Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 razlika između muškarca za brak i dečaka za viđanje

Da li znate koja je razlika između muškarca koga ona traži i želi za muža i “dečaka” sa kojim se samo viđa?

Dečaka ne želite da imate za muža, iz jednog jednostavnog razloga - zato što je dečak. Žena traži za supruga muškarca, koji je odgovoran i dovoljno zreo da zna kako treba da postupa sa jednom ženom, kao osobom ali i kao ljubavnicom. Ona traži njega, sve što je ona ikada želela a to je muškarac na kojem bi joj mnoge žene, pozavidele.

Razlika je, u suštini, mnogo jednostavna: muškarac vidi ženinu unutrašnju lepotu dok je dečak, isključivo fokusiran na njen spoljašni izgled.

Zato, drage dame, ako pronađete muškarca kojem nije bitan samo fizički izgled, nemojte ga lako pustiti da ode, a ovo su neke bitne razlike između muškarca za brak i dečaka sa kojim se samo viđate.

muskarac za brak

  1. Kada su u pitanju plaćanja (izlasci, sastanci, itd…), muškarac insistira da plati. Retko koji finansijski stabilan muškarac će pustiti svoju damu da plati račun u izlasku, dok će dečak, rado pristati na to da ona plati, ili da podele račun.
  2. Dečak je zainteresovan za sve fensi stvari - fensi klubovi, kafići, hoteli, gde će je uvek voditi, ali nikada pitati da li ona želi da ide tamo. Muškarac, u drugu ruku, vodiće je na mesta i na koje ona hoće i želi da ide i koja im nešto znači, kao paru.
  3. Dečak želi da bude sa njom, samo kako bi mogao da “spava” sa njom, u većini slučajeva. Oni nemaju toliku zrelost da se povežu dublje, osim fizički, u krevetu. S’ druge strane, muškarac je nikada neće iskoristiti samo za svoje telesne potrebe. On želi da na njen prst, stavi prsten.
  4. Dečak koji koristi ženu samo kako bi dobio seks, nikada neće razmišljati o njenim osećanjima. Muškarac poštuje ženu i uvek će je podržavati za ono što ona jeste.
  5. Mnogi dečaci se plaše vezivanja. Bez obzira koji je razlog, oni ne žele da se vežu i u većini slučajeva, oni traže samo zabavu. A kada zabava prestane, oni odlaze. Muškarac to nikada neće uraditi, jer je on, posvećen svojoj dami.
  6. Dečaci žive samo za ovaj trenutak. Naručivanje pizza-e, spavanje, žurke i seks. Oko toga se vrti njihov celi svet. Muškarac za brak, pravi planove za budućnost gde su obe strane uključene, ali i gde su drugi ljudi uključeni, tačnije familija. Muškarac je odlučan šta traži i želi u svom životu.
  7. Dečacima je njihov život najbitniji. Njihovi hobiji, interesovanja, izgled - to je sve što im je najvažnije. Ženine ambicije, želje, hobiji, nije nešto što ga interesuje. Muškarac će uvek biti zainteresovan za ženu i sve što je njeno - njenu budućnost, poslove, interesovanja, hobije.
  8. Muškarac za brak, nikada neće sakrivati osećanja od žene. On će biti otvoren i biće spreman da priča o njima. Dečaci, u drugu ruku, nikada se neće otvoriti skroz i nikada neće reći kako se oseća, kao ni kakva osećanja, gaji prema ženi.
  9. Dečaci ne daju ženi vreme koje joj je potrebno. Oni ih uvek drže na “čekanju”, igraju se sa njenim osećanjima, i nikada neće biti vredni njene investirane energije i vremena. Njih ne interesuje da li ona izgleda i da li se oseća dobro ili ne, jer su oni, isključivo fokusirani na sebe. S’ druge strane, muškarac sa druge strane će ženi pružiti sve vreme koje joj je potrebno, kao i poverenje i poštovanje.
  10. Dečaci ne žele da upoznaju njene prijatelje, uglavnom iz razloga jer su nesigurni da li će biti “odobreni” od strane njenih prijatelja, kao i zato što zna da nema ničega ozbiljnog između njh. Muškarac, koji želi da bude deo njenog života, želi da upozna sve ljude, koje njoj znače - prijatelji, porodica, familija. Da li će biti “odobren” od stranje njenih prijatelja ga ne zanima, jer on zna da je on - njen.