Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 načina kako da joj pokažeš da želiš nešto više posle prvog seksa i divlje noći

Desilo se. Popili ste oboje, atmosfera se zagrevala i desilo se. Otišli ste kod tebe i prešli na četvrtu, petu bazu, koju već. Probudio si se pored neznanke koja nije pokazivala namere da postane znana. Ok, ništa strašno. Niste ni prvi ni poslednji koji su završili u krevetu nakon prvog sastanka i imali seks prve noći. U čemu je onda problem?

Dan treći.

I dalje misliš na nju. Ne izbija iz glave iz nekog razloga. Ne znaš puno o njoj, samo da je pripravnica u nekoj firmi u tvom gradu i da voli putovanja (a ko danas ne voli?) Srećom razmenili ste brojeve pre nego što je situacija kulminirala, jer niste očekivali tako brz rasplet događaja. Odlično, bar imaš odakle da počneš.

seks prve noci

1. Pošalji joj poruku

Ostvari kontakt, budi odvažan i pošalji joj simpatičnu poruku tipa „Ćao, kako si?“ Nešto generalno, što neće odati da stalno misliš na nju i da te je oborila s nogu, jer se može uplašiti. Niko ne voli muškarce koji balave za njima i nad njima. Verovatno neće odmah odgovoriti. Možda jer voli igrice, možda jer je na poslu, a možda jer nije zainteresovana (ovo ćeš lako saznati – ako uopšte nije zainteresovana jednostavno ti neće odgovoriti, koliko god to delovalo grubo pa čak i nekulturno, barem znaš na čemu si).

2. Iniciraj sastanak

Neko mesto koje nije previše romantično. Možda bioskop ili pozorište ako ste oboje ljubitelji. Mesto na kome biste mogli da budete opušteni i da ne razmišljate previše o onome što se dogodilo. Svima se dese „greške“ pod dejstvom alkohola, pa je moguće da je nju i sram zato nemoj spominjati ono što se desilo, već se fokusiraj da je upoznaš malo bolje.

3. Daj joj do znanja da ne misliš loše o njoj

Seks na jedno veče može imati pravi filmski epilog. Veruj nam, imamo ličnog iskustva s tim. Najbitnije je nemati predrasude. To što ste spavali prvo veče ne znači da je ona lakog morala i da ide od jednog do drugog muškarca bez ikakvog srama. Znamo da se veliki broj muškaraca (a možda i žena) ne slaže sa ovom konstatacijom, ali činjenica je da se svima dogodi da nas neko obori s nogu i da jednostavno poželimo seks i to učinimo bez mnogo razmišljanja. Nema u tome ništa loše, svi imamo potrebe i seksualne nagone koje treba zadovoljiti.

Kako ćeš joj dati do znanja da ne misliš da je „laka“? Upoznaj druge aspekte njene ličnosti – hobije, interese i iniciraj intelektualne razgovore koji će joj pokazati da nemaš apsolutno nikakve predrasude. S druge strane, pokazaćeš da si svestran i da nisi ograničen samo na seks, te da ne tražiš reprizu već nešto više.

4. Daj joj vremena da te upozna

Devojkama koje spavaju sa muškarcem na prvom sastanku bude teško da poveruju da ti muškarci žele nešto više od njih. Iako i same to žele u nekim slučajevima, jednostavno pretpostavljaju da muškarac ne vidi ništa više od seksualnog objekta . Daj joj vremena da shvati da si drugačiji i da u njoj vidiš „materijal“ za mnogo više od seks šeme. Ne plaši se da se otvoriš i pokažeš svoju ranjiviju i romantičnu stranu, jer je to pravi put do njenog srca i poverenja, a i preduslov za srećnu vezu.