Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 vrste ljubavi koje ćete iskusiti, pre one prave ljubavi…

Jedna od stvari koje nas održavaju u životu, je ideja upoznavanja naše prave, iskrene i verovatno možemo tako reći, sudbinske ljubavi. Retko ko od nas da nije zamislio onaj idealni trenutak, da upoznamo osobu i da nam ta osoba probudi takva osećanja, tako čista i neobjašnjiva, i izazove tako duboku povezanost, koju ne samo da nikada nismo osetili, nego nismo mogli ni da zamislimo.

Sanjamo o tome da upoznamo nekog posebnog, našu srodnu dušu, zbog koje će nam ritam srca biti ubrzan i zbog čega će nam se ruke znojati, samo od njihovog pogleda.

Ipak, život nije uvek bajka i istina može da bude ponekad razočaravajuća. Potraga za večnom ljubavi, nekada može da bude duga i veoma izazovna.

U vašem životu, upoznaćete mnogo ljudi. Za neke od njih ćete možda pomisliti da je to prava osoba za vas. Neretko, osećaće te se prevarenim i iscrpljenim. Iscrpljenim da nastavite dalje…

Ipak, ne smete da se plašite. Niti smete da odustajete. Ljubav postoji i negde vas čeka.

Pretpostavljam da ste čuli za izraz : “potrebno je poljubiti mnogo žaba, pre nego što se žaba pretvori u princa”. Tako i jeste, u većini slučajeva, u stvarnom životu.

Vrste ljubavi koje ćete osetiti i imati, pre one prave

vrste ljubavi

Prva ljubav

Kažu da prva ljubav, zaborava nema. I to je stvarno tako.

Prvo ljubavno iskustvo se može porediti sa vožnjom bicikla, prvi put. Zaslepljeni, ne znate kuda ćete otići, niti kako “voziti biciklo”, ali opet, vi ne odustajete i želite da probate, zato što je taj novi osećaj, to uzbudljivo iskustvo, jače od straha.

Osećate leptiriće u stomaku, o kojima ste samo mogli da čujete ali niste do tad, mogli i da razumete. Prvi poljubac čini da vaše srce, lupa nikad jače. Postajete toliko očarani, da mislite da nećete moći da preživite jedan dan bez te osobe.

I, tu je greška...

Uprkos osećanju beznadežnosti nakon što se prva ljubav okončala, na kraju uspevate da prevaziđete bol. Kao i modrice iz detinjstva, koje su vas naučile da budete pažljiviji.

Naučili ste prvu lekciju…

Komplikovana ljubav

Nakon što ste preboleli prvu ljubav, nastavili ste dalje u životu i eventualno, upoznali drugu osobu. Ta ljubav, učiniće da osećate da ste se veoma duboko povezali, a onda, onda ostajete zbunjeni i slomljenog srca, nakon nekog vremena.

Kako vreme prolazi, ta komplikovana ljubav će vam otvoriti oči a vi ćete jasno moći da primetite da se vaš partner, promenio. Ali, oni se nisu promenili, zato što je sve bila samo dobra gluma. Vi ćete otkriti njihovo pravo lice. Takva ljubav će biti pravi emotivni rolerkorster, sa velikim usponima ali i padovima.

Iako će se takva veza završiti sa raskidom, naučili ste još jednu novu životnu lekciju, a to je da je briga o samom sebi veoma bitna i da vas očekuju nove i bolje stvari.

Ljubav iz prijateljstva

Potraga za osobom koja će vam pružiti pravu, iskrenu ljubav i sigurnost nakon što to niste pronašli u komplikovanoj ljubavi, upoznaćete osobu koja će se zaljubiti toliko, da će biti u stanju da uradi sve za vas. Ljubav sa najboljim prijateljom.

Ova veza će se pojaviti u pravo vreme, tačno tada kad je potrebno da imate sigurnost. Sklonište od ovog surovog sveta. I to ćete prihvatiti oberučke, bez obzira na činjenicu da oboje, nemate ista osećanja.

Ova osoba će vas štititi i voleti, više od svega na ovom svetu, ali ipak, nećete biti u mogućnosti da uzvratite ljubavlju i osećanjima, istom merom. Primetićete da se strast stišava i da je sve što je bilo od samog početka, bilo čisto poštovanje i cenjenost, njihove ljubaznosti.

Nastavićete da se pretvarate da je sve u redu, sve dok jednog dana ne shvatite da te ljubavi, više nema.

Strastvena ljubav

Taman kada ste sebe ubedili da prava strast i ljubavna romansa ne postoje, naići će osoba “uragan”, koja će vas, bukvalno, “izuti iz cipela”. Ova veza će biti luda, možda malo i glupa i definitvno ljubav, o kakvoj ljubavni romani često pišu.

Intenzivna osećanja će učiniti da pomislite da je to prava osoba za vas. Nažalost, ispostaviće se da je ta strastvena ljubav, izgledala previše dobro, da bi bila istinita. Ova veza će se okončati brzo, istom brzinom kao što je i počela, nakon čega ćete biti ekstremno zbunjeni i emotivno istrošeni.

Bezuslovna ljubav

I taman kad ste hteli da odustanete, upoznaćete osobu koja će učiniti da sve što ste do sad videli i osetili, padne u vodu. Vaša sudbinska duša. Bezuslovna ljubav. Osoba koja je vas čekala, sve vreme.

Onog trenutka kada se vaše oči sretnu, imaćete osećaj da se znate iz prošlog života. Počećete i da se pitate da li ste u životu nekada uopšte i voleli, nekog tako iskreno i duboko. Imate osećaj da sanjate, a ipak znate i svesni ste da ste budni.

“Da li mi se ovo stvarno dešava?”

Tada ćete shvatiti da se ne kajete ni jedne jedine sekunde vašeg života, jer znate negde duboko u sebi, da vi ne bi bili ono što jeste, da niste imali iskustva koja ste iskusili. Napokon ste pronašli osobu koja je vredna da bude deo vašeg života. Napokon ste pronašli, pravu ljubav….