Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 stvari šta starije i zrele žene žele od mlađih muškaraca

Godine su samo broj, a ljubav ne zna za godine. Barem, ne bi trebala da zna. Iz tog razloga, godine ne bi trebale da budu prepreka između dvoje ljudi, ako postoji privlačnost i hemija.

Ukoliko ste mlađi muškarac u svojim 20im ili 30im godinama, verovatno su vam starije i zrele žene privlačne, iz više razloga. Ako do sada niste imali iskustva u upoznavanju žena koje su starije od vas, trebalo bi biti “spreman” da se zrele žene razlikuju od žena koje su vaše godište ili mlađe, po mnogim pitanjima.

Ljude ne možemo generalizovati niti svrstavati u grupe, ali kada su starije, odnosno zrele žene u pitanju, postoje neke stvari koje zrele žene definitivno imaju zajedničko.


starije zene


Šta je to što starije i zrele žene žele da mlađi muškarci znaju

Razlika u godinama više nije društveni tabu i sve više parova možemo videti gde je jedan od partnera, dosta stariji od drugog.

Onda, ukoliko ste mlađi muškarac koji želi vezu sa starijom i zrelom ženom, ovo bi trebali da znate, pre nego što se upustite u nešto konkretnije i ozbijnije sa njom.

Zrela žena ne očekuje da ti bude majka

Jer, vrlo verovatno, jednu već imaš. Zrela žena, bez obzira koliko je njen muškarac mlađi, želi da se on ponaša kao zreo muškarac. Ona očekuje da budeš njen vitez, da napraviš prvi korak i preuzmeš inicijativu.

Ona želi da imaš sređen život

Koliko je to moguće... Zrele žene žele da njihov mlađi muškarac bude stabilan - fizički, psihički, mentalno ali i finansijski. To znači da imaš svoj sređen život, karijeru, da imaš mogućnost da je izvedeš na večeru, u provod. Jednom rečju, da budeš muškarac.

Budi energičan i spreman da probaš nove stvari

Zrele žene su, vrlo verovatno, prošle dosta stvari u životu i imaju iskustva sa muškarcima. Znaju šta hoće, ali i šta neće. One očekuju od svog mlađeg muškarca da imaju zajednička interesovanja i koliko-toliko, sličan pogled na svet, kao i da imaju o čemu da razgovaraju.

10 stvari koji ljudi u srećnim vezama čine

Budi spreman da sa njom ideš na putovanja, da isprobaš nove stvari i generalno, da se dobro zabaviš. Ako misliš da će joj biti dovoljno da svaki vikend provodite zajedno pored televizora uz filmove i serije, varaš se.

Ne zovi je “starijom ženom”

Jedna od prvih stvari koje bi mlađi muškarci trebali da znaju ako se viđaju sa starijom ženom je, da je ne zovu tako. Osim toga, ona nije niti “MILF” niti “kuguarka”. Ukoliko joj kažeš da je seksi starija žena, sve što će ona čuti je - starija. Zaboravi na te nadimke i budi kul.

Zrele i starije žene izbegavaju dramu i znaju šta hoće

Starije žene su u većini slučajeva poslovno ostvarene, imaju samopouzdanje, iskustva sa muškarcima a neretko imaju i svoju decu. Ovakva žena ne želi muškarca koji ne zna šta hoće, koji “igra igrice” i koji se prenemaže. Ona nema vremena da brine o još jednom detetu.

Ona ceni mnogo više dela od reči koje joj kažeš

Iako ovo važi za sve veze, bez obzira na godine, starija i zrela žena očekuje manje dopisivanja i priče, a više dela i konkretne akcije. Svaka žena ceni iskrenost, i ukoliko se tvoje reči ne poklapaju sa tvojim delima, viđanje niti veza, neće opstati dugo.

Ako je samohrana majka, nećeš joj biti na prvom mestu

Ukoliko se viđate sa samohranom majkom i ukoliko joj deca nisu punoletna, odnosno ako se ona i dalje brine o njima, ona će uvek staviti svoje dete u prvi plan. Ovo je logično, ali i dalje postoje muškarci koji ovo ne razumeju i koji dozvoljavaju sebi da budu “ljubomorni” na njeno dete.

Ne smeš se plašiti vezivanja

Ako si mlađi muškarac koji želi da bude sa starijom ženom, znaj da ona ceni muškarca koji se ne plaši vezivanja i koji želi ozbiljnu vezu i odnos.

U vezi sa starijom ženom, možete dosta toga naučiti i očekivati.

Iskustva su ta koja nas oblikuju i to je jedna od ključnih stvari koje treba upamtiti ukoliko planirate da se zabavljate i viđate sa starijom ženom od vas.