Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako da mu pokažem šta je izgubio?

Bilo da je vaš raskid sa bivšim bio šok ili su znakovi bili tu, sada ste sami. Bez obzira da li ste bili ostavljeni ili prisiljeni da raskinete, slomljeni ste. Osećate se iskorišteno, poniženo, ljuto, tužno ili možda samo nostalgično. Želite da vaš bivši shvati tačno šta je izgubio i naterate ga da zažali zbog svake njegove odluke koja vas je dovela do mesta na kojem ste sada. Želite da vas vidi kao priliku koju je „propustio“. Cilj je da se on suoči sa stvarnošću onoga što se dogodilo i da stavite tačku na vaš odnos sa visoko uzdignutom glavom ili da vam se vrati bolja verzija njega. Bez obzira da li želite da ga vratite ili ne, sigurno želite da ostavite utisak snažne i vredne osobe, te da mu pokažete šta je zapravo izgubio. Devojke, žene, olovku u ruke i hajde da mu pokažete kakvu sjajnu priliku je propustio, u 8 koraka!

kako da mu pokazem sta je izgubio

Kako da mu pokažem šta je izgubio?

Detoks

Prvo što vam treba je najmanje 1 ili 2 dana da se istinski isplačete i ožalite svoju vezu, bivšeg i sebe, na miru. Jedite sladoled iz kutije, ne ustajte iz kreveta, slušajte tužne pesme, šta god vam je potrebno. Važno je samo da to izbacite iz sistema što je pre moguće. Pokušajte da ne dopustite da ovo traje duže od nekoliko dana, koliko god vam u srcu bilo teško, jer ne želite da gubite vreme na razmišljanje o njemu, a da nemate nikakav plan.

Bez kontakta

Što pre treba da shvatite je da muškarci ne reaguju na reči, već dela. Ovo je verovatno najteži korak, ali je najefikasniji. Nijedan kontakt nije disciplina, pa na tome radite iz sata u sat, iz dana u dan. Ni pod kojim uslovima ga nemojte zvatii ili mu slati SMS poruke. Shvatam koliko to ume da bude teško, ali svakim kontaktom ga samo gurate još dalje i delujete očajno. Prekinuo je vezu ili vas primorao da je prekinete i trebate mu dozvoliti da ostane sam neko vreme, sa posledicama toga. Vrlo je moguće da će shvatiti da mu se ne dopada njegov život bez vas u njemu, ali treba mu vremena da to shvati. Ako ga stalno kontaktirate, ne dajete mu šansu da mu nedostajete. Ne pokazujte da jedva čekate da se vrati. Ovo takođe uključuje statuse na Facebooku ili drugim društvenim mrežama o tome koliko vam nedostaje. Neka osetiti kakav je život bez vas. Vidite, on očekuje da pokažete emociju ljutnjom ili tugom, što mu može čak i nahraniti ego. Prekidajući svaki kontakt, pokazujete mu da volite i poštujete sebe, da stavljate sebe na prvo mesto i da ćete se skloniti iz bilo koje situacije zbog koje se osećate loše. "U redu, ne želiš me? Pronaći ću nekoga ko hoće". To govorite svojim postupcima, a ne svojim rečima. Budite snažni i garantujem da ćete videti efekat.

Ignorišite ga

Ukoliko vidite da vam telefon zazvoni ili da se pojavi poruka i to sa baš njegovim imenom na vašem ekranu, sve što želite da uradite u tom momentu je da se javite. To, konačno je on posegnuo za vama! Nikako ne radite to! Ovo će biti užasno teško, jer ćete verovatno jedva dočekati da vidite zainteresovanost s njegove strane, ali ključno je da ostanete dosledni. Ako vas on pozove, ne odbijajte poziv, već se jednostavno nemojte javiti, a ukoliko pošalje poruku, vi je jednostavno ignorišite. Znam da sada verovatno razmišljate: „Šta?! Pa, sve što želim je da me on pozove“, ali ovo je veoma važan deo strategije koji MORATE pratiti, ukoliko želite da mu pokažete šta je izgubio. To je ključ svega. On će biti zatečen i zbunjen, jer je mislio da ćete popusitit i otrčati mu nazad u naručje, moleći ga da se pomirite. Ali, umesto toga, vi ga niste ga kontaktirali. Niste ni odgovorili na njegov pokušaj kontakta. Mora da se oseća kao da vas je izgubio,a to ćete jedino postići na ovaj način. Ako ga odmah pozovete ili odmah odgovorite na njegovu poruku, on će iz toga zaključiti sledeće stvari:

