Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

6 ženskih osobina koje muškarce privlače više od izgleda

Zapitate li se ikada, dok sedite sa partnerom i gledate ga u oči, šta je to što njega privlači kod vas ili šta je to što muškarce privlači kod žena uopšte? Svesni ste vašeg izgleda. Privlačni ste i znate da dobro izgledate. Vaš fizički izgled je sigurno jedan od razloga zbog kog mu se sviđate, ali nije i jedini. Evo 6 stvari koje su to stvari koje muškarci vole kod žena i koje mogu da im budu čak i atraktivnije i privlačnije od samo vašeg dobrog izgleda.

sta muskarce privlaci kod zena

Iskrenost

Biti pošten je velika stvar. Kada je reč o ljubavi, da bi odnos bio zdrav, radi se na poverenju. Bez obzira koliko bezopasno izgleda i koliko je benigna, jedna mala laž može uništiti vezu i stvoriti jaz između partnera među kojima je postojalo poverenje.

Nezavisnost

Muškarci vole nezavisne žene pune samopouzdanja. Koliko god da ga privuče vaš izgled, on neće nastaviti da „juri“ za vama ukoliko oseti da ste postali isuviše zavisni od njega. Nijedan muškarac Zver ne želi pored sebe ženu kojoj stalno nešto treba.

Podrška

Svaki čovek teži da pronađe osobu koja će uvek biti tu za njega. Partner koji pruža podršku je vredan dragulj. Koliko god mi očekivali da muškarac bude jak i neustrašiv, često je i njemu potrebno da ima partnerku koja će mu pružiti podršku držeći ga za ruku i govoreći da će sve biti u redu.

Inteligencija

Uprkos uverenjima da muškarci nisu pričalice, oni ipak vole da razgovaraju. Oni žele da imaju nekoga sa kim mogu da podele svoje misli. A šta je bolje nego razgovor sa pametnom, inteligentnom i duhovitom ženom? U tom smislu, žena bi trebala da bude sposobna da održi razgovor toliko značajnim i zanimljivim kako bi kod muškarca izazvala želju i potrebu za istim. Želju koja prevazilazi njegove fizičke potrebe.

Humor

U slučaju da niste teška osoba, sa teškim i ozbiljnim pričama, već jednostavni i duhoviti, muškarac će uživati u vašem društvu i vašoj energiji. Ne mora sve što kažete i radite da bude ozbiljno da bi vas ozbiljno tretirao. Šale su zdrave, a zajednički smeh može samo da vas zbliži još više, da poveže dve osobe i na tom nivou.

Avanturistički duh

U većini slučajeva i po većini merila muškarci su veće avanturiste od žena. Oni vole uzbuđenja i akcije. Njih pokreće adrenalin. Tako da, ako ste žena od akcije, spremna za avanture, on će to primetiti. Istaći ćete se, izdvojićete se iz gomile, što će privući njegovu pažnju.