Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 signala da će ti muškarac koji ti se sviđa, slomiti srce

Neke stvari su ok da se znaju unapred i volela bih da sam ih i sama znala. Ali...

Današnje upoznavanje, bukvalno može da se uporedi sa minskim poljem - ne znate da li je taj neko pravi za vas ili da li će vam taj neko, slomiti srce. Zbog toga, pročitajte ovaj tekst i saznajte, iz ličnog iskustva, koji su to znakovi da će vam muškarac koji vam se sviđa slomiti srce, pre nego što bude kasno.

da li ce ti muskarac slomiti srce

Tražio je broj, ali nikada nije zvao

Dok sam živela i studirala u Novom Sadu, upoznala sam muškarca iz Beograda koji mi je tražio broj. Iako nisam bila tad zainteresovana za njega, on nije odustajao od mog broja i priznajem da mi je to laskalo. Nakon što sam mu dala svoj broj telefona, rekao mi je da će me zvati, ali sam kasnije, shvatila da se to nikada neće dogoditi.

Ali, zašto mi je rekao sve te stvari koje je rekao i nije održao reč? Upravo se razveo, i sigurno mu je trebalo malo vremena da prođe kroz to.

Ponekad, sasvim je “normalno” da te muškarac pita za broj, bez da ima nameru i da te zove. Ali, takvi tipovi muškarca, i ovako nisu neko sa kim bi želela da provodiš vreme.

Igra mačke i miša

Neki muškarci, jednostavno uživaju u konstantnom uzbuđenju koje im donosi lov i potraga. Za tako nešto je potrebno dosta hemije, ali takvi muškarci se uglavnom plaše vezivanja. Sećam se kada sam bila opsednuta tipom iz mog mesta, koji je jurio za mnom konstantno, iako je znao da naša veza, nikada ne bi uspela. Pitate se zašto je to radio? Pa, radio je to zato što je znao da mi se jako sviđa. Znao je i da bi prihvatila skoro sve, što bi mi predložio. Ovakvi muškarci vole igru mačke i miša i ne interesuje ih ništa drugo, već samo i isključivo veza bez obaveza.

Ne vezuje se ali se pretvara da ti je dečko

Od svih muškaraca, ovakav muškarac je taj koji će ti sigurno slomiti srce i zbog kojeg ćeš biti isfrustrirana zato što se ponaša kao ti je dečko, ali ne želi da se veže. Kada malo bolje razmislim, hvala Bogu da nije hteo. Glavni razlog zašto sam bila sa takvim muškarcem je, zato što me je tretirao kao nijedan muškarac do tad - fensi hoteli, skupe večere i egzotična putovanja. Mislila sam da mogu da pređem preko nekih stvari, ali sam u stvari, samo zavaravala sebe. Znate li šta sada radi taj muškarac? On je i dalje solo i ima fobiju od vezivanja… Verovatno zato što je za svaku ženu govorio da je - "udavača".

On ne veruje u brak

Kada muškarac kaže da ne veruje u brak, to je znak da je potrebno da obratiš pažnju. Postoje dva razloga zašto ti to govori. Prvi, zato što stvarno ne veruje u brak i drugi, zato što ne želi da te ženi. Kako god, nećeš dobiti ono što želiš. Umesto toga, nemoj da gubiš vreme, preseci i nastavi da tražiš dalje ono što želiš. Da, znam da je lako reći, ali verujte mi, vredi.

Ono što najviše boli, nisu stvari koje (ni)je uradio, već boli zato što sam žrtvovala dobar deo sebe, kao i moje snove. Zbog toga je bitno da ne zavaravaš sebe i da ostaneš verni, samoj sebi.

Ako pogledam moja životna iskustva, ovo su sve znakovi koje sam primetila, ali dosta kasnije, jer nije imao ko da mi kaže unapred šta mogu da očekujem. Zbog toga, ako se sada viđate sa muškarcem i osetite da nešto nije u redu ili da bi mogao da vas povredi na duge staze, možda je vreme da se preispitate i shvatite šta je najbolje za vas i da li je to ono, što stvarno želite.