Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ako niste oprezni, ljubav vas može promeniti u osobu u kakvu niste želeli da postanete

Ponekad, voleti nekoga ne znači da ćemo ostati pored njih zauvek. Ponekad, voleti nekoga ne znači da smo u tom trenutku najbolja verzija sebe, kada smo u njihovom društvu.

Zapravo, ljubav nas nekada može pretvoriti u sasvim drugu osobu. Neko u koga možda nikada niste želeli da postanete.

kako nas ljubav menja

Ponekad, zbog ljubavi, možemo da zavisimo od drugih. Ljubav ima tu moć da nas ubedi da bi trebali sve naše slobodno vreme da provodimo sa partnerom. Ljubav može i da nas ubedi da ignorišemo naše najbliže i da se udaljimo od svega i svakoga, zato što nam je jedino do čega nam je stalo je - naš partner.

Ponekad, ljubav može da nas učini da se osećamo ljubomorno. Ljubav može da nas pretvori u ljubomornu osobu, u nekoga ko proverava mobilni telefon svog partnera, pozive i poruke. U nekoga, ko podstiče svađu zbog nekih malih i totalno nebitnih sitnica. U nekoga ko ne može da bude miran kada osetimo da se možda nešto krije od nas.

Ponekad, ljubav može da nas pretvori u lošu osobu. Može nas navesti da kažemo neke stvari zbog kojih ćemo se kasnije kajati. Ljubav može da bude uzrok zašto vređamo ljude koje volimo, kada je situacija “vruća”.

Ponekad, zbog ljubavi možemo da postanemo paranoični. Ona nas može učiniti da se ponašamo vođeni našim emocijama, dok u potpunosti zanemarajemo logiku. Zbog nje, možemo da budemo da budemo opsednuti sitnicama i da zbog ljubavi, uvek mislimo o najgorem mogućem scenariju koji može da se desi.

Ponekad, ljubav može otkriti naše najgore i najveće nesigurnosti. Zbog ljubavi, možete početi da sumnjate u sebe. Da se osećate manje vrednim i inferiornijim. Možete početi da se osećate više samosvesnijim, nego dok niste bili u vezi.

Ponekad, ljubav nas može pretvoriti u manipulatora. U nekoga ko krivi druge za naše lične greške. U nekoga ko laže samo kako bi stvorio konflikte ili kako bi pobegli od odgovornosti.

Ponekad, zbog ljubavi možemo da izgledamo kao da smo totalno poludeli. Ona može da izvuče iz nas, naše unutrašnje demone i tako nas lagano ubija…

Ne podrazumeva se da sve ljubavne priče traju zauvek...

Zbog toga, ponekad je najbolje da se okrenemo, odemo i raskinemo sa osobom koja nas pretvara u toksičnu osobu. Ponekad je raskid sve ono što je potrebno da bi obe osobe bile srećnije.

Zato što ljubav koja nije zdrava, vam ne služi ni za šta dobro. Ponekad, bez obzira koliko se volite - vi i vaš partner niste kompatibilni.

I sve što treba je da u tom slučaju, se zaustavite i pogledate sebe i vašu vezu, iz malo drugačije perspektive. Pokušajte da analizirate vaše ponašanje i da vidite koliko je vaša veza toksična.

Ponekad, moramo da priznamo sebi da nam nikada neće biti dobro, ni fizički, ni mentalno, ni emotivno, ni duhovno, ako ostanemo u vezi sa tom osobom.

Ponekad, moramo da kažemo zbogom toksičnoj vezi koja je postajala gora iz dana u dan i da krenemo da tragamo za onom pravom osobom i vezom. Za onom zdravom. Za onom, koje će nas učiniti boljom osobom.