Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 načina da usrećite i nasmejete svoju lepšu polovinu, bez novca

Iako današnjim svetom vlada novac, i ljudima je uglavnom upravo on i prioritet, kada se iskreno voli, to se može iskazati i bez jednog dinara. Sve što je potrebno jesu snažna osećanja i volja da se voljena osoba učini srećnom. Koji su to gestovi koji će nasmejati i usrećiti vašu damu?

bez novca

1. Romantična šetnja prirodom

Da, tako je jednostavno, nevino i očaravajuće. Svež vazduh i priroda će vas povezati, osetićete se više živim i podsetićete se koliko je unutrašnja harmonija bitna. Priroda smiruje, a voljena osoba pored vas će imati i više nego dovoljno prostora da započne neke intimne razgovore sa vama i podeli svoje misli, što će vas još više približiti i dati mogućnost da saznate nešto novo o svojoj drugoj polovini.

4 saveta da prvi sastanak bude uspešan

2. Trčanje/sportska aktivnost

Ne morate biti sportski tip da biste otišli na lagano trčanje. Motivišite partnera time i recite da želite da poradite na svom fizičkom izgledu i da biste voleli da vam se pridruži. Neka to bude i kratko trčanje od 10-ak minuta, a kasnije nastavite brzim hodom. Dokle god vam je zabavno i razgovarate, bila je dobra ideja izaći iz kuće. Fizička aktivnost potpomaže oslobađanje serotonina, hormona sreće, tako da ćete se oboje osećati rasterećno nakon trčanja i imaćete više energije.

3. Ples u mraku

Sigurni smo da nijedna dama neće odbiti ples, pogotovo ne ako su tu i upaljene sveće i lagana, romantična muzika u pozadini. Iznenadite je pre spavanja, možda dok se tušira, i upalite par svećica dok ne izađe. Sačekajte je i zamolite je za ples. Ovaj gest je znak pažnje ali i kreativnosti. Iako jednostavan, svaka devojka će pasti na ovo.

6 stvari koje muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom

4. Poludite, makar malo

Možda ste ozbiljni, imate poslove, puno obaveza. A možda se još uvek osećate kao u ranim 20-im.Bilo kako bilo, smeh je uvek dobrodošao. Budite „luckasti” i uradite stvari koje obično ne radite. Idite u supermarket i vozite je u kolicima. Možda će vas radnici gledati popreko i uputiti koji prekor, ali sigurno ćete se još satima smejati nakon toga.

5. Igrajte se

Još nešto u tom „šašavom” stilu. Igrajte se uloga. Oslovljavajte je sa „Gospođica” i pretvarajte se da ste njen udvarač. Govorite joj koliko je zanosna i kako vas je očarala na prvi pogled. Zamolite je da odete na kafu da se upoznate bolje. Možda zvuči kao nešto što ne liči na vas, ali ovaj gest će upravo zato da je nasmeje i oduševi, jer ste drugačiji i ne stidite se da budete neozbiljni ponekad. Uostalom, sve što je nasmeje je dobra stvar, zar ne?

Jednostavni, a tako značajni gestovi mogu zbližiti partnere više nego bilo koje skupe večere, pokloni, izlasci i sl.

Zašto?

Jer su ljudi u suštini jednostavna bića kojima treba potvrda da znače nekome, da se osećaju voljeno i potrebno, a za to nisu potrebni veliki novci, već samo malo mašte i iskrena ljubav. Odvažite se da budete drugačiji, jer samo oni koji su drugačiji, osvajaju posebne dame koje ih cene i vole baš zato što nisu „kao svi”.

Pročitajte preko 100 tektstova na Lepotica i Zver Blog-u