1. Čekala je moj poziv - još uvek sam njen svet

2. Mogu da je vratim jednim klikom prsta

3. Bez obzira šta da radim ili kako se odnosim prema njoj, ona će uvek čekati širom otvorenih ruku.

„Kako da mu pokažem šta je izgubio?“ Upravo ovako!

Ne činite mu usluge

Koliko god vam bilo teško da ga odbijete, on nema pravo da od vas išta očekuje. Verovatno se oslanjao na vas za mnoge stvari. Možda biste otišli u kuću njegovih roditelja i pomogli njegovoj mami ili mu pomogli oko nekih problema, znam da vam nedostaje njegov pas, njegova mačka ili njegovi roditelji, ali recite ne. Ne želi vas kao devojku, stoga onda to ni ne budite. Neka uvidi koliko ste mu zapravo potrebni i kakav je njegov život kada je sam, bez vas.

Ne vraćajte mu stvari, osim ako to ne zatraži

Pa šta ako je u vašem domu ostavio svoju najdražu majicu ili igricu. To su njegove stvari i ako ih želi nazad, može vas nazvati i odrediti vreme za dolazak po njih. Nemojte ga zvati da biste mu rekli da su njegove stvari kod vas i da želite da mu ih vratite, jer će to vrlo lako protumačiti kao izgovor da ga vidite i pričate sa njim. Ako vas stvari podsećaju na njega, spakujte ih i sklonite na sigurno, dok se on ne seti da ih traži sam, ako to uopšte i poželi. Na ovaj način pokazaćete mu šta je izgubio, jer će videti da vas nije briga za bilo šta što ima veze sa njim.

Ne komunicirajte sa njemu bliskim ljudima

Ne viđajte se sa njegovim prijateljima i ne kontaktirajte ih kako bi pokušali da dobijete neke informacije o njemu, o tome šta radi i kako je. Neminovno je da će on to kad tada saznati, neće ceniti što ste mu radili iza leđa, a vas će to samo učiniti očajnima i pokazati mu da i dalje patite za njim.

Bez poklona i čestitki!

Ne kupujte mu niti jedan poklon, za rođendan ili bilo koju drugu priliku, niti mu čestitajte bilo šta, dok je situacija još sveža, ukoliko želite da mu pokažete šta je izgubio. Jedine okolnosti u kojima vam je dozvoljeno bilo šta poslati su, daleko bilo, nesrećni slučajevi. Ovo će takođe protumačiti kao naklonost ili izgovor da stupite u kontakt. Izdržite.

Seks je zabranjen

Nemojte ni iz kojeg razloga, ni pod kojim uslovima, imati seks sa njim! Ovo je zlatno pravilo ukoliko želite da mu pokažete i da shvati šta je izgubio. Može doći do situacije da će poželeti intimnost, i osećaće kao da u vama ima proverenog seksualnog drugara sa povlasticama, ali se sada ne mora baviti ostalim stvarima pored seksa, kao u vezi. Ako niste zajedno, onda nema ni seksa – tačka. Ako vam se želi vratiti, mora popraviti stvari i ponovo pokušati da vas osvoji. Nije hteo ceo paket, znači da nije zaslužio ni vaše telo. Poštujte sebe, jer mu niste igračka sa kojom može da se igra kada i ako on to odabere. Umesto toga, posvetite se sebi. Idite u kupovinu, vežbajte, menjajte frizuru, nokte, bilo šta što čini da se osećate i izgledate dobro. Ustvari, ne dobro – bolje nego ikad i bolje nego sa njime. Pokažite mu šta je izgubio!