Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

15 znakova da je gubiš i da nestaje iz tvog života

Razumljivo je da biti u vezi moze biti teško ponekad, pogotovu ako ste sa nekim ko nije spreman da se prilagodi i menja. Veliki broj žena ne dobija ljubav, poštovanje i pažnju koje zaslužuju od svojih muškaraca, iz razloga što se previše daju i ulažu u vezu.

Biti u vezi, znači i davati i primati, ali ukoliko samo primate, umesto i da dajete, neke stvari se moraju promeniti, jer u suprotnom, postoje velike šanse da ćete je izgubiti…

15 znakova da je gubis iz svog zivota

15 sigurnih znakova da je gubiš i da nestaje iz tvog života

1. Sve je manje dostupna

Ukoliko vašu vezu uzimate previše “zdravo za gotovo”, moguće je da će vaša devojka, s vremenom, biti sve manje dostupna kada vam treba.

Ako vam sve manje govori o detaljima iz svog života i ukoliko se sve češće pitate gde je i šta radi, vrlo je moguće da se polako, ali sigurno, udaljava iz vašeg života.

2. Planira stvari i dešavanja, bez vas

Isplanirala je vikend ili odmor sa svojim prijateljima, ali vi niste pozvani niti planirani? Izlazi sve češće sa svojim kolegama sa posla i sve češće spava kod prijateljica i prijatelja?

Ukoliko je ovakva situacija, budite sigurni da se udaljava od vas.

3. Ne odgovara više toliko brzo na poruke

Vaše dopisivanje nije isto kao što je bilo? Ne odgovara vam odmah na poruke kao pre?

Ovo je još jedan od signala da se udaljava i da je gubite iz vašeg života. Ako planirate da ostanete u vezi sa njom, vreme je da nešto i promenite.

4. Novi “pokreti” u spavaćoj sobi

Vaš seks se promenio. Ona ima nove poteze u spavaćoj sobi a vi se pitate odakle ih zna? Pitate se možda da li se viđa sa drugim muškarcem?

Ne mora da znači da vas je prevarila, ali ovo je takođe jedan od znakova da ako nešto ne promenite, postoji verovatnoća da ćete je izgubiti.

5. Sve više vodi računa o sebi

Krenula je u teretanu, izgubila par kilograma, sve češće kupuje novi seksi veš, posećuje spa centre i sve više vodi računa o svom telu?

Definitivno jedan od znakova da želi da vam stavi do znanja da ako nešto ne uradite po pitanju vaše veze, da ćete je izgubiti.

6. Fertuje sa drugim muškarcima, pred vama

U izlascima primetite da ona sve više flertuje sa drugim muškarcima? Možda je “samo” u pitanju osmeh ili malo gledanje u oči koje traje više od 3 sekunde? Možda joj je prišao drugi muškarac da se upozna sa njom ili je čak prihvatila piće od “stranca”?

Za ovo je potrebno hrabrosti, ali je siguran znak da nestaje iz vašeg života i da je moguće da traži drugu priliku.

7. Osetite da se udaljava i da nije toliko prisutna kao pre

“Odjednom” nije više toliko jasna sa svojim željama, ciljevima i planovima sa vama? Osećate da se udaljava, kako fizički, tako i emotivno? Sve češče je “grublja” sa odgovorima na vaša pitanja?

Pitate je da li je sve u redu, ona odgovara da jeste, iako primetite da nije? Sve češće vam posvećuje manje pažnje?

Ako ne uradite nešto po pitanju vaše veze, ovo je siguran znak da je gubite iz vašeg života.

8. Manje se trudi da vam ugodi

Većina žena, kada voli svog muškarca, radi mnogo toga kako bi mu ugodila. Ovo je sasvim normalno u jednoj zdravoj i srećnoj vezi.

Međutim, ukoliko se više ne trudi kao što je to radila pre, ovo je mogući znak da se udaljava iz vašeg života i da vam stavlja do znanja da nešto nije u redu.

Takođe, jedan od znakova može biti njena promena da je odjednom više zahtevnija, a ovo je iz razloga da bi vas testirala. Ukoliko “padnete” na testu - gubite je.

9. Sve više vremena provodi sa svojim (novim) prijateljima i prijateljicama

Da bi opstali što duže u vezi, potrebno je imati i svoj život, van veze. Međutim, ukoliko “odjednom” provodi mnogo više vremena sa (novim) prijateljima i prijateljicama, ovo može biti znak da nešto nije u redu.

10. Sve više pokazuje da je nezavisna

Većini (pravih) muškaraca se sviđa kada je žena jaka i nezavisna, i kada zna i ume da se brine sama o sebi.

Ako odjednom pokazuje da je sve više nezavisna i da joj ne trebate, ovo je mogući signal da se udaljava iz vašeg života.

11. Sve je više seksi

Ako radi sve više na sebi i na tome da izgleda sve više seksi, ovo je znak da želi da je želite još više i da vam skreće pažnju na sebe.

Ukoliko je veza nestabilnija u poslednje vreme a ovo radi, moguće je i da želi pažnju drugih muškaraca, ukoliko joj nedostaje vaša.

Ne budete li primetili to i promenili neke stvari u vašoj vezi, šanse su velike da će uskoro nestati iz vašeg života.

12. Više drži do svog JA

Jedan od mogućih razloga zašto se žena udaljava iz nečijeg života je zato što je muškarac ne tretira kako ona zaslužuje, pogotovu ako je svesna sebe i ukoliko drži do sebe.

Ako vam daje do znanja, na jedan prijatan način, da treba da se potrudite oko nje, ovo radi zato što joj je stalo do vas.

13. Ne želi da bude opcija

Isplanirali ste da se vidite sa svojim drugarima koji su vas “ispalili” u poslednji trenutak i umesto njih zovete nju, koja vas takođe odbija?

Ovo je znak da vam stavlja do znanja da ne želi da je tretirate kao opciju, već kao prioritet.

Ako nije uvek dostupna za vas, to je zato što želi da je cenite više.

14. Koristi društvene mreže da vam stavlja do znanja da se super zabavlja

Sve ima svoje prednosti i manje, pa tako i društvene mreže.

Ukoliko je sve više aktivnija na Fejsbuku i Instagramu sa fotografijama na kojima pokazuje da se dobro zabavlja, ovo je iz razloga zato što želi da vam skrene pažnju na sebe kao, da joj niste najvažniji u životu ali i da bi je želeli više.

Redovno objavljivanje fotografija sa prijateljima i prijateljicama vam indirektno govori da je vreme da uradite nešto, ako ne želite da je izgubite iz vašeg života.

15. Ne pokazuje više interesovanje za vas

Ovo je veoma prosto. Ukoliko žena pokazuje manje interesovanja nego što je to radila pre, to je zato što je i manje zainteresovana. Sa ovim, želi da vam stavi do znanja da ima mnogo pametnija posla, nego da se posveti vama.

Jedan od načina kako to pokazuje je da, u sred vaše konverzacije, ona se dopisuje sa nekim ili gleda šta se dešava na Facebook-u i Instagramu.

Ovo su mogući razlozi da joj je i dalje stalo do vas, ali da želil da to i sami shvatite.

Zato, ukoliko vam je stalo do nje i volite je - čuvajte je.