Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 razloga zašto bogat muškarac, nijednoj devojci nije star

Ako pogledamo malo realnost oko sebe, možemo videti da nije retkost da bogati muškarci (milioneri i milijarderi), budu viđeni u društvu dosta mlađih devojaka oko sebe.

Kao i uvek, bićemo iskreni - nije tajna da je novac uvek privlačio mlade žene koje imaju želju da ostvare svoje životne snove i koje sebi žele da naprave što je moguće bolji i komforniji život.

Naravno, uzajamno privlačenje i ljubav igraju veoma važnu ulogu, ali ako jedna devojka ima mogućnost da se uda za milionera ili “običnog čoveka”, većina mladih žena bi se odlučila za prvu opciju.

Udati se za bogatog muškarca nije jednostavan izazov, jer em što ih nema mnogo, em što oni imaju veliki izbor kod izbora žena.

Kako se život menja ako ste u vezi sa bogatim muškarcem?

bogat muskarac

Zašto bogat muškarac nijednoj ženi nije star

Sa muške strane gledišta, imućni muškarci, od kako je sveta i veka, uvek su privlačili mlađe žene.

Zašto je to tako?

Biti u vezi sa dosta mlađom i atraktivnijom devojkom daje bogatim muškarcima novi pogled na život, novu energiju i pomaže im da ublaže poslovni i/ili društveni pritisak, koji dolazi sa velikim bogatsvom.

Ukratko, stariji bogat muškarac koji je u vezi sa mlađom ženom, oseća se podmlađeno i oživljeno.

4 mita o bogatim muškacima

Veza između starijeg bogatog muškarca i mlađe žene, trebala bi da bude uzajamna i da obe strane imaju ono, što i traže i žele.

Većini bogatih muškaraca je veoma lako da pronađu mlađe devojke za upoznavanje, ali im je izazov pronaći onu pravu, sa kojom bi mogli da imaju vezu koja ima smisao i koja se ne bazira isključivo na fizički izgled i materijalne stvari.

Zašto stariji bogati muškarci privlače mlađe žene

  • Dobar deo muškaraca koji su materijalno bogati se oblači dobro (skupo), i sa ukusom. Bogati muškarci imaju takav stav da je način na koji se prezentuju, sinonim za bogatstvo i status. Složićemo se da će retko koja mlađa žena biti imuna na dobro obučenog muškarca.
  • Istina je da je pre bilo mnogo češća situacija da bogati muškarci napuštaju školovanje i edukacju mnogo pre nego što su trebali da je završe i da su svoje biznise započeli tako što su se posvetili samo tome. Sve je to moglo u vremenu kada obrazovanje i nije bilo toliko bitno ali danas su stvari dosta drugačije. Za uspešno poslovanje danas, potrebno je biti informisan i edukovan, pogotovu kada su u pitanju finansije ali i IT tehnologija.
  • Biti biznismen i uspešan poslovan čovek je osobina koja privlači mnoge žene. Po njegovom ophođenju prema njoj, životu ali i novcu, većina žena može da primeti da li je bogatstvo nasleđeno ili je to proizvod njega samog. To joj govori da li je muškarac sposoban da se osim o njemu samom, brine i o njegovim ljudima u blizini, tj o njoj i o njihovoj potencijalnoj deci.
  • Kao i što sami znate, moć dolazi sa bogatsvom, bilo da je u pitanju moć na visokoj i dobro plaćenaj poziciji u korporaciji, vladi ili u politici… Sa svojim vezama i sposobnošću, oni su u mogućnosti da dobiju ono što žele. Zato su moćni muškarci magnet za atraktivne i mlade žene.
  • Sama činjenica da je muškarac bogat je sama po sebi, dovoljno privlačna. Većina žena će priznati da u slučaju da pronađe i ako se uda za bogatog muškarca, on će moći da joj ispuni sve njene želje kao i da se brine o njoj. U svakom slučaju, složićemo se da kada ne bi bilo brige o novcu, imali bi danas mnogo više srećnijih veza.
  • Neko će reći da bogati muškarci imaju nepravednu prednost iz razloga što imaju mnogo veći pristup mnogim mladim i atraktivnim ženama, na mnoge načine. Bogati muškarci sve češće koriste sajtove za online upoznavanje, a kada su u provodu po noćnim klubovima, uglavnom imaju najbolja mesta i uvek su u centru događaja a na takvim mestima su itekako prisutne žene koje traže bogate muškarce.

Iako možemo da raspravljamo koliko hoćemo da li je i koliko novac bitan u vezi, bogati muškarci imaju prednost kod privlačenja mladih, lepih i atraktivnih žena.

Možda novac nije broj 1, ali je svakako u top 3 stvari kada je u pitanju šta ljudi traže kod drugih.