Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kakve emocije izaziva trudnica, kod muškarca?

Skoro sam razgovarala sa svojim prijateljem, zato što sam bila radoznala i interesovalo me je šta se mota po glavi jednog muškarca, kada ugleda trudnicu. Odgovor koji sam dobila, bio je i više nego prijatan i iznenađujući.

trudnica

Šta muškarac oseti, kada ugleda trudnicu?

Prijatelj mi je rekao da je, po njemu, svaka trudna žena lepa, a najlepša je svom muškarcu, čije dete nosi. I ono što frustrira mnoge muškarce je da će polovina trudnica, pomisliti kako više nije atraktivna žena.

Primer, koji mi je on rekao i za koji verujem da je tipičan između trudnica i njihovog partnera :

Muškarac : “Ne znaš koliko si seksi žena.”

Žena : “Ne, nisam seksi, niti se tako osećam. Groteskna sam i debela, i ti to dobro znaš!”

Muškarac : (muk)…

Srećom, ovakvi razgovori, nisu neuobičajeni između budućih majki i očeva.

Žena je svoj najgori kritičar, naročito kada je u pitanju telo sa kojim možda i nije bila previše zadovoljna, pre nego što je i zatrudnela. Sa druge strane, muškarci se osećaju bespomoćno i ne znaju šta da urade kada žena ne ume da prihvati njihov iskren kompliment.

Bez obzira koliko muškarac razume situaciju i bez obzira koliko je posvećen da je učini srećnom i čini sve da se ona oseća lepšom, njihovi reči ne dopiru do ženskog mozga, ukoliko ona ne veruje da je - lepa.

Muškarci žele da budu saslušani. Oni žele da im žena veruje. Kada trudnica koja nosi njegovo dete, odbije njegov kompliment, i muškarac se oseća odbijenim. Osećaju se odbijenim - u potpunosti.

Ali, najvažnija stvar kod svega toga je kada muškarac vidi svoju izabranicu da je trudna i da nosi njegovo dete, i da ga to asocira na ljubav, sreću i privrženost. Na njeno telo, gleda kao na sveto mesto, jer ga i njihovo buduće dete, deli sa njom.

O njoj ima mišljenje kao o najvećem blagu na ovome svetu. On je vidi kao najlepšu ženu sveta. Ona je njegov “dom”. On oseća neobjašnjivu toplinu, a njegovo srce biva preplavljeno ljubavlju, kad god ugleda njen “stomačić”.

Zar to nije prelepo? :-)