Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

26 znakova da ga više ne interesuješ

Kada nam se neko sviđa, skoro da je “prirodno” da pronalazimo izgovore zašto nam se neko ne javlja ili zašto neko deluje nezainteresovano. Ljubav nekome otvara oči, dok druge, ume da zaslepi. Ukoliko mislite da ne vidite pored očiju, ili ne želite da vidite i da je potrebno neko to da vam kaže, uvek je najbolje za vaše dobro, pogledati istini u oči, ma koliko ona bolna bila u tom trenutku.

“Zašto se više ne javlja?”” Zašto više nije zainteresovan za mene?” “Zašto je izgubio interesovanje?” - ako su to pitanja koje si postavila sebi, ovo su 26 sigurnih znakova da više nije zainteresovan za tebe.

kada muskarac nije zainteresovan

Znakovi da više nije zainteresovan za tebe

Više ti se ne javlja

Ukoliko je odjednom prestao da te zove i da ti piše poruke, ovo je prvi i najlogičniji znak da više nije zaintereovan. Prvih par dana, nakon poznanstva ste se konstantno dopisivali i čuli preko telefona, a onda odjednom prođe i po nekoliko dana da te više ne zove, šalje poruke ili odgovara na tvoje. Kada je muškarac zainteresovan, on to i stavlja do znanja.

Opcija si, nisi prioritet

Ovo je možda teško oceniti, ali ako te tretira kao da si opcija, i neke druge stvari ili ljude stavlja kao prioritet, šanse su velike da nije preterano zainteresovan za tebe. Ukoliko nije spreman da se veže za tebe, kao i za tvoje snove i nade, on nije čovek sa kojim možeš da imaš budućnost.

15 znakova da je gubiš

Ti si njegova mala “tajna”

Ako ne priča svojim drugarima koliko mu je stalo do tebe i koliko mu značiš, onda si u “problemu”. Kad je muškarac zaljubljen u ženu do koje mu je stalo, znaj da si česta tema njegovog razgovora. Ako to nije slučaj, vreme je da nastaviš dalje.

Vaša “veza” stagnira

Kada su ljudi u ozbiljnoj vezi, njihova veza, pre ili kasnije, napreduje. Ukoliko je on muškarac koji te “zaustavlja” u napredovanju, kako ličnom tako i zajedničkom, ovo je jasan znak da više nije zainteresovan za tebe, kao ni vašu “vezu”.

Zašto je to tako, najbolje ga je, kao i uvek, pitati direktno šta on traži, želi i kuda vaša veza ide.

Zašto inteligentni muškarci traže inteligentne žene za brak?

Samo je tu, kada mu trebaš

Da li je sa tobom samo zbog seksa, novca ili kada mu je dosadno a nikada nije tu, kada ti on treba? Ovo je konkretan znak da mu ne značiš, mnogo.

Kada planira nešto sa tobom, obaveštava te u kratkom vremenu

Ako planira nešto sa tobom, i uvek ti to javi isti dan ili samo nekoliko sati pre nego što treba da se vidite, ovo je znak da mu nisi prioritet i da si na “listi čekanja”.

“Režira dramu”

Ovo je taktički potez muškarca, koji je i okrutan ali i pametan, u isto vreme. Kada muškarac režira dramu, to je kontrapsihologija, kako bi ti izgubila zainteresovanost.

Nije mu prijatno kada mu staviš do znanja da želiš nešto više

Kada muškarac nije zainteresovan, kako bi “oprao” krivicu sa sebe, svaki put kada pričaš o budućnosti vaše veze, on započinje svađu. Ako je takva situacija, vreme je da razmisliš i da nastaviš dalje, jer zaslužuješ bolje.

Niste sigurni u svoju vezu?

Ne raskida sa svojom bivšom

Ovo je jasan i konkretan znak. Kada muškarac nije stvarno i istinski zaintereovan za tebe, on će uvek naći “prave” razloge, zašto ne može da raskine sa devojkom sa kojom se viđa. Osim ako nisi spremna da mu budeš devojka broj 2, ovo ne bi smela da prihvataš.

