Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Horoskopski znak ga otkriva: Kakav je muškarac u krevetu i ljubavi?

Ukoliko imate nekog posebnog muškarca na vidiku, ali još niste sa njim stigli do postelje, sigurno vas zanima kakav je on zapravo u krevetu. Naravno, dok ne prođete prvu "test-vožnju" ovo ne možete znati sa sigurnošću, ali zato su tu zvezde da vam daju uvid u moguću situaciju. Da, horoskop i zvezde i te kako imaju uticaj i na njegove erotske perormanse u krevetu! Da li je nežan ljubavnik, strastven ili čak sklon fetišima? Saznajte u nastavku.

kakav je u krevetu horoskop

OVAN

Pripadnici ovog znaka veoma su strastveni po priodi, i traže ženu koja će moći da zadovolji njihov veliki seksualni apetit i temperament. S obzirom da su impulsivni, osvajaju svojim brzim i spontanim nastupom. Ovan je pravi sportista u krevetu jer živi za jedan vredan, ali vatreni trenutak. Ovnovi su sasvim sigurno vitalni i energični ljubavnici. Strast i neka vrsta besa, neprestano se prepliću kod muškaraca Ovnova, a energija koju poseduju je zavidna, kako u životu tako i u krevetu. Uvek su spremni za akciju i avanturu, te je Ovan u stanju da vas odvuče u neki ćošak, čak i na javnom mestu, te da sa vama vodi ljubav. Tačno je da su Ovnovi dominantni, te su takođe i superiorni u krevetu, što možda ipak nije za svakoga. U mladosti su često skloni neverstvu upravo zbog svog velikog apetita, vatrenosti i impulsivnosti, ali kako stare i sazrevaju, situacija se popravlja. Dugu predigru često smatra zamornom, te vrlo brzo "prelazi na stvar". Uprkos tome, prema astrolozima, Ovnovi su jedni od najboljih ljubavnika. Muškarac Ovan je idealan izbor onda kada ste željni bure i oluje!

BIK

Muškarac Bik je po prirodi senzualan i pun erotskih želja, ali najviše voli da radi stvari polako. Ipak, budite oprezni! Bikovi su specijalisti kada je u pitanju senzualno udvaranje, ali ukoliko prozrete ono što je duboko u sebi a to je – egoista, uzvratiće besnim pogledom od kojeg će vam se slediti krv u žilama. Bik zna da barata rečima, prijatan je u društvu, voli da dobro pojede, popije i da obasipa komplimentima. Tačno je da je su Bikovi veoma senzualni, ali on je pre svega metodični ratnik. Nestrpljiv je u trenucima dok vas želi, i ume da rasplamsa strasti, ali čim je ljubavni čin završen, za njega kao da više ne postoji. Često su stidljivi u seksu i više vole kad je partnerka ta koja dominira. Kada konačno uđe u vaš život, nakon mnogo oklevanja, iz njega će izaći vrlo teško. Često će se vraćati, pa se tako može desiti da će vas svojom nadmenošću ili mišljenjem da ima 'prava na vas', iznervirati. Sa ovakvim ljudima ljubavna veza ili odnos ne završavaju se tako lako.

BLIZANCI

Blizanac je nemirna duša i vrlo se lako uzbudi. Blizanci su „večita deca“, zbog čega vole ljubavnu igru, a inače su mnogo romantičniji od onoga što su spremni da prikažu. Muškarac Blizanac ne voli posesivnost niti ljubomoru, i dozvoljava partneru istu slobodu koju ona njemu pruža. U principu je veran, osim ukoliko u vezi nije zadovoljan. Blizanci nisu preterano poznati po svojim ljubavničkim sposobnostima, a seks često "obavljaju" u žurbi. Pošto je egzibicionista, on voli da oseti ukus zabranjenog i nedostupnog, ali to je samo zbog toga što je pomalo nesavestan i, u jednu ruku, i dalje adolescent. Blizanac je jedan od najraspusnijih znakova čitavog zodijaka, ali uvek će pokušavati da vas uveri kako je on samo senzibilan ljubavnik! Na kraju, jedan savet: vežite se za Blizanca samo ako imate jake živce.

