Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 pitanja kojih se plašite da postavite novom momku (a zaslužujete da znate odgovore)

Kada upoznajete novog momka i kada počnete da se družite i viđate, vrlo verovatno je da ste u početku malo suzdržani sa pitanjima, jer ne želite da pomisli da ste “ludi” ili previše zahtevni.

Međutim, ukoliko planirate da ostvarite vezu koja ima smisla, zašto ne bi bili otvoreni i iskreni od samog početka?

Na kraju krajeva, jedna od poslednjih stvari koju želite da radite je da gubite vreme sa nekim sa kim niste kompatibilni, zar ne?

Imajući ovo na umu, nemojte se bojati da mu postavite ova pitanja, kako bi znali na čemu ste, od samog starta.

10 pitanja novom momku

1. Koji su ti najvažniji životni ciljevi i poslovni planovi?

Lepo je upoznati nekoga sa kim možete da uživate u izlasku, da odete na večeru ili u bioskop i lepo se provedete, ali cela poenta upoznavanja je pronaći nekog sa kim mislite da bi mogli da provedete vreme, zauvek. Nezavisne, jake i zrele žene ne žele da provode previše vremena sa nekim ko nije motivisan ili je indiferentan u pogledu sopstvenog uspeha.

Ukoliko momak sa kojim se viđate, nije u stanju da artikuliše svoje životne i poslovne ciljeve rečima, to vrlo verovatno znači da nije previše ozbiljan u vezi njegove budućnosti, što znači da ni vi ne možete biti ozbiljni u vezi zajedničke budućnosti.

2. Da li planiraš brak i/ili decu? Ako da, koliko dece?

Svi smo različiti i svi imamo, manje-više, drugačiji pogled na svet a samim tim i različite definicije idealne porodice, a to može i ne mora, da uključuje brak i decu. Ono što je bitno, ukoliko želite da ostvarite uspešnu vezu (brak), je da znate da li ste na istoj strani odnosno da li želite isto, pre nego što se više vežete za njega. Ukoliko vi želite decu a on ne, ili obratno, ne bi trebali da gubite previše vremena, već da nastavite dalje i pronađete nekoga ko želi iste stvari kao i vi.

10 razloga zašto se ne venčati i 16 razloga zašto se venčati

3. Da li voliš to što radiš i da li bi mogao da izdržavaš porodicu od svog posla?

Ovo je jedno pitanje, sastavljeno od dva pitanja jer su podjednako važni. Zašto?

Zato što nijedna kvalitetna žena ne želi da bude sa muškarcem koji je nezadovoljan i koji se stalni žali na to koliko ne voli svoj posao. Ovo je bitno, pogotovu ako oboje želite decu jer zaslužujete da znate da li je sposoban da obezbedi vašem detetu hranu, pelene, obdanište i osnovne životne potrebe. Ono što poslednje želite je da finansijski izdržavate decu i veliko dete (vašeg partnera), koji je nezadovoljan svojim poslom.

4. Da li imaš kontakt sa nekom od bivših devojaka i da li možda osećaš i dalje nešto prema nekoj?

Muškarci koji i dalje održavaju redovan kontakt sa bivšim devojkama, je nešto o čemu bi trebali da znate. Ako ste dovoljno hrabri da se odlučite da uđete u novu vezu i steknete poverenje u novu osobu, zaslužujete da znate šta je u njegovom srcu i da li u njemu, ima mesta za vas.

Ako nema, zaslužujete da znate istinu, tako da možete da nastavite da se viđate, ili da nastavite dalje, svako svojim putem.

5. Da li si duhovan ili religiozan? Ako da, u šta veruješ?

Religija i duhovnost su dve različite stvari, koje ljud često mešaju - iako nemaju veze, jedno sa drugim. Nema ništa loše ako želite da saznate šta je to u šta vaš novi momak (ne) veruje, tako da se ne bi trebali plašiti proveriti da li ste kompatibilni sa njim po tom pitanju.

6. Kakav ti je odnos sa porodicom?

Mnogo toga možete naučiti o vašem novom (potencijalnom) momku, na osnovu njegovog odnosa sa njegovom porodicom. Upoznavanje nekog novog, znači pronaći nekoga sa kim možete da započnete porodicu, a jedan od najboljih pokazatelja budućnosti je obično - prošlost. Ako je možda imao problema sa svojom porodicom u prošlosti, ali je uprkos svemu tome uspeo da održi neku vrstu odnosu sa njima, to verovatno znači da je dovoljno ozbiljan da razmisli i da započne novu, svoju porodicu.

5 znakova da niste sa pravim muškarcem

7. Da li imas kredit i koliki ti je dug?

Ovde je potrebno napraviti paralelu između sponzoruše i finansijski odgovorne žene. Nezavisna i snažna žena ne insistira da njena buduća Zverka ima gomilu novca kako bi osvojio nju i njenu ljubav, ali definitivno želi da zna njegovu finansijsku situaciju kako bi mogli ostvariti zajedničke životne ciljeve, kao što je to na primer kupovina zajedničkog stana ili kuće u budućnosti ili slanje vaše potencijalne dece na putovanja.

3 koraka do pouzdanog odgovora da li je samo novac interesuje

8. Koliko seksualnih partnera si imao?

Ovo je uglavnom neprijatno i tabu pitanje, ali zaslužujete da znate da li se vezujete sa nekim ko je bivši ili trenutni zavodnik. Ovo je više od iskrenosti - u pitanju je i zdravstveno stanje. Ne možete nikome suditi koliko je partnera imao, kao što ni on ne može vama suditi zbog broja partnera, ali bi bilo sasvim u redu znati, ukoliko je promenjen veliki broj partnera, da li je testiran na seksualno prenosive bolesti.

9. Da li imaš neke seksualne fetiše?

Teško je zamisliti dobar i lak način da se postavi ovo pitanje, ali skoro svi žele da znaju odgovor na isto. Većina ljudi je danas slobodna da eksperimentiše sa određenim nivoom blagih kinki stvari, ali neki seksualni fetiši zahtevaju da se obe strane, osećaju komforno. Nema ništa strašno ako vaš muškarac voli na vama da vidi visoke potpetice, haltere, lisice, jer je to danas manje-više normalno, ali ukoliko je potrebno nešto mnogo više neobično i neubičajeno da bi mogao da se “naloži”, bilo bi dobro znati od samog početka.

Kako seks utiče na mozak?

10. Šta te uznemirava i ljuti, i kako ispoljavaš taj bes?

Od trenutka kada vaša veza postane ozbiljna, ljutna može postati veliki problem. Dobro bi bilo znati da li imate posla sa “vrućom glavom” koji može verbalno i emotivno da zlostavlja. Zlostavljanje na bilo koji način, nije u redu...

9 razloga zašto slabi muškarci i jake žene ne mogu zajedno

Kada razmišljate o vezi koja bi trebala da potraje i da mi ima smisla, treba da vam je dozvoljeno (a i niko ne može da vam zabrani) da postavljate ovakva pitanja.

Ako je neko toliko indoktrinisan u današnjem svetu, plitkog i površnog upoznavanja da bude uvređen zbog ovakvih direktnih, važnih i realnih pitanja, to znači da takva osoba, jednostavno nije ni za jednu nezavisnu, jaku i zrelu ženu.

Danas, kada postoji veliki izbor muškaraca, pogotovu zahvaljući sajtu za upoznavanje, sasvim je u redu biti izbirljiv i ne zadovoljavati se mediokritetima.