Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kakav čovek osvaja neosvojive žene?

Kažeš mi da sam nedodirljiva. Ledena kraljica koju niko ne može osvojiti. Da li si se zapitao zašto je to tako, zašto sam "neosvojiva žena" i šta ja tražim od muškarca?

Bitno je kakav si čovek... Šta to znači? Znači da si čovek od reči, koji čini za druge više nego za sebe, koji se ne plaši iskrenosti, ranjivosti i pokazivanja emocija.

Bitno je da me nasmeješ kada sam tužna, i da me zagrliš kada ti kažem „Nije ništa“, jer je baš tada svašta.

Bitno je da me vidiš kada sam nevidljiva, kada se povučem u svoja četiri zida i tražim od sveta da me ostavi na miru. Tada da dođeš i kažeš „Tu sam. Slušam te i čujem“ jer kada ćutim, najpotrebnije mi je da me neko čuje. Zagrli. Kaže „Biće u redu“.

neosvojive zene

Nikada nisam volela muškarce koji obećavaju, a ne čine. Želim onog koji neće praviti pompu svaki put kada učini nešto lepo za mene, neće tražiti nešto za uzvrat i ponašati se kao da je sada moj red da udovoljavam. Ljubav je činiti, a ne očekivati.

Treba mi prijatelj, možda i više nego ljubavnik. Seks je lako pronaći, ali je prijateljstvo danas gotovo nemoguće naći, i zato tražim pre svega druga koji će me razumeti i biti tu za mene.

U krevetu se svašta kaže, obeća, slaže... Jutro osvane, slatka obećanja se zaborave i ja ostanem ponovo praznih ruku, očiju punih suza i u nadi da će sutra biti bolje, sa nekim drugim ko je iskren i zaslužuje moju bezuslovnu ljubav.

Budi onaj koji će me uhvatiti za ruku i odvesti u avanturu, bez najave. Iznenaditi me nečim uzbudljivim i novim, jer je rutina najveći neprijatelj veze i braka.

Budi onaj koji će reći: „Moguće je“ kada me svi ubeđuju da nije, budi moja podrška kada deluje da su mi izgledi za uspeh mali ili nemogući.

Zašto ti se činim kao neosvojiva žena?

Da, delujem kao neosvojiva žena jer su me previše puta povredili i ostavili na cedilu oni, kojima sam najviše verovala i zato ne možeš da me osuđuješ što sam rezervisana i hladna, ili što bi se reklo neosvojiva žena. Jednom kada prođeš pakao, teško ti je da poveruješ da si u raju i da te čekaju samo dobre stvari, iako zaslužuješ najbolje.

Budi džentlmen. To je tako lako. Nije džentlmen samo onaj koji plaća večeru. Džentlmen je onaj koji drži vrata, daje kaput, uhvati za ruku i privuče sebi. Džentlmen je onaj koji uvek stavlja damu i njene potrebe i želje pre svojih. Budi takav i moj led će se otopiti.

Na svetu je previše onih koji se pretvaraju da su neko ko nisu, samo da bi impresionirali druge. Budi iskren prema meni, otvoreno mi priznaj svoje greške i ja ih neću uzeti za zlo dokle god mi priznaš. Ljudski je grešiti, neljudski je lagati one koje voliš.

Neosvojive žene iliti ledene kraljice su one kojima je potrebno najviše topline, zato me čvrsto zagrli, poljubi u čelo i kaži da me voliš. Led je led samo dok ga sunce ne ogreje.

Budi moje sunce, moja nada da, ipak, postoje ljudi vredni moje bezuslovne ljubavi i mog poverenja.