Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

15 sigurnih znakova da ste jedno za drugo

Čak i ako ste ludo zaljubljeni u nekoga, ponekad je teško znati da li je ona ili on, prava osoba za vas. Kako ćete znati kako će vam biti za godinu dana, 5 godina ili do kraja života? Odlučiti se da se posvetite i vežete za nekoga je isključivo lični izbor i svi mi imamo drugačije kriterijume kada je pronalaženje one prave osobe za nas u pitanju. A da bi znali više, potrebni su nam neki znakovi ili dokazi, da li ste jedno za drugo i da li bi trebali da budete zajedno u vezi.

Imajući to u vidu, ovo su 15 znakova da se viđate sa osobom gde je subdina umešala svoje prste. Naravno, nije potrebno da se pronađete u svih 15 znakova, ali u što više, to su šanse veće da ste pronašli posebnu osobu u vašem životu.

jedno za drugo

Govoriš mu stvari o kojima inače ne pričaš

Na to ne mislim na to da jezik treba da ti bude brži od pameti posle par čaša vina, ali sama želja da mu kažeš neke intimne i privatne stvari iz svog života znači da mu veruješ - a poverenje je jedna od glavnih osnova svake uspešne i duge veze.

Dopuštaš joj da vidi tvoje momente slabosti

Lako je biti srećan sa nekim kada sve ide glatko u životu. Ali, šta kada nije tako i kada stvari ne idu onako kako bi terebale? Da li želiš da budeš sa njom kada ti ne ide najbolje na poslu i kada si nervozan, kada si možda imao smrtni slučaj ili kada si jednostavno imao težak i naporan dan? Ona bi trebala da ti bude neko ko će ti olakšati život a ne neko ko će biti teret.

Imaš poštovanje prema njemu

I ne želiš da menjaš njegovu suštinu. Moguće je da postoje nek stvari koje te iritiraju kod njega svakodnevno, kao što je možda konstantno nošenje njegove 2-3 majice ili košulje, jedenje pahuljica za večeru ili gledanje fudbala subotom ili nedeljom popodne, ali ti imaš poštovanje prema njemu jer ti se sviđa - prosto i jednostavno, takav kakav je.

Želiš da upozna tvoje roditelje

Ponosna si na njega i želiš da ga tvoji roditelji upoznaju, umesto da uvek pronalaziš izgovor zašto ne bi trebali da se upoznate.

Možeš da zamisliš zajedničku budućnost sa njim

To ne znači da treba da vežbaš da pišeš svoje ime i njegovo prezime zajedno, ali s vremena na vreme ti prođe i takva misao kao i slika u glavi, vaše zajedničke budućnosti.

Ne plašiš se da se ne složiš sa njim

Znaš i da ako se posvađate, on će te saslušati i neće te ignorisati. Shvata te ozbiljno, čak i onda kada misli da nisi u pravu.

Umete da pronađete zajednički jezik

Ukoliko postoje neke krucijalne razlike koje mogu da utiču na vaš zajednički život, kao što je mišljenje o religiji, nacionalnosti, novcu ili nečemu drugom, želiš da pronađeš zajednički jezik sa njim i veruješ da ćete doći do zajedničkog rešenja, gde ćete oboje biti zadovoljni.

Smejete se zajedno

Smeh je jedna od životnih najjednostavnijih zadovoljstava koja vas takođe može više i dublje spojiti.

Iako možda nije tvoj tip devojke, izuzetno te privlači

Fizička privlačnost je, bez sumnje, veoma bitan “začin” svake zdrave veze. Ali, ukoliko ona nije tipično (klasično) lepa devojka ili možda čak i nije tvoj tip devojke, ali te opet ipak privlači, to je samo jedan od razloga da veruješ da je ona - ona prava.

Ne smeta ti tišina pored nje

Kad si pored nje, tišina nije neprijatna i ne pokušavaš da ispuniš “prazan prostor” između vas konstantnim razgovorom. Umesto toga, ta tišina ti prija.

Pored njega si - svoja

Kada si pored njega, ne moraš da razmišljaš o tome šta ćeš reći, ne moraš da se pretvaraš i da budeš nešto što nisi. Nervoza i onaj loš osećaj u stomaku, jednostavno - ne postoje.

Potreban ti je, ali možeš i bez njega

Nedostaje ti, ali ne toliko da ne možeš da živiš bez njega. Nedostajanje, potreba i požuda je dobra, ali u određenoj granici.

Nisi previše ljubomorna

Nisi ljubomorna kada izađe sa svojim drugarima, pa čak ni sa prijateljicama. Nema drame, niti tenzije Vi dopuštate jedno drugom da svako ima svoj život van veze, hobije i da se zanimate ostalim stvarima koje vas zanimaju i ispunjavaju.

Osećaš da pored nje postaješ bolji muškarac

Zbog nje se osećaš zanimljivijim, pametnijim, privlačnijim, kreativnijim, jednostavno osećaš da pored nje, postaješ bolji muškarac i najbolja verzija sebe. Osećaš i da izvlači maksimum iz tebe, kaoi potencijal, koji nosiš u sebi.

Razume te

Ponekad, neke stvari mogu da budu i jednostavne. Osećaš da ona može da razume onaj jedan deo tebe, koji ni sam ne možeš da objasniš niti artikulišeš. Taj osećaj daje toplinu i sigurnost - osećaj koji je potrebno imati sa osobom, sa kojom želiš da provedeš ostatak vašeg života.