Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li je on onaj pravi? 9 načina da pronađete siguran odgovor

Voli me? Ne voli me… Voli li me? Ok, da budemo iskreni, do sada verovatno znate da li vas vaš izabranik voli ili ne. Ali pitanje ostaje: Da li je on onaj pravi? Vaša srodna duša? Onaj sa kojim želite provesti život? Spremili smo za vas 9 znakova koji će vam dati odgovor. Pogledajte ih, i u par koraka proverite da li u njima prepoznajete vašeg izabranika i pronađite odgovor na pitanje, da li je on ovaj pravi za vas.

da li je on onaj pravi

Ponosi se vama

Svima nam zaigra srce kada imamo osećaj kao da smo pronašli najboljeg muškarca/ženu o kojem smo nekada samo mogli da sanjamo, i da nam svi sigurno zavide kako divnog partnera imamo pored sebe. Isto tako, svi imamo potrebu da upravo budemo ta osoba u očima našeg partnera. Vaš izabranik treba da učini da se upravo tako osećate. Možda ćete to osetiti kada ga krišom uhvatite kako se ponosno hvali nekim vašim nedavnim uspehom svojim prijateljima, ili vam jednostavno da do znanja koliko je ponosan na vas i vaša dostignuća. Bilo kako bilo – činjenica da je ponosan što vas ima kao svog partnera je ono što je bitno.

Neće vas ostaviti kada ponekad… i niste baš savršeni

Hajde da budemo realni, svi smo mi ljudska bića i imamo svoje mane, kao i “žutu minutu”. Svima nam se događa da prosto imamo loš dan, i da se usled nedaća koje su nas zadesile, vratimo nervozni, sa tim istim teretom kući. Znate da ste pored pravog muškarca, kada od toga neće pobeći. Ne morate da strahujete da će vas ostaviti, ili se naljutiti na vas zbog toga. Umesto toga, svestan je da nije ni on savršen, i razume vaše trenutno raspoloženje, te vam da prostora ili da sve od sebe da vam, ukoliko može, pomogne i oraspoloži vas.

“Dobar” je u svađi

Sigurno vam je poznat sledeći razgovor:

“Da, sigurna sam! Rekla sam ti, 100% da nam dolaze moji roditelji na večeru ŠESTOG.”

A zatim on odgovara: “Ne, rekla si DVADESET I ŠESTOG. Baš zato sam kupio karte za utakmicu koja je ŠESTOG!”

Zatim, nastavljate: “Nij… “ Okej, mislim da ste uspeli da stvorite sliku u glavi.

U svakoj vezi dolazi do svađa i prepirki. To je potpuno normalna, često čak i pozitivna stvar. Caka je u tome, da samo oni parovi koji u ovim trenucima ne zaborave na međusobno razumevanje, poštovanje i razum - opstaju. Ovo podrazumeva normalan ton razgovora, bez vređanja, galame i optuživanja jedno drugog, kao i pominjanja nečega što ste jedno drugome zamerili još prošle godine, čak i kada vas u datom trenutku savlada bes. Ukoliko je vaš partner takav, na pravom ste putu!

Ne menja se kada ste u društvu

Neki muškarci imaju tendenciju da promene svoje ponašanje kada su u krugu svojih muških prijatelja. U ovim situacijama, žene često ostaju zbunjene, pitajući se šta se desilo sa onim slatkorečivim, nežnim muškarcem od danas. To je takođe sasvim prirodna stvar, s obzirom da muškarci ne iskazuju emocije međusobno, u meri u kojoj to rade žene. Ukoliko se ovo ne dešava, uboli ste lutriju! Ukoliko je ipak tako, ne brinite, dokle god je u granicama pristojnosti. Ukoliko vas partner u bilo kom smislu omalovažava pred drugim ljudima, definitivno treba da se zapitate da li je on zaista pravi za vas.

Poštuje vaše prijatelje i porodicu

Da li ih zaista voli, i da li mu se zaista dopadaju, drugi je par rukava. Ne možemo se svima dopasti, to je činjenica. Ali, bezuslovno poštovanje ljudi u vašem životu, kao i trud da ih upozna i ostvari dobar odnos je ono što je bitno. Čak i ako ga to zapravo ne zanima, pitaće vašu sestru kako joj je na novom poslu. Pomoći će vašem bratu, ili prijatelju kada ga zamoli za neku uslugu. Ukoliko poštuje vas, poštovaće i ljude bliske vama.

Tu je da vam pomogne u svakom trenutku

Evo jednog kratkog testa, čiji scenario možete lako da zamislite. Pomislite da ste se našli na putu, van grada, i dogodila se nezgoda. Probušila vam se guma na automobilu. Stojite na sred puta, u panici, i ne znate šta da radite. Da li biste mogli bez oklevanja pozvati vašeg partnera? Da li bi došao da vam pomogne? Da li osećate sigurnost imajući ga pored sebe? Ukoliko je odgovor da, čestitamo - šanse su velike da je on onaj pravi. Ukoliko vam se javila sumnja da li bi se uopšte javio na telefon, ili pak, imao neki izgovor koji je preči od pomoći vama, razmislite još jednom. Ne zaboravite, da ste u partnerstvu vi prioritet.

Zna kako da vas oraspoloži

Osećate se loše zbog neuspešnog poslovnog poduhvata. Možda ste nedavno izgubili sebi blisku osobu, ili ste jednostavno imali loš dan na poslu, i utučeni ste. Kako će vaš partner postupiti? Pravi partner je, pre svega, već toga svestan. Poznaje vas dobro, i zna da oseti kada nešto nije u redu. Bez pitanja, znaće šta treba da uradi kako bi se vi osećali bolje. Da li će vam skuvati toplu šoljicu čaja i ušuškati se pored vas uz neki film, ili jednostavno preuzeti vaše obaveze koje slede tog dana na sebe kako bi vama dao prostora, nije bitno. Suština je da je tu za vas.

Svestan je vaših mana, i prihvata ih

Niste najvrsnija kuvarica. Ponekad, umete da hrčete. Kosa vam nije uvek oprana i isfrizirana, i niste baš uvek društvo za poželeti. On vas je upoznao zajedno sa svim manama, video ih je na svetlu, i ni najmanje mu ne smetaju. Možda će vas zadirkivati oko nečega što mu je čak možda i simpatično, ali nikada vas neće ozbiljno kritikovati zbog vaših mana ili vas zbog toga omalovažavati. Svestan je kako svojih, tako i vaših nedostataka, i voli vas uprkos njima, ili čak upravo zbog njih!

Da li je on onaj pravi? Vi jednostavno znate...

Poslednja stavka kojom zatvaram ovu tematiku možda će zvučati izlizano, i previše bajkovito, ali nekada, znate da je neko pravi za vas jer jednostavno to osetite. Možda vam ovo osećanje probudi momenat kada vam izmami osmeh od uha do uha, ili otvorite poklon koji vam je namenio za godišnjicu, koji ste dugo priželjkivali, a nikada niste stigli sebi da kupite. Možda, kada brine o vama, i preuzme sve na sebe kada se ne osećate dobro ili ste bolesni. Jednostavno, postoje momenti kada vas prosto preplavi talas neizmerne ljubavi prema svom partneru. Ne zaljubljenost. Ne strast i požuda, već istinska, duboko ukorenjena, “odlični smo zajedno” ljubav. Konekcija koju osetite duboko ukorenjenu u sebi. Ukoliko pronađete muškarca koji u vama izazove ovakve emocije, jednostavno ćete znati da se nalazite pored onog pravog.