Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Žene za jedno veče (šta zaista žene misle o vezama na jednu noć)

Da li ste se ikad zapitali kako se zaista žene osećaju i šta zaista misle o vezama za jedno veče i seksu za jednu noć? Žene i muškarci imaju različit pristup i razmišljanje o seksu i intimnosti. To važi za sve aspekte seksualnih i ljubavnih odnosa, a to svakako dolazi do izražaja kada su u pitanju "veze" na jednu noć. Muškarci će možda moći da uživaju u ležernom druženju, a zatim nastave dalje svojim životom, zadovoljni i ispunjeni, ne osvrćući se nazad. Ženama, s druge strane, potrebno je obrade susret i vezu na jedno veče, procene svoja osećanja i osiguraju da je sve na dobrom mestu, pre nego što se upuste u to. Ukoliko vas je ikada zanimalo šta žene zaista misle o vezama za jedno veče, na pravom ste mestu.

zene za jedno vece

Seks za jedno veče - ispitivanje

Zajednička studija Norveških i Američkih studenata i profesora sa univerziteta za nauku i tehnologiju, proučila je šta tačno ljude privlači i odbija kod seksa i veza na jednu noć. Istraživači su anketirali 929 Norvežana i 524 Amerikanaca (heteroseksualaca), postavljajući im različita pitanja o njihovom poslednjem seksualnom susretu za jedno veče i kako su se posle toga osećali. Evo i šta su otkrili. Žene imaju veću verovatnoću da zažale zbog seksa za jedno veče, nego muškarci. Čak 49,6 odsto žena izjavilo je da je zažalilo zbog svoje poslednje veze na jednu noć, u odnosu na samo 35,3 odsto muškaraca. Prema ovoj studiji, verovatnoća da muškarci požale zbog neobaveznog seksa za jedno veče bila je upola manja nego kod žena, a 3,5 puta je verovatnije da će se muškarci pokajati što su propustili moguću vezu na jednu noć, nego žene.

Žene za jedno veče

Nakon što se prvobitno osećanje srama koje žene često osećaju nakon seksa za jedno veče zbog društvenog pritisk smiri i ona počne da prihvata i obrađuje situaciju koja se dogodila, ženin sledeći korak je da sve o događaju prošle noći raspravi sa sobom, u detalje i da odgovori sebi na pitanje „Šta se zaista dogodilo?“ Ona će se preusmeriti na svoja osećanja i aktivnosti koje su dovele do trenutka kada je upoznala svog partnera na jednu noć. Zatim će ponovno razmisliti o svim stvarima koje su je privukle ovom partneru i učinile da je ova noć bila toliko uzbudljiva i stvarna. Nakon toga će brzo proživeti što je više moguće detalja njihovih intimnih aktivnosti, kako bi se prisetila u čemu je najviše uživala, a zbog čega se možda kaje. Na kraju, ona će proceniti kako se završio ovaj seks za jedno veče i istražiti šta zapravo oseća po pitanju toga. Čitava ova obrada pomešanih emocija i mišljenja je od presudne važnosti da bi se žena dobro osećala po pitanju svojih odluka i postupaka u kontekstu svog iskustva i veze na jednu noć. Ovo je ključna razlika koja odvaja kako muškarci gledaju na seks za veče, a kako žene. Muškarci nisu skloni da susrete na jednu noć dublje preispituju, niti da brinu oko toga. U nekom trenutku tokom ove emotivne obrade ili odmah nakon toga, ženska logika javi se i da postavi pitanje: "Da li ste bili pažljivi?" Zabrinuta zbog moguće trudnoće ili seksualno prenosive bolesti, ovo je vitalno važno pitanje na koje se mora odgovoriti odmah. Da li su praktikovali siguran seks? Ukoliko je bilo i alkohola u toku večeri, na ovo bi moglo biti teško odgovoriti. Možda će morati da potraži prazni omot kondoma ili, još gore, pita svog sinoćnjeg partnera za odgovor. Kao što ste do sada verovatno već shvatili, ženski mozak pretvara se u poprilično zamršeno klupko, nakon ovakvih događaja.

Šta žene zaista misle o vezama na jednu noć?

Konačno, ukoliko je veče ipak, sve u svemu prošlo dobro, ukoliko je seks bio zaista dobar i zadovoljavajuć (možda i iznenađujuće fenomenalan) i ako je još uvek privlači partner ujutru, žena bi mogla da počne da razmotri šta sledi dalje. Jasno je da je jutro pametnije od noći, a prioritet da ode, obradi sve svoja osećanja i vrati se svom svakodnevnom životu. Međutim, nakon što proceni vezu na jedno veče, svoja osećanja, kao i to koliko je uživala u tom iskustvu, žena bi mogla početi razmišljati o tome da se ponovo upusti u ovakvu avanturu i neki drugi sjajan seks ili se čak zapita da li možda postoji potencijal za dugoročniju vezu sa partnerom, koji je do tada bio samo za jedno veče, što nije redak ishod. Žene intimnost i seks povezuju dublje sa emocijama, nego što to uglavnom rade muškarci, tako da ukoliko se dobro provela tokom veze na jednu noć, nije isključeno da će joj se partner dopasti i da će poželeti da pokuša nešto više sa njime, ukoliko bi i on bio zainteresovan. Žena bi trebala da oseća dobro zbog novog iskustva, nakon bilo kog seksa za jedno veče ili veze na jednu noć, isto koliko i muškarac. Na kraju, može da požali neke delove ovog susreta, ali obično će otići osećajući se pozitivno, prisećajući se neočekivano lepo i zanimljivo provedene noći.

Takođe, nikad se ne zna šta sutra možda može doneti.

Možda se i ne završi sve na jednoj noći.