Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

13 stvari koje rade muškarci u dugim i intimnim vezama

Svi znamo da postoje neke granice preko kojih ne volimo da prelazimo u početnoj fazi veze jer se ne osećamo dovoljno opušteno u društvu partnera. Potrebno je vreme da bismo stekli poverenje u drugu osobu i počeli da se "otvaramo" i pokazujemo svoje obično, svakodnevno lice i ponašanje. Muškarci su u potpunosti drugačiji od žena po tom pitanju, a evo šta možete da očekujete od njega kada se “opusti”.

muskarci intimne veze


1. Korišćenje kupatila

Kada se jednom raskomoti u vezi muškarac će smatrati da je prihvatljivo obavljati nuždu otvorenih vrata. Sada se dovoljno poznajete i nema ništa loše u tome, barem iz njegove perspektive. Naravno da nije svima ugodno, tako da ako vam smeta ta navika zamolite ga i objasnite da ne želite da budete baš toliko otvoreni i intimni jer vam nije prijatno.

10 ključnih stvari za uspešnu vezu

2 Tuširaće se s vama

U ozbiljnim vezama kada partneri već žive zajedno, muškarac će verovatno tražiti da se tuširate zajedno pre ili kasnije. Romantično je, a i štedite vodu. Još jedna stvar u vezi sa korišćenjem toaleta: nemojte se iznenaditi ako on koristi WC šolju dok ste vi pod tušem jer vas smatra svojim “produžetkom” i apsolutno mu je normalno da to radi, ne oseća se neprijatno i misli da nema ništa loše u tome.

3. Ulenjiće se

Svi se pomalo ulenjimo kada uđemo u ozbiljne veze jer se osećamo sigurno, ušuškano, voljeno, potrebno i smatramo da nas partner voli takvim kakvim smo, te ne postoji potreba za nekim drastičnim potrebama. Da, muškarci će često ostavljati odeću na sve strane, bacati prljave čarape PORED korpe za veš, zaboravljati da iznesu đubre i još gomilu sitnica koje će vas možda izbaciti iz takta, ali nemojte se ljutiti na njih već im na lep način i prijateljskim tonom kažite da bi trebao da obraća malo više pažnje na te stvari, jer vi ne možete da stignete da pospremite kuću i sl. Kada stavite sebe kao žrtvu u ovom slučaju, pravi muškarac će prihvatiti pozitivnu kritiku i shvatiti to kao poziv u pomoć, te će promeniti svoje “prljave” navike kako bi vama bilo lakše.

4. Otvoreno će govoriti šta misli

Nema više samo lepih reči i stvari koje želite da čujete. Muškarac u ozbiljnoj vezi će iskreno ispaliti šta misli, jer smatra da ste dovoljno bliski i da se dovoljno poznajete da jedno drugog shvate, prihvatate mišljenje koje je suprotno vašem i da umete da vodite diskusiju na odrastao način. Reći će vam da izgledate debelo u haljini ili da vam je šminka veoma loša, jer želi da izgledate najbolje moguće, a lažima to nećete uspeti.

8 nezrelih navika koje odrasli muškarci treba da zaborave

5. Strateški će raspoređivati svoju pažnju

Na početku svake veze su partneri jedno drugom centar sveta, i muškarac veliki deo svog vremena i većinu energije usmerava na damu, ali kada veza poodmakne, on će polako vraćati balans u svoj život i nalaziti više vremena za prijatelje i hobije koji ga čine srećnim. Ovo je dobra stvar i nemojte misliti da vas partner manje voli, već cenite to što ga interesuju razne stvari i što uživa u njima, jer je srećniji a samim tim ste i vi srećniji i veza je stabilna.

4 bitne stvari bez koje nema uspešne veze

6. Neće obraćati pažnju kao pre

Ignoriše vas, pomalo. Muškarac u ozbiljnoj vezi posle izvesnog vremena prestaje da obraća toliko pažnje na sve što govorite ili radite. Takođe ne odgovara brzinom svestlosti na vaše poruke jer je zauzet, i zna da vi znate da je to tako, te da ne mora da razmišlja koje ćete scenarije izmisliti ovaj put.

7. Neće oklevati da vas zamoli za pomoć

Odavno ste prevazišli fazu kada ste se sramili da zamolite za nešto. Dovoljno ste zajedno da otvoreno kažete partneru šta vam treba i kako da vam pomognu. Muškarac u ozbiljnoj vezi se najzad oseća dovoljno opušteno da zamoli za pomoć, bez straha od osuđivanja i ismevanja. “Svoji ste” i sada ste uvek tu jedno za drugo, šta god da je u pitanju.

10 stvari koje se događaju sa muškarcem kad veza postane ozbiljna

8. Deliće tajne sa vama

Na početku veze svi smo suzdržani jer nismo izgradili poverenje u partnera i nismo sigurni šta možemo da kažemo a šta je bolje da zadržimo za sebe. Kada se muškarac nađe u ozbiljnom odnosu on neće imati problema da podeli neke tajne koje ne bi na početku veze jer zna da vam može u potpunosti verovati. Vi ste sada “njegova”, i nema te stvari na svetu koje ne može podeliti sa vama.

7 navika izuzetno uspešnih ljudi

9. Deliće najdublje i najmračnije želje

Toliko ste intimni i dobro se poznajete da vam vaš muškarac može reći sve o svojim fantazijama, koliko god one vama ili nekom drugom delovale čudno... Muškarac u ozbiljnoj vezi deli svoje neostvarene snove sa partnerkom, bez straha od osude, a sa nadom da ćete možda i ispuniti neku od fantazija.

10. Najzad ćete videti njegovu romantičnu (i ranjivu) stranu

Da, muškarac u ozbiljnoj vezi će zaplakati dok gledate romantičan, tužan film. On to nikada ne bi uradio na početku veze jer ne želi da oda utisak slabića i emotivca, ali kada se opusti i navikne na partnerku neće se “stideti” svoje emotivne strane.

Emotivno nedostupan muškarac? Zaljubljujete se a on je led?

11. Pričaće as vama o novcu

Otvoreno, bez pretvaranja da je sve u redu ako nije. Muškarac u dugoj vezi ima dovoljno samopouzdanja da vam poveri finansijske prilike i neprilike jer zna da ima podršku u vama i da ćete pronaći zajednički rešenje problema.

6 stvari koje muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom

12. "Kukaće" i žaliti se

Onaj stameni muškarac sa početka veze je davno prošlo vreme, jer se ovaj mužjak opustio i postao, pa, može se reći – normalan, jer ko se danas ne žali i ne kuka? Partneri u dugim vezama mogu da prestanu da se pretvaraju da im je dan sjajan ako nije, i znaju da kad dođu pre partnera mogu da kažu sve šta im je na duši i da se požale.

13. Njuškaće

Da, proveravaće vam telefon, gledati Fejsbuk profil, slike, poruke, sve živo ali ne zato što sumnjaju da ih varate, već jednostavno zato što su njuškala. Nemojte se ljutiti na svoje muškarce, to im je u prirodi. Neki čak smatraju da je to “slatko” što momci proveravaju ponekad, jer je znak zdrave ljubomore koja ima pozitivan efekat na vezu.