Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 razloga zašto je alfa ženka najbolja devojka koju ćete ikada imati

Alfa ženka može da deluje zastrašujuće nekim muškarcima, pogotovu kada su u pitanju ne toliko jaki muškarci. Alfa žena deluje “zastrašujuće” zbog svog karaktera, ličnosti i stava, ali ako se usudite da se upustite u vezu sa njom, velike su šanse da će ona biti najbolja devojka koju ćete ikada imati, a ovo su 10 razloga zašto je alfa ženka, idealna devojka iz snova.

alfa zenka

Ona je ono što jeste

Kada je u pitanju alfa ženka, nikada nećete morati da pogađate i da se pitate da li je ona onakva kako izgleda, kako se predstavila od samog početka i kako se ponaša, jer nju u suštini, ne zanima mnogo šta vi mislite. Alfa žena je autentična žena i većina takvih žena je moto : “ili me prihvataš za ono što jesam, ili me gledaj dok odlazim”. Ona je dostojanstvena, ne folira se, ne laže, niti pokušava da glumi nevinašce, kako bi izbegla da vas “uplaši”.

10 znakova da je devojka za ozbiljnu vezu

Ona izaziva muškarca do kojeg joj je stalo da postane bolji čovek

Iza svakog jakog muškarca, stoji jaka žena” i to nije tajna. Kad muškarac želi najbolje od svog života, ima planove i svoj cilj, ona će ga gurati i podržavati, bez obzira čime se on bavi. Alfa ženka se ne takmiči sa svojim muškarcem - ona traži i želi od njega da uspe, jer zna da su zajedno jači i bolji tim, i da će tako, lakše doći do pobede i uspeha.

Šta Zverka želi od svoje Lepotice?

Alfa ženka živi brzo ali i voli dobro da se zabavlja

Bez obzira da li radi ili odmara, alfa ženka je tome posvećena maksimalno. Kada nije posvećena poslu i radu na sebi, ona uživa u životu, na najbolji mogući način. Ona nije tip žene koja će sedeti u kući po ceo dan. Umesto toga, ona voli da se kreće, izlazi, bude socijalna, ide na krstarenje, planinarenje i generalno, dobro da se zabavlja u životu.

Njoj muškarac nije potreban, ali ga želi

Alfa ženki nije potreban muškarac kako bi mogla sebi da obezbedi život, zato što je dovoljno sposobna da obezbedi sama sebi, dobar život. To znači da ako je u vezi sa muškarcem, to je isključivo zato što ona želi da bude sa njim, a ne zato što joj je potreban.Biti u vezi sa jednom jakom ženom znači veza iz ljubavi i poštovanja, i nema ništa iskrenije i neverovatnije od žene koja želi muškarca takav kakav je, a uz sve to, ona ima svoj život, koji živi punim gasom.

Neće “smarati” za stvari koje nisu urađenje

Ukoliko je njen muškarac zaboravio da uradi nešto, što inače radi s vremena na vreme, alfa žena neće gubiti vreme na svađu i “prebacivanje”, već će umesto toga, pronaći način da to uradi i sama. Ona ima pametnijeg posla nego da se svađa sa svojim partnerom oko malih stvari.

Alfa žena ne odustaje lako zato što je veliki borac

Kada naiđe prva prepreka u vezi, ona neće odustati zato što je borac, jer je navikla da za sve u životu, mora da se izbori sama. Ona se suočava sa preprekama i izazovima, umesto da ih gura pod tepih, i neće oklevati da pronađe najbolje rešenje da poboljša vaš zajednički život.

Bez oklevanja će napraviti prvi korak

Seks sa alfa ženkom je neverovatan jer ona zna da uživa u intimnosti i strasti, i neretko će ona biti ta koja započinje seks prva. Nakon napornog dana na poslu, njon neće biti problem da strgne i pocepa odeću svom partneru, do kojeg joj je stalo. Ništa manje, alfa ženka je često rebus, jer se nikad ne zna kada će “zaskočiti” i gde, svog muškarca.

O njoj ne morate da brinete

Ukoliko je izašla u grad sa drugaricama ili otputovala negde bez vas, nećete morati da brinete da li će znati i umeti da se snađe u “teškim” trenucima ili da li će vas zvati da je spašavate iz bilo kakve situacije. Ona je sposobna i jaka žena, nije princeza, i zna da se snalazi sama u životu.

Ona neće dozvoliti sebi da “padne”

Alfa ženka je uvek na visini zadatka. Bez obzira da li je u pitanju njeno zdravlje, njena karijera ili izgled, ona je svesna svega i neće dozvoliti sebi da “padne” i da se ulenji. Naravno, s vremena na vreme će biti “lenja”, kao između ostalog i sve ostale druge žene, ali to neće trajati dugo, jer ona ne može da podnese dugo, da ne bude svoja najbolja verzija sebe.

Alfa ženka je izuzetno lojalna

Kada je zaljubljena i u ljubavi, ona je odana svom muškarcu, na svaki mogući način. Alfa ženka će biti izazov svom muškarcu da on bude i postane najbolja verzija sebe, dok ona brine o svemu što je potrebno da bi on imao njenu podršku. Na ljubavne odnose, ona gleda kao na neprocenjivo partnerstvo, i baš kao što ona ide hrabro kroz život, ona će nastojati da taj duo bude najbolji mogućim tim, u kome su njih zajedno. Ona ne živi prosečan život i nije mediokritet, i “samo” želi ono što je neverovatno i najbolje, za nju.

Ako je alfa ženka sa vama u vezi, onda ste prilično neverovatna osoba kada ste uspeli da osvojite njeno srce i njenu pažnju.