Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

9 sitnica koje muškarci primećuju na ženi, a da toga one nisu svesne

Da, muškarci primećuju i stvari koje ne uključuju samo vaše telo i vaš izgled. Kada želite da privučete muškarca i saznate šta treba da učinite da mu se dopadnete, postoje mnoge stvari koje žene često uzimaju zdravo za gotovo kada su u pitanju osobine koje muškarci smatraju najprivlačnijim na ženi. Mi, žene, većinu vremena jednostavno pretpostavljamo da muškarci samo primećuju ženske grudi i zadnjicu, i većim delom, to jeste ono što prvo zapaze. Međutim, to ipak nije sve što primećuju. Verovali ili ne, muškarci zapravo primećuju mnogo više toga, pored ovakvih očiglednih fizičkih karakteristika.

Pripremili smo 11 neočekivanih osobina koje muškarci i te kako primećuju dok razgovaraju sa vama i odlučuju da li vas zaista smatraju atraktivnim.

sitnice koje muskarci primete na zenama

1. Vašu ličnost

Čak ni najseksipilnija žena neće imati mnogo uspeha u romantičnim vodama ukoliko je njena ličnost prazna, dosadna ili na neki drugi način loša. Iako će muškarcima trebati duže da primete lošu ličnost nasuprot dobroj, na kraju je ipak primete, a upravo je to ono što često stvara ili ubija želju muškarca da se viđa sa vama ozbiljnije.

2. Vaše nokte

Većinu vremena umetnost noktiju povezujemo sa modnim izborima koji više služe da impresioniramo sebe ili druge žene. Ipak, muškarci i te kako primećuju vaše ruke i nokte, jer oni mnogo toga mogu otrkiti o osobi. Kao što je jedan moj prijatelj rekao: "Nokti su odličan pokazatelj da li devojka zaista brine o sebi ili ne."

3. Vašu finansijsku situaciju

Još jedna stvar koju muškarci zapaze jeste da li ste opterećeni novcem i da li vam se možda više sviđaju ako imaju puno novca koji leži u banci, i za to postoji dobar razlog. Iako postoje neki momci kojima je potpuno u redu da izdržavaju svoju devojku i finansijski joj ugađaju, većina muškaraca želi da bude sigurna da niste sa njima zbog novca.

4. Koliko ste srećni

Niko ne voli negativne ljude, a pogotovo muškarac koji je u potrazi za ljubavlju. Ukoliko delujete mrzovoljno, ljuto ili sumnjivo, muškarci će to odmah uočiti i jednostavno neće želeti da budu u vašoj blizini.

5. Vaš osećaj za modu

Ljudi često misle da je moda nešto što samo žene primećuju, ali zaista nije tako, jer i muškarci obraćaju pažnju na to. Za neke muškarce, način na koji se oblačite može biti presudni faktor u tome da li uopšte žele da se upuste u razgovor sa vama. Neki čak mogu fetišizirati određene vrste odeće, poput helanki ili visokih potpetica.

6. Koliko je aktivan vaš društveni život

Baš kao što žene vole da se viđaju sa muškarcem koji ima puno prijatelja i vodi aktivan život, tako i muškarci žele da budu sa devojkom koja je takođe voljena. To ne znači da morate biti najpopularniji u društvu, ali morate imati društveni život ako želite zainteresovati muškarca.

7. Vaš osmeh

Ovo je nešto što muškarci obožavaju da vide, a njegovo odsustvo je podjednako uočljivo. Postoji razlog zašto nasmejane i duhovite žene osvoje najviše muških srca!

8. Vaš miris

Većina muškaraca koje poznajem umeju da prosto „odlepe“ zbog zavodljivog, senzualnog ženskog mirisa. Ukoliko koristite parfem, verovatno će primetiti vaš mirisni potpis. Ovo je takođe veoma bitno, jer je miris jedno od glavnih ljudskih čula koje pokreće pamćenje, te njime takođe ostavljate pozitivan ili negativan utisak.

9. Koliko ste otvoreni za ljubav

Mogu vam reći iz iskustva da muškarci veoma lako primećuju ako je žena neprijateljski raspoložena prema muškarcima. S druge strane, ukoliko ste prijatni i otvoreni za pronalazak novog partnera, muškarci će to osetiti i poželeti da razgovaraju sa vama.