Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da bi shvatio da je jedna žena dovoljna, kakav muškarac mora biti?

Da li imate osećaj kao da ste rođeni u pogrešno vreme? Da se možda ne uklapate u ovaj današnji svet?

Niste jedini.

Živimo u modernom vremenu upoznavanja, i znam da se mnogi u njemu ne snalaze baš najbolje.

Svuda oko nas, okruženi smo narcisima, sebičnim ljudima kojima fali emotivna zrelost, “igračima” koji zahvaljujući svom neodoljivom šarmu lome srce devojkama nakon prve noći, ljudima koji sede na 2-3 stolice u isto vreme i ne razmišljaju o tome da li će povrediti tuđa osećanja ili ne, proračunatim osobama koji se pretvaraju da su vam prijatelji, samo da bi vam mogli podmetnuti nogu. Da, lista je dugačka i verovatno ste neke ljude koje i sami poznajete, prepoznali u ovoj kratkoj listi, koja je mogla da bude još duža…

Veliki je izazov danas pronaći osobu koja će vas poštovati, biti potpuno otvorena i iskrena prema vama. Još veći je izazov pronaći partnera za život, koji će otvoriti svoje srce i dušu i pustiti vas u njihov svet.

Pre nego što me poligamisti optuže da sudim drugima, želim da ovo pojasnim.

Lagati nekoga, izmišljati priče, davati lažna obećanja i igrati se sa nečijim osećanjima, samo kako bi mogli da se viđate sa više žena ili muškaraca istovremeno - to nije poligamija.

To je veliki problem u 21. veku.

da li je jedna zena dovoljna

Kakav muškarac mora da bude, da bi shvatio da je jedna žena dovoljna?

Nazovite me staromodnim, ali verujem da je potrebno da muškarac bude pravi muškarac, odrastao, zreo i mudar, da bi shvatio da je jedna žena - dovoljna.

Ta osoba mora da bude odlučna i posvećena kako bi mogla da pokaže poštovanje, prihvati sve vaše mane i nesavršenosti i naravno, da vam svoju ljubav pokaže delima, a ne praznim rečima.

Pravi muškarac se neće uplašiti vašeg čvrstog stava, ali ni vaših slabosti. On se neće zaljubiti u vas zato što ste perfektni. Naprotiv, on će pasti na vaše mane i one delove vas, koje vas čine onakvom kakvom zaista jeste. Jedinstveno i lepo, ljudsko biće...

Muškarac mora da bude onaj pravi, kako bi mogao da razume da biti lojalan, ne znači samo ne spavati sa drugim ženama. Muškarac mora da bude mudar i da ima iskustva da zna da biti veran znači, svoje telo, dušu i um, posvetiti jednoj ženi.

Da bi se stvarno posvetio jednoj vezi, u kojoj ima ljubavi, i samo jednoj ženi, a da se u isto vreme ne plaši da je njegovom životu tada došao kraj, muškarac mora da bude zreo. Jer, samo pravi i zreo muškarac zna da je ljubav, najneverovatniji osećaj na svetu. I samo on zna da je pronaći srodnu dušu u svetu gde se manje-više sve zasniva na instant zadovoljstvu ili na profitu - pravi blagoslov.

Muškarac mora da bude pravi, da ume da kaže one dve moćne reči, od kojih se mnogi plaše samo kada pomisle na njih. Pravi muškarac se neće postideti niti uplašiti svojih osećanja. On će se otvoriti u potpunosti i staviti do znanja, da ste vi nešto najbolje što mu se ikada dogodilo.

Još važnije, muškarac mora da bude pravi muškarac kako nikada ne bi prihvatio svoju partnerku zdravo za gotovo. Jer, samo takav muškarac, umeće da ceni tu ženu do kraja života. Samo takav muškarac, će se zaljubljivati u nju, svaki dan, iznova i iznova…

Samo pravi muškarac će učiniti sve što je u njegovoj moći, da između njega i njegove izabranice uvek postoji iskrica i vatra, kojoj ne da, da se ugasi...