pa čak vas i upoznao sa njegovim prijateljima sa posla. Ali, upoznavanje sa roditeljima je izostalo...

Pametan, zgodan, uspešan, zabavan... Taman pomislite da ste našli pravog muškarca i onda se zapitate da li vas je upoznao sa svojim roditeljima. Ako jeste, bravo za vas! To znači da se želi posvetiti vama i to je pravac u kojem bi vaša veza trebala dalje da ide.

Ako nije, trebate se zapitati zašto. Kad neko započne ozbiljnu vezu, to se obično završi sa upoznavanjem ostatka porodice. Ako Zverka izbegava upoznavanje sa roditeljima, a čak i izbegava tu temu, morate se zapitati da li je to znak da se neke "loše" stvari dešavaju.

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver Vam donosi tekst sa sa 4 razloga zašto vas Zverka još uvek nije upoznala sa njegovim roditeljima i kako znati da li mu je stalo do vas.

1. Nije spreman da vam se u potpunosti posveti

Svi znaju da nijedno upoznavanje sa roditeljima ne može proći bez njihovih pitanja o vas dvoje. Nakon vaše zajedničke posete njegovim roditeljima gde vas oni upoznaju, njegova sledeća poseta njima bez vas bi bila prepuna pitanja o vama, o tome koliko je vaša veza ozbiljna, da li planira da vas oženi i slično. On možda nije spreman da se nosi sa tim i da odgovara na takva pitanja pa možda zbog toga izbegava upoznavanje sa roditeljima.

6 saveta kako postati devojka iz snova svake Zverke

2. On je već u braku, ili u vezi sa nekom drugom

Ako ste mu vi ljubavnica, sigurno je da vas neće dovoditi u kuću. U njegovoj kući postoji osoba koja odlučuje o mnogim stvarima, a to je njegova žena. Najbolje bi bilo da raščistite na početku da li je u braku ili nije, kako biste znale na čemu ste.

4 ne tako loša razloga zašto se ljudi upuštaju u afere

3. Ne voli vas dovoljno

Sviđate mu se jer ste mu dobro društvo, zabavni ste, nikada mu nije dosadno sa vama i vrlo rado vas vodi na sve događaje na kojima on treba biti prisutan. Voli da razgovara sa vama i odgovarate mu, ali samo u "prijateljskom" smislu. Ako on na vas gleda samo kao na prijatelja, a ne kao na dugoročnu ljubavnu opciju, to je sigurno razlog zašto vas ne vodi kući da vas upozna sa roditeljima. Ono što vi treba da uradite u tim situacijama je da popričate sa njim i da otkrijete koje su njegove namere.

5 običnih sitnica koje dokazuju da je partneru stalo do Vas

4. Ne gleda na vas kao na „materijal“ za dugu vezu

Možda se vaši svetovi razlikuju ili želite različite stvari u životu. Ako vas smatra trenutnim „rešenjem“, a ne dugoročnim, to bi isto mogao biti jedan od razloga zašto vas ne vodi kući da vas upozna sa svojim roditeljima. Ne smatra da bi u budućnosti vi mogli biti pored njega, pa zašto bi prolazio kroz sve ono što nosi upoznavanje sa njegovim roditeljima. Ako želite biti deo njegovog života i upoznati njegove roditelje, trebali biste ga jednostavno pitati. Nemate šta izgubiti a pitanjem biste barem otkrili na čemu ste.

5 saveta za Lepotice koje su i dalje u potrazi za svojom Zverkom