Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 stvari koje će se desiti kada počnete da slušate svoje srce

Srce ne samo da je najvažniji organ u ljudskom telu, već je i povezano sa nečim što prevazilazi naše fizičko telo. Neko to može nazvati duhom, intuicijom, Bogom, višim ja, vibracijom ili nekim drugim imenom. Istina je da vaše srce, zna uvek šta je najbolje za vas, ali vas i upozorava kada nešto nije onako kako treba da bude. Vaše srce uvek čini sve, kako bi vas izvelo na pravi put.

Ipak, često postoji borba između našeg racionalnog uma i naših emocija. Zbog toga, bitno je znati razliku između i izabrati pravu stvar radi našeg mentalnog, fizičkog i duhovnog blagostanja.

Često ljudi kažu da treba pratiti i slušati svoje srce.

Ovo je dobar savet, pogovotu ako ne želite kasnije da vam bude žao, jer kao što je napisano iznad - srce je to koje daje znakove, koje nikako i nikada ne bi trebali da ignorišete.

Šta će se desiti kada počnete slušati svoje srce

slusati svoje srce

Počećete da pratite vašu autentičnu istinu

Kada budete slušali vaše srce, vašem životu, daćete smisao. Počećete živeti autentičnim životom, zato što ćete biti ono što jeste. A kada pratite svoje snove i životne ciljeve, ceo univerzum će vam pomoći da dođete do njih.

Dobićete dodatnu snagu da postanete ono što ste oduvek želeli. I ne samo to, kada budete pratili svoju, autentičnu istinu, pravićete bolje izbore u životu.

Postaćete hrabriji

Kada se odlučite da slušate svoje srce, imaćete više snage i hrabrosti da se suočite sa svim preprekama, koje vam se nađu na putu. Jer, kada shvatite da vaše srce zna šta je najbolje za vas, postaćete odmah spremniji da pratite svoje srce, bez obzira na sve. I to će vas osloboditi.

Biti hrabar, ponekad znači i odustati od stvari u koje ste verovali i voleli, zarad nečeg boljeg. Biti hrabar znači i raditi na tome da postanete još bolja osoba.

Šta god da je - odaberite hrabro.

Svaki put.

Počećete da poštujete vaša osećanja

Kada niste sigurni u vezi nečega ili kada morate da donesete bitnu odluku, prva stvar koju treba da uradite je - da poslušate svoje srce. Pogledajte duboko u sebi kako se osećate, i posmatrajte pažljivo da li se neke fizičke ili emotivne promene, dešavaju u vama.

Kada ste doneli pravu odluku, osećaćete se mirno i spokojno, a bilo kakva blokada ili pritisak, neće postojati. Kao rezultat toga, obraćaćete više pažnje na vaša osećanja i više ćete ih poštovati.

Vaš um postaće otvoreniji za beskrajne mogućnosti

Kada plešete onako kako vaše srce svira, sve će se promeniti na bolje. Dobićete nove poglede na svet. Bićete i osećaćete se ponovo kao malo dete.

Zato što deca, uvek slušaju svoje srce.