Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

7 načina kako poboljšati vašu vezu i kako postati bolji partner

Zdrava i prosperitetna veza mora biti zasnovana na solidnog osnovi. U suprotnom, neće izdržati pritisak i može se lako srušiti, kao kula od karata.

Uporedite jednu vezu sa građenjem kuće. Počinjete od dna, tačnije od temelja. Nakon toga, radite na konstrukciji kako bi ona bila stabilna i sigurna, a zatim prelazite na zidove, boju fasade, enterijel, stil, nameštaj, razne dekoracije i sve ono što će na kraju činiti potpunim, jednu kuću.

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi, tačnije veza između njih dvoje, to je bukvalno isto kao i građenje kuće. Za jednu srećnu, ispunjenu i vezu koja će trajati dugo, potreban je isti napor i bezrezervna predanost, oba partnera.

kako poboljsati vezu i kako postati bolji partner

Kako poboljšati vezu i postati bolji partner?

Ako želite da budete u takvoj vezi, potrebno je i da se potrudite da bi takvu vezu i zaslužili. Ono ko ste vi u vezi, zavisi od toga koliko i investirate u vašu vezu. Zbog toga, prirodno je da ako želite da poboljšate vašu vezu, da se i vi promenite i postanete bolji partner.

Potrebno je da budete voljni da napravite neke promene i postanete bolji partner, sve u cilju poboljšanja vašeg kvaliteta života i vašeg odnosa sa vašim partnerom, a ovo su 7 jednostavnih saveta kako postati bolji partner, kako postati bolja osoba i kako poboljšati vašu vezu.

Ostavite vaš emotivni prtljag iza vas

Svi mi, uglavnom, imamo bolnu prošlost. Skoro svako od nas je doživeo traume u detinjstvu. I na ovaj ili onaj način, svi smo negde patili u nekom periodu našeg života. I svi mi, imamo svoj emotivni prtljag.

Ipak, taj emotivni prtljag iz prošlosti, može ponekad da nam stoji i prepreči put, našeg života. Taj teret koji nosimo, može nas sprečiti u poboljšanju i održavanju naših, kako trenutnih, tako i budućih odnosa.

Pokušajte da ostavite vaš emotivni prtljag iza vas i dajte drugima šansu.

Pokušajte da razumete drugu stranu priče

Kada dođe do neslaganje u vezi, sasvim je prirodno da se držimo našeg stava i mišljenja, jer je to ono što nas je i prvo dovelo do tamo. Često tražimo i načine da dokažemo da druga osoba nije u pravu i da pronađemo dovoljno dokaza kako bi podržazi našu tačku gledišta, bez obzira koliko to možda glupo zvučalo.

Ali, pokušajte da zamislite šta bi se desilo kada bi pokušali sebe da stavite u cipele vašeg partnera. Zamislite stvari koje bi iskusili, kada bi za promenu, pokušali da razumete i drugu stranu priče.

Što se budete više fokusirali na njihove argumente, pronaćićete više validnosti u njihovom mišljenju. Zapravo, možete biti iznenađeni kako smo ponekad nepromišljeni i sebični.

Provodite više kvalitetnog vremena zajedno

Napisao sam to iznad i opet ću - zdrava i jaka veza se zasniva na solidnoj osnovi. Parovi ne mogu da uspeju, ako ne pronalaze vreme jedno za drugo.

Mnogo je važnije poboljšati kvalitet provedenog vremena zajedno, nego samu količinu vremena.

Živimo u svetu koji je brz i gde su svi zauzeti. Vreme leti neverovatnom brzinom. Ali, sve je do nas i kako ćemo sortirati naše prioritete u životu.

Budite spremni na kompromis

Veza teško može da opstane ako ne postoji kompromis u vezi. Svi mi imamo mane, niko od nas nije savršen, svi mi imamo svoja uverenja i naša radikalna mišljenja o svemu.

Možete li da zamislite šta bi se dogodilo kada bi se ponašali sebično i kada ne bi marili o osećanjima drugih ljudi?

Nastao bi kompletan haos...

I zato, ako se pitate kako postati bolji partner i kako poboljšati vezu, nemojte biti sebični i počnite sa kompromisima.

Budite ljubazni i velikodušni jedno prema drugom

Da, život nije uvek bajka. Nije uvek med i mleko. Život često može da bude komplikovan i da bude veliki izazov. Ali, to ne znači da on treba i da utiče na vaš ljubavni život. Biće napetih i teških dana i zbog toga je bitno da ne dozvolite vašem besu da napravi zbrku u vašoj glavi.

Uvek budite velikodušni i ljubazni jedno prema drugom. Pokažite vašem partneru koliko ste zahvalni i koliko vas partner, čini srećnim. Pokažite partneru koliko ga volite.

Kontrolišite vaše emocije

Ljutnja, bes, tuga, frustracije - sve su to osećanja na koja svi mi imamo pravo. Imamo i pravo da pokažemo ta osećanja. Svi smo mi ljudska bića koja imamo emocije.

Ali, bez obzira kako se osećate, nemoj da istresate svoje frustracije na svom partneru. Bez obzira koliko ste ljuti ili tužni, niko ne sme i ne bi trebao da trpi vaše nepodnošljivo ponašanje.

Otvorite vaše srce i dušu

Najvažnije od svega je da se ne plašite da otvorite vaše srce i vašu dušu. Jer, samo na taj način, možete da se iskreno povežete sa osobom do koje vam je stalo i koju volite. Samo tada možete osetiti i iskusiti šta znači prava intimnost. Jer samo tad, vi postajete - jedno.