Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako da mu nedostajem? (provereno radi)

Nije uvek lako biti sigurna da si nekome u mislima i da mu nedostaješ, kada nisi tu. Možda se pitate kako nedostajati muškarcu, a ukoliko želite da dobijete pozitivnu reakciju od muškarca, važno je da to pravilno uradite. Mnoge žene prave greške koje se završavaju tako što naprave još veću distancu između njih i muškarca. Da biste to izbegli, trebalo bi da znate kako to da se dogodi od samog početka, tokom faze zavođenja u vašoj vezi. Da biste mu nedostajale, postoje određena pravila kojih treba da se pridržavate. Ukoliko želite da učinite da zaista nedostajete muškarcu čije ste ljubavi željni, možete saznati kako u nastavku.

kako da mu nedostajem

Kako da mu nedostajem?

Ukoliko želite da nedostajete muškarcu, cilj je da mu uvek budete prisutni u glavi i da razmišlja o vama. Brzo ćete primetiti kako osećaj nedostajanja, može ojačati ljubav prema nekome i razviti privlačnost. Postoji 5 jednostavnih i osnovnih životnih načela, ukoliko želite da učinite da nedostajete jednom muškarcu:

- Pustite njega da preuzme inicijativu.

- Ne dozvolite da misli da vas ima prerano i lako.

- Ne kažite mu „da“ svaki put.

- Učinite da se oseća da ne može živeti bez vas.

- Učinite da vreme koje provodite zajedno bude neverovatno, tako da vas poželi još više, kad vas nema.

Sve ovo zvuči toliko lako i jednostavno u teoriji, zar ne? Ali, kako to primeniti u praksi u realnom životu i ako je zaista to tako lako, zašto onda nemaju svi sreće kada je ovo u pitanju? Stižemo i do toga. Za svaki uspeh potreban je trud i vreme, pa i kada je u pitanju želja da mu nedostajete.

Zašto pokušavate da učinite da mu nedostajete?

Mnogim ženama u određenom trenutku nedostaje samopouzdanja, bilo da je to kasnije u njihovim vezama ili kada su još uvek u ranijim fazama zavođenja. Nisu sigurne da li muškarca sa kojim se viđaju i koji im se sviđa iskreno zanimaju ili samo flertuje ili igra igrice. Da ne spominjemo činjenicu da postoji toliko klišea i stereotipa o tome da su muškarci neverni, da nekada može biti zaista teško verovati nekome i nečijim namerama. Ponekad, muškarac neće misliti da želi ozbiljnu vezu s vama od samog početka. Na vama je da ga podstaknete da ulaže u vas i vaš odnos, tako da je najbolji recept upravo da mu pokažete da je njegov život znatno bolji sa vama u njemu. Ne samo jer želite da se osećate zadovoljnima i sigurnima u svojoj vezi, već ćete želeti i da se vaša ljubavna priča i dalje razvija. Zbog toga učenje toga kako da učinite da mu nedostajete može biti pravo rešenje. Osim što ćete, kada vidite da mu nedostajete biti sigurni u njegova osećanja prema vama, uz malo pomoći, moćićete ih i povećavati. Ukoliko želite da budete jedina devojka o kojoj on razmišlja po ceo dan, ukoliko ste malo distancirani i nepristupačni, to vas može učiniti još privlačnijima, naravno u maloj meri., kako ga ne biste odbili. Ukoliko to učinite od samog starta, vi ćete biti misteriozan i intrigantan izazov u očima mnogih muškaraca, a šta muškarci više vole nego izazov i lov?

Kako da učinim da mu nedostajem?

Ovo je zapravo poprilično lako, samo treba da znate kako to uraditi. Kada ste u stanju da učinite da nedostajete muškarcu, vi ćete obrnuti konce u vaše ruke i učiniti da se njegova duboka osećanja prema vama razvijaju mnogo brže i jače. Slede 3 detaljno objašnjena pravila, na pitanje - kako da mu nedostajem.

