Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li si sada srećan, kada si izgubio ženu koja je želela da bude samo tvoja?

Molim te reci mi, da li si sada srećan kada si izgubio nekoga ko te je voleo iskreno? Da li si srećan zato što si izgubio ženu koja je želela da bude samo tvoja?

Ta žena je bila spremna da učini sve da bi bila sa tobom, ali ti si je brzo odgurnuo od sebe. Sve što joj je bilo potrebno je jedan razlog da bi ostala, nešto što bi joj dalo nadu da će ti značiti. Ali ipak ne. To je bilo previše za tebe.

Ta žena je htela samo tebe. Prihvatila te je u potpunosti kakav si, sa svim tvojim manama i vrlinama, sa svim tvojim dobrim i onim malo manje dobrim stranama. Zavolela te je uprkos upozorenjima drugih ljudi, da te se kloni i drži podalje od tebe. Zbog svoje nevinosti, poput malog deteta, verovala je da imaš dobro srce.

Htela je da bude samo sa tobom. Da te drži za ruku. Kada nije pored tebe da se budi, da ti pošalje poruku za dobro jutro. Htela je da izlazi i da se viđa samo sa tobom. Želela je da budeš srećan. Želela je da ima budućnost sa tobom.

Ta žena nije tražila od tebe skupe poklone i “fensi” izlaske po elitnim restoranima i splavovima. Nije tražila od tebe da joj skidaš zvezde sa neba, iako je to zaslužila. Sve što je želela, je da bude sa tobom. Želela je da je voliš, da joj pokloniš svoju pažnju i da je tretiraš kako jedan pravi muškarac treba da tretira ženu. Da joj pokažeš da ti je stalo.

Ali, ona je tražila mnogo, zar ne?

da li si sada srecan kada si izgubio zenu koja je zelela samo tebe

Dragi moj, ti joj ništa nisi pružio. Nisi mario za nju. Nisi nju birao. I sad ću ti reći jednu stvar - trebao si.

Ona je samo tebe videla, dok su tvoje oči lutale svuda, tražeći druge opcije. Ti si mislio da ćeš naći nekog boljeg. Zbog toga si je držao pored tebe, ali ne i dovoljno blizu. Nisi hteo da je pustiš da ode od tebe, ali ni da se vežeš za nju.

Nisi je dovoljno cenio da bi ona bila tvoj prioritet. Ti si je samo želeo zato što si se osećao sigurnim pored nje. Zato što si znao da te je volela i da bi uvek bila tu, za tebe. Sviđalo ti se to što si imao nekog ko te je voleo bezuslovno. Nažalost, olako si sve shvatio i prihvatio je zdravo za gotovo.

Nisi ni mogao da pomisliš da će se takva žena umoriti od takve situacije i da će otići od tebe. Mislio si da će uvek biti tu, čekati te da se promeniš i da ti bude jedina.

Žao mi je, ali nisi bio u pravu.

Ona se umorila. Dojadilo joj sve sa tobom. Napokon, posle dugo vremena, izabrala je sebe, umesto tebe. Izgubio si je. Izgubio si njenu lojalnost i ljubav. I to će te boleti, jednoga dana kada shvatiš da je nestala zauvek i da je više, nećeš moći vratiti u svoj život.

Ali, to je tvoja greška. Ti si taj koji je odgurnuo od sebe. Ti si taj koji je igrao igrice sa njom. Ti si taj koji je olako shvatio.

I sad, jedino koga možeš da kriviš zato što si izgubio dobru ženu - si ti. Takva žena se retko sreće u životu. Čestitam ti na tome.

I sad, imamo samo jedno pitanje za tebe : Da li si sada srećan, kada si izgubio ženu koja je želela da bude samo tvoja?