Zašto ne bi trebali da održavate kontakt sa bivšim partnerom?

I dalje se nije razveo od svoje žene

Ukoliko je muškarac sa kojim se viđaš i dalje oženjen, čak i ako konstatno govori da hoće da se razvede, vreme da razmisliš da li je on pravi muškarac za tebe.

Nikada nema vremena

Čuli ste za izreku : ko neće, nađe razlog, a ko hoće, nađe način? Isto važi i ovde. Ukoliko muškarac nije više zainteresovan i nije ga briga za tebe, uvek će se žaliti kako nema vremena, jer mora da uradi “to i to”. Ovo je takođe znak da mu nisi prioritet, više. Ako te izbegava na ovaj način, taj muškarac nije vredan tvoje pažne, ali ni vremena.

Ne trudi se

Kada muškarac ne ulaže sebe ni trud u vezu, to je znak da njegova osećanja prema tebi, nestaju polako ili su već nestala skroz. Ako ipak počne da se trudi, nakon što si mu to rekla, onda učini uslugu sebi i nastavi dalje.

Šta kada je muškarac hladan?

Jedan dan te voli, drugi ne

Ovo je definitivno znak upozorenja kada muškarac prestane da gubi interesovanje. Ako ti jedan dak kaže da te voli i da ne može bez tebe, a drugi dan ti govori kako nije siguran - budi oprezna.

Ako nije zainteresovan dovoljno da bi znao da li želi da bude sa tobom ili ne, uglavnom nije.

Sve se vrti oko njega

Dok razgovarate, on je i više nego srećan da priča o sebi, svojim snovima, ciljevima i problemima ali nikad o tebi. Veze se svode na primanje i davanje, i ukoliko ga ne itneresuje kako se osećaš ili kako si provela dan - nastavi dalje, jer kada je muškarac zainteresovan, njega interesuje sve o tebi.

Više je zatvoren, nego što je otvoren

Da, neki muškarci jesu možda stidljivi kada treba da se razgovara o nekim temama, ali postoji razlika između stidljivosti i kada je neko zatvoren i ne priča mnogo o sebi. Ukoliko uvek menja temu, kada se priča o njemu, to je siguran pokazatelj da ne želi da se otvori, tj ne želi da vaša veza, pređe na neki drugi nivo.

Ljubav, ali nije zaljubljen…

Ovo je malo teško za prihvatiti, ali niko ne želi da bude sa nekim ko mu govori da ga voli, a da nije zaljubljen. Razlika je drastična.

Ukoliko ti kaže da nije spreman za vezu i da nije do tebe, to je znak da taj muškarac, vrlo verovatno, nije za tebe.

Znaš li šta te sprečava da pronađeš pravu ljubav?

Sumnjaš da se viđa sa drugim ženama

Poverenje je jedna od najbitnijih stvari u vezi. Ali, ukoliko sumnjaš da se on viđa sa više žena istovremeno, vreme je za ozbiljan razgovor. Ako planiraš da budeš sa njim u vezi, a on. moguće da “rotira” nekoliko žena istovremeno, vreme je da se zapitaš da li je to muškarac sa kojim želiš da imaš vezu.

Ne dozvoli da se poigrava sa tvojim osećanjima i da time spušta tvoju vrednost. Svi zaslužujemo osobu koja će nas voleti i brinuti se o nama, uključujući i tebe.

Seks, i samo, seks

Da se razumemo, seks jeste bitan u svakoj zdravoj vezi, ali seks nije sve. Ako pokazuje zainteresovanost samo kada želi da ima(te) seks i samo te tada zove, zapitaj se da li želiš samo to.

U svakoj pravoj vezi, treba da postoji balans i ukoliko provodite vreme zajedno samo kada treba da imate seks, vreme je da se oprostite.