Ne kontaktirajte ga prvi

Ovo je jedna od najčešćih grešaka koju žene nažalost čine. Dame, da budemo iskrene – kao i većina drugih žena, sklone ste tome da se držite malo previše čvrsto za muškarca s kojim ste, a ako ste još uvek u fazi zavođenja, skloni ste tome da budete previše prisutne i na raspolaganju. Na ovaj način, ne dozvoljavate da se stvori prostor među vama koji bi mogao da stvori sam osećaj da mu nedostajete. Ukoliko zaista želite da znate da li mu iskreno nedostajete ili ne, definitivno morate da ga kontaktirate manje. Jednostavno rečeno, što ste manje prisutni, više ćete mu nedostajati. Ako mu ne date priliku da vas se uželi i da bude bez vas, kako ćete mu onda nedostajati? Što se više žena povuče ili deluje teže pristupačno muškarcu, to je veća verovatnoća da će joj se on pokušati približiti - verovatno ste već videli ovaj fenomen kada je reč o flertu. Ukoliko niste vi ti koji prvi krenete u osvajanje, on će morati da bude taj koji će vas nazvati.. i još više, razmišljaće o vama! Jedna od tehnika koja najbolje funkcioniše kada je u pitanju povratak bivšeg je pravilo bez kontakta, a to je onda kada prekinete sve kontakte sa svojim bivšim, da biste ga naterali da mu nedostajete i da poželi da vam se vrati. Prilagođavanjem ove tehnike vašoj trenutnoj situaciji, moći ćete da učinite da mu nedostajete. Naravno, sve ovo se savetuje u normalnim i manjim merama, jer ako budete potpuno hladni i odbojni, delovaćete nezainteresovano, te muškarac može posle nekog vremena odustati. Pametno i umereno koristite ovaj trik da biste mu zaista nedostajale.

Neka se oseća kao da ne može da živi bez vas

Ukoliko želite da ovaj muškarac shvati da ste nešto posebno i da mu ostanete u prvom planu, dajte mu osećaj da ne može da živi bez vas. Budite baš ona koja se razlikuje od svih ostalih. Ne govorim samo o fizičkom aspektu - iako biste, naravno, trebale voditi računa o svom telu. Središte vašeg fokusiranja treba da bude na sentimentalnom aspektu. Usredsredite se na odnose koje morate razvijati svakodnevno. Ako poštujete ove smernice, videće vas kao svoju sudbinu i zaljubiće se u vašu ličnost.Ne zanemarite važne elemente poput otvorene i prijatne komunikacije, kada želite da uspostavite čvrst odnos. Iako priznajem da to nije uvek njihova omiljena stvar, većina muškaraca voli kada ih žene zaista čuju i saslušaju. Budite ona osoba kojoj se uvek može obratiti, u bilo koje doba i po pitanju bilo kakvog problema, da biste ojačali povezanost i privrženost između vas. Radeći to, sama pomisao da vas nema u svojoj blitina, nateraće ga da poželi da vam se približi i da mu nedostajete.

Ne potcenjujte moć uspomena

Jedan od najboljih načina da ga naterate da mu nedostajete je osigurati da vreme koje provodite zajedno bude divno i nezaboravno. Pored uživanja u zajedničkom provodu, stvarate i pozitivne uspomene koje mogu pomoći u izgradnji vašeg odnosa i navesti ga na to da mu nedostajete vi i vaše društvo, čak i kada ste daleko jedno od drugog. Da li ste ikada bili nasmejani, samo zato što ste razmišljali o nekom posebnom trenutku koji ste vas dvoje delili? U to vreme vam je na umu samo jedna stvar - videti ga i ponovo doživeti tu radost. Imajte to na umu kada želite da učinite da mu nedostajete. Deleći, otkrivajući i isprobavati nove aktivnosti zajedno, izgradićete jak odnos i stvoriti divne zajedničke uspomene. Ovakva sećanja biće vrlo važna, ukoliko želite da se to pretvori u dugotrajnu, iskrenu, ljubavnu priču. Ne oklevajte da preduzmete inicijativu primenjivanjem ovih saveta i da pretvorite vreme koje provodite daleko jedno od drugog, u priliku za dodatno učvršćivanje vašeg odnosa i ono što najviše želite – da mu nedostajete, isto koliko i on vama.