Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ako planiraš da upoznaš mnogo žena, prvo pročitaj ovo

Kada želite da upoznate vašu lepšu polovinu, logično je da želite da odete na što više sastanaka i upoznate što je više žena moguće, jer će vam tada biti lakše da pronađete onu pravu.

Zvuči logično, ali da li je stvarno tako?

Pronaći ženu sa kojom možemo imati dobru konverzaciju, seksualnu hemiju, nekoga ko ima slična razmišljanja, deli iste vrednosti, prihvata nas onakvim kakvim jesmo - je ogroman izazov.

Ipak, istina je malo drugačija.

Istina je da što više žena budete upoznali, to će vam izazov da pronađete onu pravu, biti još veći.

Znam da ovo zvuči kao paradoks, ali nakon više od 100 sastanaka sa ženama koje sam upoznao preko sajtova za upoznavanje, ovo je informacija, iz prve ruke.

Da li može da postoji nešto kao što je upoznati i biti sa “previše” žena?

upoznavanje novih zena

Da, postoji.

Iako će mnogi muškarci reći da žena i provedenog vremena sa njima nikad dosta, to će reći uglavnom oni koji nemaju previše iskustva i oni koji nisu bili na mnogo sastanaka.

Zašto?

Zato što nisu svesni da sve ima svoje prednosti i mane, pa tako i upoznavanje žena, u velikom broju.

Sajtovi za upoznavanje nam omogućavaju da ostvarimo inicijalni kontakt sa novim ljudima, pre nego što se dogovorimo da odemo i na prvi sastanak.

Ali, online upoznavanje ima i svoju manu, koju nismo do sad pomenuli u našim tekstovima.

To je konstantna mogućnost upoznavanja novih ljudi.

“Da, ali gde je tu mana”? - često sam čuo ovo pitanje...

Ta mogućnost nam skreće fokus sa osobe sa kojom možemo da ostvarimo vezu, jer većina misli o novom, potencijalnom sastanku, sa novom ženom, čak i dok je na sastanku sa novom osobom.

Šta to znači?

To znači da ako ne želite da se posvetite nekome i ne date joj šansu, nikada nećete znati da li bi funkcionisali zajedno.

To znači mnogo sastanaka, bez mogućnosti da se ostvari nešto što ima i smisao.

Kako radi ličnog, tako i zbog poslovnog istraživanja (pre nego što je pokrenut sajt za upoznavanje Lepotica i Zver i dok mi je mesto prebivališta bilo Beograd), mogao sam da imam, u proseku, 1 sastanak na dan a bilo je i dana, kada ih je bilo po 2, pa i 3.

Molim vas - nemojte to da radite (osim ako se ne bavite poslovnim istraživanjem).

Zašto?

Zato što ćete u svakoj ženi pronaći nešto, što niste ni u jednoj pre.

Nešto što vam se sviđa ali i ono što ne.

Veliki broj upoznavanja novih žena, znači da će vam biti mnogo teže da upoznate jednu, onu pravu, koja ima sve to što ste pronašli u tim ženama koje ste upoznali do tad, jer će svako novo poznanstvo, svaka nova žena, samo povisiti vaše kriterijume i standarde.

Ova strategija (upoznavanje novih žena u velikom broju) vas, u suštini, samo distancira od potencijalnih partnera.

Mi, takozvani “milenijalci”, mislimo da je neka bolja osoba, na samo par klikova daleko.

Takođe, postoji i jedan drugi rizik.

Mnogo sastanaka znači i da možete biti prenatrpani informacijama, koje vam i možda nisu potrebne, jer sve to što čujete, vidite, probate i osetite, može izazvati zbunjenost.

Šta više, ako niste sigurni da znate šta tražite, možete postati još više zbunjeni.

Ipak, mnoga upoznavanja mogu biti zabavna. Jako zabavna. Bez obzira koliko vremena proveli sa tom osobom.

Ali opet, kada je svega previše, čovek se svega zasiti. Pa i konstantnog upoznavanja novih žena. To vas može dovesti u situaciju da razmišljate i tome da niste dovoljno vredni i ne zaslužujete nekoga, ko je pravi za vas. Šta više, od toga možete i da se umorite.

Međutim, nismo svi isti.

Neki ljudi se umore posle nekoliko sastanaka, dok drugi mogu da postanu “zavisni”, jer svuda gde je umešan dopamin, postoji mogućnost i za zavisnost.

Svaki novi sastanak, donosi novu dozu adrenalina. Novu dozu privlačnosti. Novu misteriju.

Zato, ukoliko želite da pronađete onu pravu - fokusirajte se na što manje žena ali onih sa kojima mislite da možete da ostvarite nešto dublje i nešto što ima smisla, jer će vam svako novo upoznavanje, sklanjati fokus sa onih sa kojima možete da ostvarite nešto više.

Previše sastanaka koji ne vode nigde?

Da, i sam sam bio na dosta sastanaka sa ženama, sa kojima sam znao da neće i da ne može biti ništa više od toga. Samo jedno piće/kafa, i to je to (poslovno istraživanje). Pa čak i da su želele seks na prvom sastanku (a bilo je i toga), odbijao sam.

Ukoliko ste bili na mnogo sastanaka a to ne vodi nigde, ono što treba da učinite je da shvatite šta želite i kakvu osobu želite da upoznate.

Jer, ako ne znate kakva bi ta osoba trebala da bude, nikada nećete saznati da li je ona ta, kada je sretnete. Fokusirajte se na kvalitet, a ne na kvantitet.

Idite isključivo na sastanke sa ženama, sa kojima mislite da možete da ostvarite nešto više. Naravno, ukoliko je to vaš cilj i ukoliko želite da upoznate pravu ženu, kojoj možete da pružite pravu ljubav.

Ići na nove sastanke, samo da bi išli na sastanak, nije preterano dobra strategija za pronalaženje partnera, kojem želite da se posvetite.

Savet je da se fokusirate na samo jednu osobu, u isto vreme. Ako ste ozbiljni, dajte jedno drugom šansu, vreme i prostor, da se bolje upoznate, pre nego što se odlučite da li ćete nastaviti sa daljom potragom.

Ako ste pročitali ovaj tekst do kraja, i pomislili da sam kontradiktoran, želim da vam kažem samo jedno - Sve sam ovo radio, kako vi ne bi morali i kako bih mogao da vam prenesem ova iskustva. Učite na tuđim “greškama”.

Srećno sa upoznavanjem!