Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

6 jasnih znakova da je vaša veza laž

Bolno je kada shvatite da osoba, u koju ste ludo zaljubljeni, ne oseća isto što i vi. Ipak, mnogi parovi biraju da ostanu zajedno, uprkos činjenici da je ljubav u vezi nestala. Oni svesno biraju da ostanu u vezi, iako ta veza nije kao nekad i ono što je možda nekad bila.

lazna veza

Zašto ljudi ostaju u vezama u kojima nema ljubavi?

Možda zato što je ta njihova veza, njihova komfor zona, ili možda zato što se plaše da ostanu sami. Možda je razlog zato što ne žele da povrede svog partnera.

Ipak, nema sumnje da kada veza uđu u sivu zonu i postane nepodnošljiva, odjednom postaje jasno da je vaša veza - laž. A ovo su 6 jasnih signala da je vaša veza “fejk”.

U javnosti ste drugačiji

Ako se u javnosti “volite” i pokazujete jedno drugom pažnju, ali totalna suprotnost kada ste sami, nešto nije u redu sa vašom vezom.

Kada dođete do tog stadiuma u vezi, kada je jasno da se ne ponašate prirodno i da glumite nešto što niste, samo zato što vas drugi gledaju, možda je vreme da sednete i popričate sa vašim partnerom.

Izbegavate dublju komuniaciju

Biti u vezi sa nekim, znači nekome se otvoriti. Morate se osećati slobodnim da se “skinete” do gole kože ispred osobe do koje vam je stalo, ili u suprotnom, vaša ljubav i veza nikada neće biti ona prava.

Ako vi i vaš partner izbegavate da pričate o vašim snovima, planovima, strahovima, vrednostima i ostalim važnim stvarima, biće nemoguće izgraditi poverenje i iskrenu vezu koja će potrajati.

Nemate želju da vidite vašeg partnera

Svi znamo za onaj osećaj kada žudimo da osetimo dodir našeg partnera. To je ona faza ljubavi, kada je sve sjajno i bajno, i kada bi učinili sve kako bi vas dvoje, bili non-stop zajedno.

Međutim, ako ova iskrica nestane a vi i vaš partner se retko ili sve ređe viđate, ovo je definitivno znak upozorenja da vaša veza, nije ono što je nekad bila, tačnije da je vaša sadašnja veza, laž. To znači da vašoj vezi nedostaje prava povezanost i komunikacija, koja ima smisla.

Ne žele da upoznaju vaše pravo ja

Kada iskreno volimo nekoga, želimo da znamo sve o njima. Želimo da znamo šta ih uzbuđuje, šta ih čini tužnim, šta ih izluđuje ali i šta je to što prija, njihovoj duši. Jer, samo na taj način, možemo da se povežemo sa nekim dublje.

Ukoliko se vaš partner ne trudi da vam otkrije sebe i svoj život, niti želi da sazna više o vama i upozna vas bolje, vrlo je verovatno da vaša veza, ne ide u pravom smeru.

Pored partnera, niste ono što jeste u suštini

Ono što je veoma važno je, biti slobodni u vezi da budete ono što zaista jeste. Kada je ljubav u pitanju, ne sme da ima pretvaranja, niti glume. U pravoj vezi, morate se osećati prijatno i dobro u svojoj koži, kada ste zajedno.

Ukoliko nije tako, samo gubite vaše vreme.

Ne provodite kvalitetno vreme zajedno

Parovi koji su stvarno zainteresovani jedno za drugo, žele da provode što više kvalitetnog vremena zajedno. Na taj način se kreiraju uspomene koje ćete ceniti i koje će vam ostati dugo u sećanju, ali i neobjašnjiva euforija kada ste zajedno.

Ukoliko nemate takav osećaj i ne želite da budete u vezi sa takvom osobom, na loš način investirate vreme u beznadežnu vezu.