RAK

Rakovi su puni erotskih fantazija, ali veoma rasejani u praksi. Teško je opisati erotiku Raka koji je veoma senzibilan, ali menja osećanja zajedno sa mesečevim menama. Uložiće ogromnu energiju kako bi pronašli ženu života koji će najviše odgovarati modelu njihovih majki. Kao ljubavnici, muškarci Rakovi su melodramatični, ali i uzbudljivi. Zakazaće sastanak na nekom romantičnom mestu, na primer na obali reke, gde će sve učiniti da vas šarmiraju, pa čak i ukrasti čamac kako biste bili sami. Reći će vam da na to mesto ranije nije nikoga dovodio i da ste vi prvi. Vi ćete piti reči koje izlaze iz njegovih usta kao vodu i čitava situacija će biti bajkovita. Bićete spremni da mu se predate dušom i telom, da ispunite svaku njegovu želju, a kasnije ćete se možda i zagrcnuti. Muškarac Rak je za seks uvek spreman, a pošto je i romantična duša, vrlo lako će zadovoljiti svaku partnerku.

LAV

Lavovi se smatraju "magnetno" privlačnima, a žive po strogim načelima koja su sami sebi nametnuli. Muški pripadnici ovog znaka imaju izražen libido, a partnerke biraju pažljivo i po "zaslugama". Ipak, morate biti kraljica dostojna „kralja džungle“ kako biste zaslužile mesto u njegovim odajama. Lav voli neobične poze i da eksperimentiše u seksu. Kao ljubavnik je veran, te će radije da raskine sa partnerkom, nego da je prevari. U ljubavi ide pravo ka cilju, a ako se desi da bude odbijen, onda se teatralno povlači, želeći pre svega da iskaže koliko mu je povređen ponos. Ukoliko mu se prepustite, vođenje ljubavi sa njim će biti pravi doživljaj! Sve će biti ekstravagantno i pojačano, te ćete imati utisak da on ujedno izvodi i pozorišno delo. Obratite pažnju na sopstveno zadovoljstvo, jer vrlo lako bez njega možete i ostati.

DEVICA

Ukoliko ste imale priliku da budete ljubavnica muškarca Device, znajte da ste imali sreće, jer to nije ni malo lako postići. Muškarci Device su po prirodi skeptici, hladni i sve previše analiziraju, pa i kada je u pitanju ljubavni partner. U seksu mu je bitnija nežnost i pažnja nego sam čin, a njegova prednost je to što beskrajno želi da ugodi partnerki, što ga čini dobrim ljubavnikom. Najveći hendikep muškaraca Devica je u tome što nikada neće sa vama voditi ljubav dok sve ne provere i ne izvrše određeni broj rituala, i ne uvere se da je čitava atmosfera baš onakva kako je on zamislio. Kao ljubavnik je najpogodniji za osobe koje su dominantne i posesivne.

VAGA

Vage važe za najlepše pripadnike zodijaka. Čak i kada fizički nisu lepi, muškarci Vage su u stanju da vas zasene i kupe samo svojim pokretima, hodom, stasom i glasom. Njihov topao glas će vam u noćnim satima prosto naježiti kožu na leđima. Ipak, kao ljubavnici su prosečni. Na početku veze se više trude, ali kasnije se prepuštaju lenjosti i neodlučnosti, i zbog toga njihova partnerka mora češće da inicira seks. Prava Vaga se nikada neće odlučiti da sa vam provede baš celu noć. U stanju je da svom „umornom ratniku“ poželi laku noć i oprosti se od njega. Muškarac Vaga biće neveran samo ako je duboko razočaran i neispunjen, iako su poznati kao šarmeri i ženskaroši. Vole flert, ali se uglavnom zadržavaju samo na tome, kada su zadovoljni u ljubavi. Baciće koju šarmatnu reč, pleniće svojom pojavom, možda će i baciti oko sa strane, ali na kraju dana lećiće sa vama u krevet.

ŠKORPIJA

Sa svojim đavolkom u sebi, Škorpije idu pravo ka svom cilju. Muškarac Škorpija želi od svoje partnerke "sve ili ništa". Ako je istinski zainteresovan, u odnosu se u potpunosti predaje, do te mere da čak i guši slobodu partnerke. Kao i ženske pripadnice ovog znaka, vrlo je ljubomoran. Veoma su strastveni i misteriozni, što ih čini odličnim ljubavnicima. Muškarac Škorpija često je barem malo i ljubitelj fetiša, a važno mu je da ga partnerka istinski uzbuđuje. U znaku Škorpije su se ukrstili egzibicionisti, ali i onaj pravi ćutljivi tajni ljubavnici. Škorpijin pristup je pun inteligencije i plamena. Kada jednom padnete u njenu zamku, Škorpija će vas podrediti i prisvojiti. Da li je to cena koju ste spremni da platite za strastvenu avanturu?