Da li je moguća veza bez seksa?

Osećaj ti kaže da ste samo “drugari”

Ovo je definitivno znak da tvoj momak više nije zainteresovan. Ako imaš osećaj da ste samo drugari tj da ste drugari sa povlasticama, uspori malo i pogledaj druge znakove koje ti možda govore da više nije zainteresovan.

Biti prijatelji je sasvim u redu, jer iz prijateljstva kreću najveće ljubavi. Ali ako je ili postoji i nešto više od toga, porazgovarajte kako bi znali na čemu ste.

Ne poštuje te

Bez obzira da li ste samo drugari, drugari sa povlasticama ili imate emotivnu vezu, potrebno je tretirati jedno drugo sa ljubavlju i poštovanjem. Ovo nisu samo lepi maniri, već osnova svake zdrave veze. Tvoj momak sa kojim se viđaš, treba da te voli, pokazuje poštovanje i stavi do znanja da brine o tebi, da te razume i podržava.

Ako muškarac ne pokazuje poštovanje,. verovatno je vreme da se okreneš i odeš.

Ljubazan je prema svakom, samo prema tebi ne

Ovo je opasan znak, koji moraš da shvatiš veoma ozbiljno. Ako je on prema svakome pažljiv, ljubazan i vedar, samo prema tebi ne, onda znači da nije zainteresovan za tebe. Što pre nastaviš dalje, to bolje po tebe.

Ne razgovarate o zajedničkoj budućnosti

Ako muškarac izbegava da razgovara sa tovom o vašim zajedničkim planovima ili čak i o stvarima koje vas se tiču trenutno, verovatno (više) nije zainteresovan za vezu sa tobom. Nekim muškarcima je potrebno malo vremena da se opuste i prepuste, ali ukoliko izbegava svaki razgovor o zajedničkim planovima, to je znak da nije za tebe, barem ne onako kako ti želiš.

Koliko će trajati vaša veza?

Izmišlja zajedničku budućnost

Za razliku od prethodnog znaka, ovaj je malo teže prepoznati. Ako si sa muškarcem koji voli da izmišlja o zajedničkim planovima i budućnosti, samo da bi dobio ono što želi (seks uglavnom), najbollje bi bilo da prekinete viđanje. Ovaj potez mu je “lak” jer on zna da se neće zadržavati dugo pored tebe.

Ne mora da znači, ali ukoliko je nešto previše dobro da bi bilo istinito, verovatno da je tako.

Mora sve da drži pod kontrolom

Muškarac koji mora sve da drži pod kontrolom je ili nesiguran u sebe, ili nema poverenja u tebe. Ukoliko pokušava da kontroliše svaki tvoj pokret, uskraćuje ti slobodu i time smanjuje samopouzdanje, vreme je da zapitaš sebe da li je to muškarac sa kojim želiš da budeš.

Šta to žene žele više od ljubavi?

On je manipulator

Muškarci koji su dobri manipulatori su opasni muškarci. Manipulacija je veština ali manipulacija može biti dobra i sve je do namere, da li je pozitivna ili negativna. Muškarac koji manipuliše, pokušava da ti kaže da te voli i da ti želi samo najbolje.

Ukoliko znaš da je manipulator, nemoj da ga slušaš jer to onda, nije istina. Muškarac sa kojim se viđaš i koji je zainteresovan za tebe te podržava i podiže (kada padneš), nije ljubomoran, posesivan i bez poštovanja.

Uvek je “zauzet”

Ako je muškarac koji treba da te impresionira, uvek zauzet i ne može da pronađe malo vremena za tebe, znaj da je to siguran znak da više nije zainteresovan. Kada muškarac stvarno želi da bude sa ženom do koje mu je stalo, on će uvek, na neki način, pronaći vremena, bez obzira na sve.

Nemoj da prihvataš ovaj izgovor jer te izgovori, neće dovesti daleko u životu

Šta znači biti dobar momak?