Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 ogromnih grešaka zbog kojih je uspešna žena sama

Dobili smo skoro jedan email od naše čitateljke, koja se hvalila koliko je neverovatna i uspešna žena, ali je imala 2 pitanja za nas : “zašto sam sama” i “zašto nemam dečka”.

U tom emailu, ona nam je dala do znanja koliko je ona zanimljiva i interesantna. Da je dobra i uspešna žena, da ima svoj lični biznis koji joj veoma dobro ide finansijski, da ima svoj auto i svoj stan, da putuje i da uživa u životu,

Nemojte pogrešno da nas razumete. Veoma nam je drago da postoje takve žene, prave Lepotice, sa takvim samopouzdanjem, sposobnostima i kvalitetima.

Ali…

uspesna zena

Uspešna žena i greške koje čini zbog kojih je sama

Problem kod mnogih takvih, poslovnih i uspešnih žena je da one nose sa sobom onaj “poslovni” deo, kada idu sa muškarcima na prvi sastanak.

Na sastanku, one se skoro ponašaju kao privatni detektivi i imaju milion pitanja. Retko kada flertuju i na prvi sastanak, gledaju kao da je to poslovni sastanak ili intervju za posao, postavljajući mnoga pitanja, muškarcu koji je preko puta nje.

Ako si takva žena i pitaš se kako pronaći dečka i pravu ljubav, obrati pažnju na ovih 5 primera koje ne bi trebala da radiš na prvom sastanku.

Gledaš na prvi sastanak kao da je poslovni

Kada žena ne flertuje previše, muškarac može da se oseti kao da je na intervju za posao. Muškarac može da se zapita zašto ga je ta žena ispitivala sve vreme. Zapitaće se, zašto mu je postavljala sva ta pitanja, zašto želi da zna da li želi da ima decu i koliko, odmah na prvom sastanku.

Čuo sam i primetio ali i iskusio da mnoge poslovne i uspešne žene to rade, iznova i iznova. Na taj način, misle da odvajaju dobre od loših momaka, postavljajući im sva ta pitanja odmah na prvom sastanku. U realnosti, one misle da su na poslovnom sastanku, jer uspešna žena je uvek u poslu. Ali, prvi sastanak, nije poslovni sastanak niti intervju za posao. Prvi sastanak treba da bude opušten, zabavan i interesantan.

Ukoliko si uspešna žena koja je i dalje sama, znaj da ćeš sve odgovore dobiti i ovako i onako, pre ili kasnije, ali nema potrebe da mu ih postavljaš odmah na prvom sastanku. Polako, ne žuri. Opusti se i uživaj.

Uspešna žena voli da se takmiči sa muškarcem

Mnoge uspešne žene koje se takmiče sa muškarcima u poslovnom svetu, ponašaju se isto tako i sa muškarcima sa kojima se viđaju. Dok sam se mnogo češće viđao sa ženama, nikada mi nije bilo bitno da li je ona uspešnija od mene i da li zarađuje više novca, dok god se ne ponaša kao detektiv sa svim tim pitanjima.

Jer, iako sam muškarac, uvek sam želeo da se osetim poželjnim, kako seksualno tako i emotivno. Međutim, problem sa takvim ženama je da to retko kada dozvoljavaju muškarcu, kada su sa njim na sastanku. Uspešna žena je često i veoma - kontradiktorna.

Uspešna žena zaboravlja da flertuje

Bez obzira koliko si uspešna žena, nemoj da zaboraviš da flertuješ.

A šta mislim sa flertovanjem? Flertovanje znači gledati muškarca u oči dok razgovaraš sa nim, osmehnuti mu se, dati mu kompliment i nasmejati se kada kaže nešto što je smešno. Ukoliko to ne radiš na prvom sastanku, to znači da si “podešena” na biznis modu. Jedna uspešna žena veoma često radi to - umesto da flertuju i da se zabavljaju, ona se ponaša poslovno sa muškarcem sa kojim možda i želi vezu.

Ne dodiruješ ga

Druga stvar, koje uspešne žene retko kada rade je da dodiruju muškarca, dok su sa njim i u njegovoj blizini. Na ovo ne mislim da “spopadanje” muškarca niti bilo šta što ima seksualnu konotaciju. Ali, ukoliko ga ne dodirneš, uopšte, znaj da je to greška.

Dok sediš i razgovaraš sa njim ili možda i dok šetat, dodirni ga po ruci ili ramenu. Dodir je magičan i ukoliko to ne radiš, ne pokazuješ mu uopšte seksualnu komunikaciju. Dodirnuti muškarca je jedan suptilan i lep način, da mu staviš do znanja da te taj muškarac zanima i da ti se sviđa.

Ne daješ mu nikakve znakove da želiš da se opet vidiš sa njima

Želela bi da se ponovo vidiš sa njim? Onda je potrebno da mu daš neki znak, jer mi muškarci, volimo one “male signale”.

Recimo da ste na večeri i da razgovarate o muzici i vašem omiljenom bendu, gde se ispostavlja da oboje volite taj bend. Umesto da mu samo potvrdiš da ti se taj bend sviđa, možeš da mu predložiš da odete na njihov koncert zajedno.

Sa nama muškarcima je kao kada ste na pecanju. Ako ne baciš mamac, male su šanse da ćeš nešto i upecati. Zato je bitno, ukoliko ti se muškarac dopada, da mu daš znak da te ponovo pozove na sastanak.

Ukoliko si se pronašla u ovom tekstu - ako si uspešna žena koja ide često na prve sastanke i retko kada na drugi sastanak sa istim muškarcem, onda bi možda morala da preispitaš način na koji prilaziš muškarcima