Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 signala da vas partner vara

Malo šta je u životu bolnije od izdaje i prevare bliskog vam čoveka za kog bi ste sve uradili. Ovo je nažalost češći slučaj nego što bi smeo biti i možda jedina gora stvar od izdaje jeste biti u neznanju da se to događa. Ovih par signala treba da upale crvenu lampicu, ali budite uvek svesni da isti signali mogu biti posledica depresije, prezauzetosti i preokupiranosti poslom, umorom tako da je veoma bitno da dobro čitate ponašanje partnera i na osnovu njegovih aktivnosti izvedete zaključak, ali nikako nemojte donositi prerane zaključke bez dokaza.

varanje

Još jedna bitna stvar je da ne reflektujete svoje nesigurnosti na partnera i njegovo ponašanje. Ako ste bili prevareni u prošlosti, ili ste vi ta osoba koja je varala, mnogo su veće šanse da ćete videti prevaru tamo gde je nema, tako da budite uvek iskreni sa sobom i nemojte prerano optuživati partnera.


4 signala da vas partner vara


  1. Da li partner izbegava da provodi vreme sa vama? Moguće je da svoje vreme provodi sa nekim drugim, ili je u mislima sa nekim drugim. Ukoliko je vidno da je partneru svejedno da li ćete se videti ili ne i da njime vlada ravnodušnost, vreme je da se zapitate šta mu okupira pažnju toliko.
  2. Možda zvuči kao kliše, ali da li odjednom „mora“ da ostane do kasno na poslu? I to svako drugo veče? Ili je zaista zapeo da dobije unapređenje, ili..?
  3. Da li je odjednom počeo da posvećuje dosta pažnje svom fizičkom izgledu? Možda je promenio frizuru i ima iznenadne šopinge, oblači se drugačije? Sigurno da je nešto povod tome, tako da obratite pažnju na njega. Možda je to znak da „odrasta“ i oseća potrebu da se oblači zrelije, ali svaka radikalna i iznenadna promena je znak da se nešto događa.
  4. Kakve su mu prošle veze? Ukoliko ga prati reputacija varalice i preljubnika, definitivno imate razloga za brigu. Naravno, ljudski je grešiti, te stoga nemojte stvarati predrasude na osnovu jedne loše odluke koju je doneo u prošlosti, ali imajte na umu kakav je bio u tim vezama. Istina je kada kažu da oni koji dva puta prevare, prevariće i treći put sigurno.

Da li veliki seksualni apetit znači da je partner skloniji prevari?

Ukoliko postoji sumnja, nemojte odmah optuživati partnera već budite na oprezu, i diskretno analizirajte šta se događa u vašoj vezi. Na kraju krajeva, sedite i otvoreno razgovarajte o problemima u vezi, koji su i da li ste uopšte srećni zajedno? Često ljudi kada osećaju da je veza iscrpljena traže utehu u drugim ljudima,a da nisu rasčistili sa partnerom i prekinuli odnose. Razgovarajte zrelo i razmotrite šta vam je činiti. Nekada male promene i korekcije ponašanja mogu oživeti odnos i vratiti ljubav partnera. Bitno je da razgovarate istim jezikom, da razumete potrebe onog drugog i da se trudite da budete fer i nesebični u odnosu.

Ako ste sigurni da vas partner vara, nemojte biti žrtva već preduzmite inicijativu i razgovarajte.

Da li postoji želja da se odnos popravi?

Ako druga strana ne oseća više želju da radi na odnosu, nemojte ni vi biti žrtva već preuzmite svoju sreću u svoje ruke i krenite dalje gde vas čeka neko ko će vas ceniti.

Sviđaju vam se tekstovi? Pogledajte Lepotica i Zver Blog gde možete pronaći preko 100 zanimljivih tekstova!