Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

15 originalnih ideja za poklon za 8. Mart

Međunarodni dan žena, poznatiji kao 8. Mart obeležava se u mnogim zemljama širom sveta i sve više se bliži. Ovaj dan služi da se podsetimo svih dostignuća i uspeha žena u našoj okolini, kao i da im iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za njihov doprinos porodici, prijateljima, muževima, partnerima, kolegama... Takođe, ovo je dan da se istakne značaj žena u podizanju i građenju društva na mnogo presudnih načina. Ukoliko ste tanki sa idejama i niste baš sigurni šta biste joj mogli kupiti, a da nije samo lep cvet – bez brige! Da biste izrazili svoju zahvalnost sebi bliskim ženama u svojoj okolini, pripremili smo za vas, na vreme, najbolje i najoriginalnije ideje za poklon za 8. Mart, kojima ćete iznenadi i ulepšati ovaj dan vašoj majci, devojci, sestri, drugarici i pokazati im koliko vam zaista znače u životu i koliko ih volite. Sledi 15 originalnih ideja za poklon za 8. Mart.

originalni pokloni za 8 mart

Šta joj kupiti za 8. Mart?

Poklon je odličan način da izrazite svoju zahvalnost ženi koju volite. Ipak, odabir pravog poklona nije uvek lak posao. Možda žena kojoj želite da ulepšate ovaj dan već ima sve što joj treba. Tada, vi se morate pojaviti sa jedinstvenim, atraktivnim, korisnim i originalnnim poklonom. Srećom, nama ideja ne manjka. Imajte na umu da nisu sve ideje podjednako pogodne i korisne za svaku ženu. Prvo morate da procenite ličnost žene koju želite da obradujete originalnim poklonom za 8. mart, a zatim kupite nešto što će njoj zaista značiti i šta će ceniti. Možete čak i razgovarati sa njom o poklonu ili možete obratiti pažnju na neke suptilne nagoveštaje. Iako postoje i drugi sjajni načini za proslavu 8. marta, originalan poklon, od srca, ženi će bez sumnje pružiti ogromno zadovoljstvo.

15 originalnih ideja za poklon za 8. Mart

Nakit

Mislim da ne poznajem ni jednu ženu koja ne voli nakit. Ukoliko joj za osmi mart poklonite komad nakita, sigurno ćete videti radost na njenom licu. Već ste joj kupili nakit nekom drugom prilikom? Na vašu sreću, postoji veliki izbor različitih vrsta ženskog nakita - izbor je neograničen. U skladu sa temperamentom i ličnošću žene kojoj želite ovo da poklonite za 8. Mart, možete izabrati jednostavne, ali elegantne dizajne, bajkovite dizajne ogrlica sa originalnim privescima, narukvice sa ugraviranim natpisima po želji, minđuše i mnogo toga drugog. Uzmite u obzir svoj budžet. Pokušajte da odaberete elegantan nakit koji će moći ponosno da nosi dugo. Takav nakit je bez sumnje među najlepšim idejama za poklon za 8. Mart.

Kofer za šminku

Većina žena voli da se šminka, a često od pregršti proizvoda ne znaju šta će sa silnom šminkom, što brzo može postati neuredno. Ukoliko joj kupite sve popularniji kofer za šminku, on će joj pomoći da organizuje svoju šminku, tako da joj sve što želi, kada god poželi, bude brzo i lako dostupno. Odaberite organizator šminke koji je moderan i lagan za nošenje, kako ga može nositi i sa sobom. Dobar koferčić za šminku trebalo bi da ima izdržljiv zatvarač za sigurno čuvanje sadržaja , što više unutrašnjih džepova, pregrada i slično. Proverite da li ima dovoljno prostora za njene potrebe. Sigurno će se obradovati, a biće joj ujedno i veoma korisno!

Spa poklon korpa

Jedna od originalnih ideja za poklon za 8. Mart je definitivno spa-poklon korpa, koja može sadržati mnogo korisnih i atraktivnih poklona za žene. U lepoj, ukrasnoj korpi se uglavnom nalaze kupke i gelovi za kupanje, sunđeri za piling, aromatična ulja, sapuni, kupke sa mehurićima, pilinzi za telo i slično. Miris spa korpe za poklon sam po sebi zavodi žene. Međutim, prilikom kupovine poklona za žene morate biti izuzetno pažljivi. To je zato što su žene selektivne u svojim ličnim željama i preferencijama. Ovaj poklon možete pronaći da kupite i gotov, a možete ga napraviti i sami tako što ćete pletenu korpu napuniti proizvodima baš po njenom izboru, koje znate da koristi ili da bi joj se dopali i ukrasiti je ukrasnim papirom ili mašnicom. Idealan poklon za 8. Mart!

UV naočare za sunce

Proleće se bliži zajedno sa 8. Martom, te možete obradovati sebi blisku žensku osobu tako što ćete joj kupiti originalan poklon u vidu sunčanih naočara, ali ne bilo kakvih. Žene vode računa o svom zdravlju i nezi, te možete otići korak ispred svih i kupiti joj polarizovane naočare. Ovo su popularne naočare koje potpuno blokiraju štetne UV zrake sunca. Uz sunčane naočare, možete da joj poklonite i velik šešir koji je sada u modi, da biste je zaštitili od vrućeg sunca. Voleće da nosi lepe naočare kao šarmantan izraz svoje ličnosti, dok ujedno zna da je zaštićena od negativnih uticaja sunca i njegovog zračenja.

