Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 stvari koje svaki momak treba da uradi dok nije u vezi

Svi želimo da pronađemo srodnu dušu, zato radimo na sebi i neumorno tražimo tu Lepoticu koja će nas oboriti s nogu i s kojom ćemo znati da je naša potraga završena, ali dok se to ne desi evo kojih 5 stvari treba da uradite dok ste singl.

singl muskarac

1. Putujte solo

Bez obzira da li ste planinski ili morski tip, putovanje bez društva je idealan način da se zbližite sa samim sobom. Iako je nekima ova ideja krajnje sumanuta, putovati sam otvara nova vrata u svet avanture, ali i upoznavanja najrazličitijih ljudi. Putovanje menja percepciju stvari i pomoći će vam da zaista uživate u svom vremenu. Nikad se ne zna, možda upravo na tom putovanju, upoznate Lepoticu.

Prvo zajedničko putovanje i šta ćete naučiti

2. Izazovite sebe i radite na svom telu

Još bolje – spremajte se za neki sportski izazov. Treniranje oslobađa velike količine dopamina i serotonina koji su hormoni sreće. Ne samo što će se vaše raspoloženje promeniti, već će i vaš nivo testosterona skočiti. Osećaćete se snažnije i privlačnije, te ćete imati više samopouzdanja. Ukoliko se prijavite na sportsko takmičenje, testiraćete svoju upornost i izgraditi čvrst karakter, ali i osećaj ponosa kada odradite taj izazov.

3. Eksperimentišite sa frizurom i bradom

Smešno zvuči? Činjenica je da su brade sada „in“. Međutim kada pronađete devojku vrlo lako se može desiti da se njoj ne dopadne vaš stil, te vas zamoli da se obrijete. Uživajte u svojoj bradi i frizuri i slobodno eksperimentišite sa izgledom. Zašto da ne?

4. Poradite na svojoj garderobi

Muškarci su poprilično jednostavni kada je reč o garderobi, što nije nužno loša stvar, ali vaša garderoba treba da oslikava vašu zrelost i stav. Da li imate previše majica sa printovima bendova koje ste nosili još u srednjoj školi? Možda da ipak uložite u jednu finu kombinaciju koju možete nositi i na dejtu, ali i na neformalnom sastanku. Košulja i farmerke tamnije boje su uvek dobar izbor. Odeća ne čini čoveka, ali ga definitivno čini privlačnijim.

Kako zavoleti sebe i postati bolja osoba

5. Naučite da kuvate

Samo zato što možete da priuštite da ne kuvate, ne znači da ne treba da naučite da kuvate. Devojke obožavaju momke sa ovom veštinom. Počnite od najjednostavnijih recepata. Ne samo što je zdravije da sami pripremite svoj obrok, već ćete više u njemu i uživati. A kasnije i lepša polovina koja će biti očarana vašim umećem.

19 znakova da si spreman za ozbiljnu vezu

Biti solo ima svojih dobrih strana. Jedna od njih je što imate svo vreme za sebe i možete da se bavite čime god želite, bez razmišljanja kako se to uklapa u vašu vezu. Iskoristite to vreme da se družite sa bliskim prijateljima, da se provodite ali i da radite na sebi ili razvijate hobije za koje nikad nemate vremena. Kada upoznate Lepoticu, to vreme se deli na vas dvoje, zato nemojte misliti da ćete imati vremena kasnije. Nema ništa privlačnije od muškarca koji je samouveren i zadovoljan svojim životom i dostignućima koje je postigao, zato radite na sebi ali pronađite vreme da se opustite, uživate u društvu ili tišini svog stana.