STRELAC

Ljubav je veliki ideal za muškarca Strelca i uvek joj teži. Prema ženama je kavaljer, a u seksu je radoznao poput deteta. Stalno i neprestano misli na „one stvari“ i po tome se prepoznaje pravi Strelac. Ukoliko uspevate da mu odolevate, on će biti još više stimulisan da vas osvoji i sa vama podeli svoje erotske fantazije. Ukoliko, međutim, odlučite da sa muškarem Strelcem igrate njegove igre u kojima ćete vi uvek biti plen, moraćete se uklopiti u njegovu ulogu dominantne, vladalačke figure. Ovaj tip ljubavnika će vas uvek navesti i na mnoge druge stvari, ne samo na ljubav. Nažalost, skloni su prevari, ali čak i ako vara, Strelac neće zapostaviti stalnu partnerku, te ona retko primeti da je uopšte došlo do prevare.

JARAC

Jarac je ljubavnik koji dolazi iz malo hladnih krajeva. Muškarci Jarčevi su naizgled lišeni romantike i strasti, realistični su i tako pristupaju i seksu. Seks s njima je uglavno prilično predvidljiv, ali ipak dugo traje, a on ga vidi kao jednu vrstu ljubavne obaveze i međusobno ispunjavanje potreba. U krevetu se nikada ne prepušta osećanjima već se dobro kontroliše. Posmatraće vas za vreme seksa kako bi se uverio da ne simulirate „zadovoljstvo“, ali ipak imajte strpljenja jer je kraj bolji od početka. Kao što su disciplinovani u životu, takvi su i u ljubavi, tako da vas ovo ne treba iznenaditi ali ipak, obično se opuštaju vremenom, te tek kasnije odluče da ipak eksperimentišu u seksu. Kada se na to konačno odluče, uglavnom vole čak i grupni seks: sigurno će pokušati da vas uvuče u ovu vrstu sporta koju on shvata kao opuštajuću vežbu punu zabave.

VODOLIJA

Ono što će vas na muškarcima Vodolijama privući jeste njihova izražena distanciranost prilikom upoznavanja. Kako stupiti u kontakt sa ovim bićima koja kao da su došla iz neke druge galaksije? Za njih je veoma važan izgled, pojava, bez obzira na sadržaj. Znajte da imate posla sa posebnom vrstom estete. Oni su elitna bića ili se barem tako ponašaju, pa im stoga treba partner koji ima je ravan. Ljubavni čin koji ih uzbuđuje je imaginaran, neostvaren ili neostvarljiv. Muškarac vodolija je ekscentričan, sa čvrstim stavovima i velikim prohtevima kada je u pitanju ljubav. On je u seksu sposoban da senzualnošću oduševi partnerku. Budući da je ponekad i malo arogantan, teško je izađi na kraj sa njim u ljubavnoj svađi. Prioriteti mu se često menjaju, pa će ponekada pre da misli na nešto drugo, umesto na svoju partnerku. Ipak, u "dobroj fazi" sve propuste će da nadoknadi. Uživa u svim vrstama seksualnih igarija i često razvija neobične fetiše.

RIBE

Muškarci rođeni u ovom znaku više će biti verni vašem duhu, nego telu. Znajte da će za vas partner u znaku Riba zauvek ostati neuhvatljiv i enigmatičan. Osećanja koja gaje prema vama, menjaće se u zavisnosti od ambijenta. Teku kuda ih struja nosi, baš kao i ribe. Muškarac Riba verovatno je povučen i neretko stidljiv, a takav je i na ljubavnom planu. Zbog njegove dobroćudne prirode žene s njim lako manipulišu. Pripadnici ovog znaka poznati su kao nežni i požrtvovani ljubavnici skloni ugađanju partneru, upravo zbog svoje ogromne i duboke emotivnosti, a seks im je bitan aspekat odnosa. Sposobni su da prevare, jer takođe vole da plivaju u komplikovanim vodama, kao što je to slučaj i sa ljubavnim avanturama koje mogu da iskomplikuju do neslućenih razmera, ali su isto tako u stanju i da oproste nevernost.