Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 stvari koje će vam pomoći da je razumete bolje

Koliko puta ste čuli muškarce koji se žale da ne razumeju žene, ili sa uzdahom odmahnu rukom i kažu: „Ih, žene!“ Svi znamo da je nekada vrlo teško razumeti nežniji pol i njihovo ponašanje, ali nemojte to smatrati njihovom manom. Balkanski mentalitet često podrazumeva nešto zatvorenije shvatanje polova, što dodatno naglašava razlike i produbljuje jaz između muškaraca i žena. Evo zašto muškarci imaju problem sa razumevanjem lepšeg pola.

Koje su to osobine "savršene žene" i šta je to što svi muškarci traže?

razumeti zenu


1. Drugačija percepcija stvari

Ono što je ženama mint boja muškarcima je „samo“ zeleno ili čak plavo. Ovo nije stereotip, ovo je naučno dokazana činjenica. Snažniji pol ne primećuje detalje koliko primećuju žene i ovo može biti uzrok nerazumevanja i loše komunikacije. Primera radi, momci se nađu u „neobranom grožđu“ kada treba da pomognu devojkama da odaberu odevnu kombinaciju. Momci, nije ona neodlučna već želi da izgleda najbolje što može. Devojke, stalo mu je da vam pomogne, ali ne zna kako. Lepe ste u svemu i on zaista ne vidi razliku između mint i zelene haljine na bretele ili bez bretela zato je možda bolje povesti drugaricu ili sestru umesto njega u šoping.

Ko su "kučke" i da li muškarce stvarno privlače takve žene?

2. Muškarci lakše donose odluke

Možda upravo zbog činjenice da je njihova percepcija sveta jednostavnija od ženske, ili su jednostavno po prirodi takvi, muškarci mnogo lakše donose odluke. Damama je svojstveno „nećkanje“ i analiziranje stvari, dok su muškarci poprilično direktni i ne razmišljaju da li će u radnji pored pronaći nešto lepše. Ako izgleda dobro i služi svrsi, pri tom ne košta bogatstvo, njihova odluka je doneta. Ovo nije ni dobro ni loše, i nema smisla porediti ko je u pravu. Oba ponašanja su OK jer je reč o različitim prirodama suprotnih polova.

Šta muškarac Zver želi od svoje Lepotice?

3. Sređuju se zbog sebe i vas

Nije lako biti predstavnica lepšeg pola. U današnje vreme, bombardovani smo slikama i kojekakvim reklamama sa super modelima. Prvi nagon devojaka jeste da upoređuju sebe sa onim što vide na TV-u ili socijalnim mrežama. Ovo ostavlja dubok trag na njihovom samopouzdanju. Imajte razumevanja ako joj treba sat vremena duže nego vama da se spremi. Možda ne pokušava da parira modelima, ali se trudi da bude najlepša sebi, ali i vama.

5 stvari koje jake žene nikada ne rade

4. Bitno joj je da je saslušate, čujete i odreagujete

Svima je potrebna osoba kojoj može da se izjada i poveri sve svoje strahove, sumnje, razmišljanja. Ako ona traži njega da mu se poveri, onda muškarac treba to da prihvati kao kompliment i da bude fokusiran dok mu se dama obraća. Najgore je kada pričate nekome 10 minuta i uputite mu pitanje, a on nema pojma gde se nalazi. Poštujte ženu dok govori, to je najbolji način da joj pokažete da vam je stalo.

Muškarci, možda vam dame ovo ne govore ali morate znati ovih 7 stvari

5. Bitne su joj male stvari

Kao npr. ostavljanje paste na lavabou ili ostavljanje prljavih tanjira pored sudopere, ili ne korišćenje podmetača za čaše. Koliko god vama trivijalno izgledale ove stvari je mogu izbaciti iz takta, pogotovo ako se trudi da održava vaš životni prostor urednim. Žena će ovakvo nemarno ponašanje protumačiti kao da vam nije stalo do njenog uloženog truda ili da je sabotirate u pokušaju da sve bude čisto. Obratite pažnju na sitnice koje joj smetaju (sigurno vam je par puta napomenula i zamolila vas da to ne radite). Ceniće pre svega to što ste je saslušali, zatim što ste promenili te male navike, ali i jer ste je shvatili ozbiljno i pokazali joj da je poštujete. Naravno, postoje i pripadnice koje idu malo dalje od prihvatljivog pa traže dlaku u jajetu kako bi prigovarale. Njih izostavljamo iz ovog teksta, muškarci su valjda dovoljno razumni da procene da li je njihova draga od te fele.

Govor ženskog tela - 3 pozitiva i negativna signala

6. Možda je smatrate praktičnom, ali će je običan buket oduševiti

Često muškarci smatraju da je umesto cveća bolje pokloniti nešto praktično, ali dame su nežna bića koja nisu uvek fokusirana na praktičnost, već na lepotu. Sigurno će se obradovati buketu cveća, iako je možda super-praktična i razumna, u duši je prava dama koja voli lepotu, a cveće je simbol lepote i nežnosti. Nemojte se iznenaditi ako se razočara što ste odlučili da je iznenadite večerom u skupom restoranu. Verovatno će joj više značiti ako budete malo originalniji.

5 načina kako da usrećite i nasmejete svoju lepšu polovinu bez novca

7. Svako ima različite načine da iskaže ljubav

Nekome je to spremanje hrane, nekome je to cveće, nekome je to pesma. Postoje dame koje iskazuju svoju ljubav i pažnju muškarcu spremanjem njegove omiljene hrane i spremanjem njihovog stana ili kuće. Nemojte joj prebacivati što vam ne dozvoljava da izađete neispeglane majice. Majčinski instinkt budi kod žena potrebu da vode brigu o svom partneru i zato imajte razumevanja kada vam „titra“. Ona zna da niste malo dete, i to ponašanje nikako ne treba da bude izraženo, ali je ono uvek prisutno kod brižnih i zaljubljenih žena. To je deo ženske prirode i način zbližavanja i izražavanja emocija.

8. „Oni“ dani

„Oni“ dani nisu izgovor za prenošenje nervoze na partnera, ili svađanje sa njim zbog nekih nebitnih stvari, ali definitivno jesu razlog da joj udovoljite tih dana i da je razumete. Hormoni su ozbiljan faktor koji utiče na sve žene. One su poprilično bespomoćne u tom periodu i često u bolovima, zato nemojte biti grubi prema njoj ako vidite da je ljuta, depresivna, nefokusirana i sl. Skrenite joj misli sa toga, odvedite je u bioskop, šetnju ili joj spremite zdrav obrok koji će je oraspoložiti i ojačati njen organizam vitaminima i vlaknima.

Znaci pažnje i kako ih pokuzuje pravi muškarac Zver

Tajna dugih i srećnih veza se krije u iskrenom odnosu i razumevanju bez kog nema zajedničkog jezika. Uvek imajte na umu da i vi imate svojih mana i da ste nosilac brojnih karakteristika muškog roda za kojim dame nisu lude. Kompromisi i „popuštanja“ u vezi mogu dovesti do poboljšanja komunikacije.

Damama ne trebaju savršeni muškarci, njima trebaju muškarci spremni da se usavršavaju (malo po malo) zbog njih. Nikada neće dostići perfekciju, ali to nije ni cilj. Cilj je pokazati ženi da razumete njenu drugačiju percepciju sveta i da razumete da ste dve različite biljke nikle iz istog semena.

10 stvari koje se događaju sa muškarcem kada veza postane ozbiljna