Ručni sat

Ručni satovi su uvek dobra ideja za poklon za 8. Mart. Jedan elegantan sat sa kožnom trakom, koji će krasiti njenu senzualnu ruku učiniće je presrećnom. Moderni satovi sa jedinstvenim karakteristikama ili ugraviranim poleđinama još su bolja ideja. Dobar ručni sat nikada ne izlazi iz mode i sigurno je jedan od najboljih poklona za ženu za 8. Mart.

Vodootporan neseser

Ovo je jedna od savršenih ideja za poklon za 8. Mart, kada tražite poklon koji će ženi koristiti u svakodnevnom životu. Vodootporan neseser jedna je od stvari koju bi svaka žena poželela i koja će joj biti definitivno korisna. Vodootproni neseseri dolaze sa vodootpornom oblogom koja čuva vredne kozmetičke proizvode ili druge lične stvari na sigurnom. Dolaze u mnogo različitih dizajnova, te možete izabrati onaj po njenoj meri. On joj može bez problema stati u torbu, te ga uvek može imati sa sobom, a posebno će joj zgodno doći tokom leta, na bazenima, plažama ili putovanjima.

Set lakova za nokte

Ženama uvek trebaju dobri i kvalitetni lakovi za nokte, koji mogu učiniti da njeni nokti i prsti izgledaju uredno i atraktivno. Setovi lakova za nokte jedna su od najoriginalnijih ideja za poklon za 8. mart, koji sigurno neće očekivati, a veoma će mu se obradovati. Tipična kolekcija seta lakova za nokte sadrži uglavnom oko 12 živopisnih boja. Takođe, možete preuzeti ovo na sebe, te joj pojedinačno kupiti lakove za nokte u bojama i količini po vašem izboru.

Profesionalna šminka

Jedna od najtraženijih ideja za poklon za žene je definitivno šminka. Žene je prosto obožavaju, a šminkerski proizvodi uglavnom nisu baš jeftini. Ukoliko je žena profesionalna šminkerka ili jednostavno ljubitelj šminke, poklonite joj šminku koju koriste sami profesionalci. Komplet šminke je savršen poklon čak i za one koji su tek započeli „karijeru“ šminkera. Jedan takav komplet može da sadrži proizvode kao što su rumenilo, puder, četkice, senke za oči, olovke, zarezači i još mnogo toga. Ovaj poklon za 8. Mart takođe možete uzeti u svoje ruke i odabrati proizvode koje znate ili mislite da će njoj koristiti.

Bomba za kupanje

Možda vas ovaj naziv zbunjuje, ali je ovo veoma jednostavan, a originalan poklon. Ukoliko žena kojoj želite da poklonite nešto za 8. Mart uživa u dugim kupkama u svojoj kadi, ovo je idealan poklon za nju. Takozvane bombice za kupanje su male loptice raznih boja i mirisa, koje se ubace u kadu punu vode, a zatim same rastvore u njoj i naprave penušavu, mirišljavu kupku. Divno, zar ne?

Ukoričeni planer

Ovo je najbolji originalni poklon za 8. Mart za žene koje su vredne i orijentisane na svoju karijeru ili neki hobi. Ukoričeni planer pomoći će joj da se pametno organizuje i zapiše sve bitne stavke, datume, sastanke, brojeve telefona i slično. Na taj način, moćiće lako zapamtiti svoj užurbani raspored i zabeležiti mnoge druge elemente života. Kupite atraktivan, ženstven dizajn za još bolji utisak.

Novčanik za putovanja

Ukoliko žena kojoj kupujete poklon za 8. Mart voli da putuje, idealan poklon za nju je specijalan novčanik za putovanja u kojem može uredno i organizovano, na jednom mestu, da drži svoje bankovske i vizit kartice, ličnu kartu i druga dokumenta, kovanice i drage fotografije. Budući da je u pitanju mali novčanik, žene ga mogu lako nositi u većoj torbici, gde god da se upute.

Originalne papuče

Originalne mekane, udobne i čupave papuče idealan su originalan poklon za 8. Mart za ženu koja voli i ceni udobnost svog doma. Danas možete pronaći razne duhovite, slatke i zanimljive kućne papuče sa krznom, pa čak i dodacima poput ušiju i rogova. Ne samo da ćete je oboriti s nogu originalnošću, već joj opuštanje kod kuće nikada neće biti slađe.

Parfem

Svaka žena voli parfeme. Atraktivan miris na njoj čini njenu ličnost još šarmantnijom i privlačnijom. Postoji toliko prelepih, slatkastih cvetnih esencija za nežne plavuše, kao i ekstravagantnih i ozbiljnijih mirisa za smelije crnke. Izaberite jedan takav poseban parfem koji odgovara njenoj ličnosti, kako bi se osećala posebno za 8. Mart.

Kolekcija knjiga

Ukoliko žena kojoj tražite originalan poklon za 8. Mart voli da čita, poklonite joj knjigu koja je inspiriše da napreduje u životu. Postoji toliko knjiga na razne teme koje će obožavati da čita u svoje slobodno vreme. Poklonite joj knjigu koja je u sferi njenih interesa. Možete otići i korak dalje i kupiti joj kolekciju knjiga na istu temu ili od njenog omiljenog autora. Mašta je na vama.

Uramljena slika

Iz nekog razloga se često se ignoriše, ali ram za fotografije je zapravo vrlo originalna ideja za poklon za 8. Mart. Originalan i lični okvir za fotografije daje novi život fotografiji u njemu. Izradite neku od vaših omiljenih zajedničkih slika, napišite na poleđini svoj omiljeni citat ili želje i uramite je u okvir kojim će se oduševiti. Svaki put kada vidi ovu sliku na zidu ili na svom stolu, setiće se upravo vas. To je jedna od najličnijih i najoriginalnijih ideja za poklon za 8. Mart za nju.