Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 razloga zašto ostaviti dečka sa kojim nemaš budućnost

Da li i dalje misliš da će se on promeniti? Posle ovog pročitanog teksta, razmislićeš malo bolje.

Da, naravno da ti se sviđa momak sa kojim se viđaš, jer u suprotnom ne bi bila sa njim, zar ne?

Ali, šta ako ti se sviđa dečko, koji nije dobar po tebe?

Ovde mislim da one muškarce, od kojih nećeš dobiti ništa drugo, osim problema i glavobolje. To su oni muškarci koji ti kažu da te žele, koji ti kažu da si ti njegova buduća žena i da će te ženiti, da ćete živeti zajedno, da će ostati pored tebe i da će biti tu kada ti najviše bude trebao, da ćete imati porodicu... To je isti onaj muškarac koji ti nikada ne šalje prvi poruke, niti te zove prvi. I na kraju, ne bude ništa od obećanog. Samo prazne reči. To su ti muškarci o kojima ti pričam. Znaš li šta treba i kako sa njim?

Viđati se sa dečkom samo zato što ti se on dopada, je uzaludno i traćenje vremena. Znaš li zašto?

Zato što ćeš za njega biti - totalno nebitna.

Ako ne središ i ne odlučuš u glavi kako želiš da te jedan muškarac tretira, voli i brine o tebi, ti ćeš biti samo jedan deo njegove priče, koja njemu odgovora. Ti ćeš dati sve od sebe i očekivaćeš isto zauzvrat.

zasto ostaviti decka

Zašto ostaviti momka sa kojim nemaš zajedničku budućnost?

Kada muškarac nije spreman za vezu, ti nikada nećeš dobiti ono što stvarno želiš. Nećeš imati dečka pored sebe koji će biti tu za tebe i koji neće reći da si ti njegova lepša polovina. Ukratko, on se neće ponašati kao tvoj momak zato što ti nećeš biti prioritet u njegovom životu. Zbog toga, ovo su 4 razloga zašto treba da razmisliš da bi bilo najbolje da ostaviš dečka sa kojim se viđaš i sa kojim, i ti sama možda znaš to negde duboko u sebi, da nemaš zajedničku budućnost.

U vezi se osećaš usamljenije nego da si sama

Kada si u vezi sa nekim ko to ne može ili ko ne želi da ti pruži ono što ti je potrebno i što želiš, ti postaješ nesigurna, zahtevna ali i zavisna od te osobe. Što ti je on više potreban, osaćećeš se usamljenije kada niste zajedno, što znači da će ti biti teže da raskineš sa njim. Dečko sa kojim se viđaš, postaje kao droga bez koje ne možeš.

Zadovoljavati se mrvicama ljubavi, uništiće tvoje samopouzdanje

On se skoro nikad ne javlja prvi. Ne zove te niti šalje poruke. Ne trudi se, niti želi da definiše vašu vezu. Zbog svega toga, ti ćeš se osećati loše. A kada se osećaš loše, velike su šanse da se skrasiš pored osobe koja nije najbolja za i po tebe. To ti uništava samopouzdanje. Uvek ćeš biti deveruša, ali nikad mlada.

Ovo je sasvim dovoljan razlog zašto ostaviti dečka sa kojim nemaš budućnost.

Jednostavno, znaš da nećete uspeti na duge staze

Ti i dalje nastavljaš da investiraš svoj trud i vreme u vezu u kojoj nikad nećeš dobiti ono što želiš i i u kojoj nikada nećeš biti srećna. Ti znaš da on ne želi da se veže ili znaš da ima problem sa vezivanjem, znaš da nećete živeti zajedno, i vrlo verovatno, nisi upoznala njegove prijatelje niti familiju. Znaš da od venčanja nema ništa, znaš da nećete imati decu. I zbog svega toga, ti se ljutiš jer ti život pored njega prolazi uzaludno.

Možda ne želiš sebi sve ovo da priznaš, ali razmisli još jednom zašto bi trebala da ostaviš momka, sa kojim znaš da nemaš zajedničku budućnost i pored koga znaš da nećeš biti ispunjena i srećna.

Ako ga ne ostaviš, ne ostavljaš prostora za pravog muškarca da se pojavi

I vrlo verovatno, ovo je najvažniji razlog zašto treba da razmisliš da ostaviš dečka sa kojim znaš da nećeš biti srećna na duge staze.

Kada fokusiraš svoju energiju na momka koji je sušta suprotnost od onoga što kažeš da želiš i nastaviš da se viđaš sa njim, ti ne stvaraš mentalno, fizički i emotivno dovoljno prostora za muškarca kakvog bi želela da imaš pored sebe. Na taj način ne možeš da privučeš muškarca pored kojeg bi se osećala dobro, lepo, željeno i voljeno. Muškarca, koji bi se borio za tebe, koji bi želeo da živite zajedno, da stupite u brak i imate decu.

Ako je to ono što ti želiš, on se neće pojaviti zato što tvoje ponašanje nije usklađeno sa tvojim mislima i rečima. I zbog toga, ako stvarno želiš da imaš pravu ljubav u svom životu, moraš da poradiš na tome i da znaš koji su ti prioriteti.

Problematični muškarci

Ako tražiš muškarca pored koga ćeš biti srećna i ispunjena, verujem da je vreme da kažeš “dosta”, problematičnim muškarcima. Oni ti samo crpe energiju, zbog njih se ne osećaš dobro i ne dobijaš od njih ono što želiš.

A kada se ono što što si duboko u sebi, podudara sa onim što želiš, život će ti dati ono što tražiš.

Zbog toga, fokusiraj svoju pažnju i energiju na ono što iskreno želiš.